Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

[QUOTEsinifciyim, post: 43061766, member: 647044"]Sinif[/QUOTE]
Bende sinifciyim:-) ama atama bekleyen bi sinifci malesef:KK43:

Kızlar bişey sorucam gece çalışmanıza eşleriniz bu duruma ne diyor benim eşim pek sıcak bakmiyor bende calisamiyorum :KK43:

Ama baska turlusu cok zor !! Benimki cok sukur bisey demiyoo cocuklar erkek uyuduysa eger cay iciyorsak fln ayri odalarda takiliyoruz cayini kalkip kendi dolduruyoo :) Uykusu gelince de yatiyoo :)
Kpss =Fedakarlik
Konus onunla artilari eksileri anlat.. Sabir etmesini soyle vs ..

Ama baska turlusu cok zor !! Benimki cok sukur bisey demiyoo cocuklar erkek uyuduysa eger cay iciyorsak fln ayri odalarda takiliyoruz cayini kalkip kendi dolduruyoo :) Uykusu gelince de yatiyoo :)
Kpss =Fedakarlik
Aynen canim.cocuk oluncs gunduz olmuyor mwlesef.cocuk yoksa esin de isteyse tabiki kizar.gunduz calis der.ama cocuk varsa demesin mumkunse.

kızlar iyi geceler,
şuan çalışmaya çalışanlara Allah zihin açıklığı versin.
birkaç gündür Türkçe videoları izliyorum konuları bitirip full soru çözeceğim.tabi matematiğe de yavaştan başlamam lazım.
dün gece de kızlar ciyak ciyak uyutmadı 4 saat uyudum sadece.bugün de bilgisayar başına yeni oturdum.umarım uyuklamam.

kızlar iyi geceler,
birkaç gündür Türkçe videoları izliyorum konuları bitirip full soru çözeceğim.tabi matematiğe de yavaştan başlamam lazım.
dün gece de kızlar ciyak ciyak uyutmadı 4 saat uyudum sadece.bugün de bilgisayar başına yeni oturdum.umarım uyuklamam.
Canim bi kahve ic.uyumani bi saat erteler:)

Kızlar bişey sorucam gece çalışmanıza eşleriniz bu duruma ne diyor benim eşim pek sıcak bakmiyor bende calisamiyorum :KK43:
Horul horul uyudugundan bisi diyemiyo canim eee bide benim kiz yarim saate bi kalkiyo onlada ben ilgilensigimden canina minnet yani ...mecburum calismaya o da bunun farkinda tatlim sende anlat durumi eminim anlayis gosterr

kızlar iyi geceler,

Tatlim neden ki cocuklardan anca firsat buluyoruz zaten birde kazanmak icin ne zaman firsat bulursak fedakarlik karsilikli etmek zorundayiz hem biz tatli yatagimizdan kalkip ders caliyoruz

Benimki alisti canim.calis bda nasil calisirsan calis diyor:)

Kpss =Fedakarlik

Horul horul uyudugundan bisi diyemiyo canim eee bide benim kiz yarim saate bi kalkiyo onlada ben ilgilensigimden canina minnet yani ...mecburum calismaya o da bunun farkinda tatlim sende anlat durumi eminim anlayis gosterr
Yorumlarınız için teşekkürler kızlar bende elimden geldiğince anlatticam
12 den sonra çalışma diyor ama öyle de olmuyor çünkü oğlum ders çalışırken sürekli başımda bu sekildede motive olamıyorum :KK43:
İşte kızlar benim eşimde böyle ya hem anlamıyor hemde yardimci hiç olmuyor :KK43:

Yorumlarınız için teşekkürler kızlar bende elimden geldiğince anlatticam
12 den sonra çalışma diyor ama öyle de olmuyor çünkü oğlum ders çalışırken sürekli başımda bu sekildede motive olamıyorum :KK43:
İşte kızlar benim eşimde böyle ya hem anlamıyor hemde yardimci hiç olmuyor :KK43:
Canim sen buna cok takilma bazi esler oluyo boyle hic kafani dagitma derslere odaklan

Günaydın kızlar dun gece koltukta uyuya kalmışım eşim bi tarafta ben bi tarafta 11gibi uyumusum bi kalktım 3saat :)) geometri çözdüm birazcık bugün telafi edicem inş. :)

X