- 30 Eylül 2015
- 403
- 5.093
Kpss ile diyecektim harfler cikmamis:)Kps
s İle bu saatte nasil giderse oyle gidiyor canim:) yada gitmeye calisiyo:) senin nasil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kpss ile diyecektim harfler cikmamis:)Kps
s İle bu saatte nasil giderse oyle gidiyor canim:) yada gitmeye calisiyo:) senin nasil
Nerde gorev yapiyorsunuz
Kızlar bişey sorucam gece çalışmanıza eşleriniz bu duruma ne diyor benim eşim pek sıcak bakmiyor bende calisamiyorum
Aynen canim.cocuk oluncs gunduz olmuyor mwlesef.cocuk yoksa esin de isteyse tabiki kizar.gunduz calis der.ama cocuk varsa demesin mumkunse.Ama baska turlusu cok zor !! Benimki cok sukur bisey demiyoo cocuklar erkek uyuduysa eger cay iciyorsak fln ayri odalarda takiliyoruz cayini kalkip kendi dolduruyoo :) Uykusu gelince de yatiyoo :)
Kpss =Fedakarlik
Konus onunla artilari eksileri anlat.. Sabir etmesini soyle vs ..
Canim bi kahve ic.uyumani bi saat erteler:)kızlar iyi geceler,
şuan çalışmaya çalışanlara Allah zihin açıklığı versin.
birkaç gündür Türkçe videoları izliyorum konuları bitirip full soru çözeceğim.tabi matematiğe de yavaştan başlamam lazım.
dün gece de kızlar ciyak ciyak uyutmadı 4 saat uyudum sadece.bugün de bilgisayar başına yeni oturdum.umarım uyuklamam.
Horul horul uyudugundan bisi diyemiyo canim eee bide benim kiz yarim saate bi kalkiyo onlada ben ilgilensigimden canina minnet yani ...mecburum calismaya o da bunun farkinda tatlim sende anlat durumi eminim anlayis gosterrKızlar bişey sorucam gece çalışmanıza eşleriniz bu duruma ne diyor benim eşim pek sıcak bakmiyor bende calisamiyorum
kızlar iyi geceler,
şuan çalışmaya çalışanlara Allah zihin açıklığı versin.
birkaç gündür Türkçe videoları izliyorum konuları bitirip full soru çözeceğim.tabi matematiğe de yavaştan başlamam lazım.
dün gece de kızlar ciyak ciyak uyutmadı 4 saat uyudum sadece.bugün de bilgisayar başına yeni oturdum.umarım uyuklamam.
İyi calismalar canim.ben de biyolojiyle bozmus durumdayim su saatte:)Allah yardimcin olsun canim bende derrs calismaya calisiyorum su satte. Cografya soru coUyorum napalim baska caremiz yok kahve ic bi tane ben icyim biraz iyi gibiyim kolay gelsin canim
Oowww kolay gele canmmm...ama ben pes ettim artik uyuyacagim ins sakir sakir hatirlatlriZ CAlistiklarimizi opuyom yarin gorusmk üzer eee caninİyi calismalar canim.ben de biyolojiyle bozmus durumdayim su saatte:)
Tatlim neden ki cocuklardan anca firsat buluyoruz zaten birde kazanmak icin ne zaman firsat bulursak fedakarlik karsilikli etmek zorundayiz hem biz tatli yatagimizdan kalkip ders caliyoruz
Benimki alisti canim.calis bda nasil calisirsan calis diyor:)
Ama baska turlusu cok zor !! Benimki cok sukur bisey demiyoo cocuklar erkek uyuduysa eger cay iciyorsak fln ayri odalarda takiliyoruz cayini kalkip kendi dolduruyoo :) Uykusu gelince de yatiyoo :)
Kpss =Fedakarlik
Konus onunla artilari eksileri anlat.. Sabir etmesini soyle vs ..
Yorumlarınız için teşekkürler kızlar bende elimden geldiğince anlatticamHorul horul uyudugundan bisi diyemiyo canim eee bide benim kiz yarim saate bi kalkiyo onlada ben ilgilensigimden canina minnet yani ...mecburum calismaya o da bunun farkinda tatlim sende anlat durumi eminim anlayis gosterr
Canim sen buna cok takilma bazi esler oluyo boyle hic kafani dagitma derslere odaklanYorumlarınız için teşekkürler kızlar bende elimden geldiğince anlatticam
12 den sonra çalışma diyor ama öyle de olmuyor çünkü oğlum ders çalışırken sürekli başımda bu sekildede motive olamıyorum
İşte kızlar benim eşimde böyle ya hem anlamıyor hemde yardimci hiç olmuyor