2. Konudayım şekercim :) Bitirmeye çalışıyorum da özeti o yüzden kafayı yemek üzereyim canım :)Ay tarihin içinden çıkılmaz valla en son grisicem ona sen hangi konudasın
Çok iyi canımmTarihte Türkiye Tarihi ve Anadolu Selçuklu bitti 60 soru çözüldü.
Ben de bir turlu bitiremedim video izleyince zaten kafadan 1 saat gidiyo biraz ozet cikarim derken kiim kalkiyo au tarih cok zorluyo ya2. Konudayım şekercim :) Bitirmeye çalışıyorum da özeti o yüzden kafayı yemek üzereyim canım :)
Evet cevap 9 :) ben farklı olarak düşünüyorum böyle kolay soru kaçırırsam çok üzülürüm vallaSoruda rakamları farklı felan dememiş yani bu yüzden hepsine 9 derim ben en büyük sayı olur cevapta 9 olur ama bu sefer çok basit kaçar soru cevap neymiş
Cevap 9 mus canım farklı demiyor ya:)9810 sayi cevap A mı
Hiç sorma canım çok zorluyor hemde diyorum ya tarihin bir tek konusu tüm günümü alıyorr.Oku,özet çıkar,soru çöz,tekrar et derken diğer dersler kalıyorBen de bir turlu bitiremedim video izleyince zaten kafadan 1 saat gidiyo biraz ozet cikarim derken kiim kalkiyo au tarih cok zorluyo ya
Aynen insallah canim konular bir bitsede bol bol soru cozsekHiç sorma canım çok zorluyor hemde diyorum ya tarihin bir tek konusu tüm günümü alıyorr.Oku,özet çıkar,soru çöz,tekrar et derken diğer dersler kalıyorİnşallah oturur zamanla canım ya
merhaba,Tarih özeti bitti,kollarım koptu resmen :/ Benden bu kadar kızlar.Yarın tekrar edip soru çözeceğim
Merhaba canımmerhaba,
bende yeni yeni çalışmaya başladım.tarihi sona sakladım.doğru mu yaptım bilmiyorum ama zayıf olduğum matematikten başlamak istedim.
tarih tüm konuların özetini mi çıkardın?
ne kadar zaman aldı?kaç sayfa tuttu öğrenebilir miyim?
Canim cevap dokuz mu..anca gordum msjiniKızlar Merhaba
Bende kaç gündür gelemedim kayinvaldemdeyim matematik çözüyorum şimdi ama bi soruda takıldım yardimci olursaniz sevinirim
Canim ayni anda denedim ben yurutemedim.hepsi birbirine girdi:) ben sirayla calisiyorum.diger derslerden de soru cozuyorumKizlar butun dersleri birlikte mi calisiyosunuz ben ayni dersane gibi yapmak istedim de olmadi tarihe bi girdim cikamadim mat kac gundur bakamadim cografya daha yok insallah konulari yetistiririm istedigim zamanda
anladım canım kolay gelsin.Merhaba canımTarihten özet olarak islamiyet öncesi türk tarihi ve türk islam tarihini bitirdim canım sadece.Şimdi Türkiye tarihine geçeceğim yarın soruları bitirdikten sonra Keşke hepsi bitmiş olsa..Canım ben evveliyattan çalıştığım için mesela türk islam tarihi 31 sayfa kitapta.Benim özetim ise büyük yazdığımdan olsa gerek 39 sayfa tutmuş...O da kısa kısa yazdığım halde düşün.Çok ayrıntı var.Uzun sürüyor çalışmalar tarihte.Ama önlisans isen zaten çok vaktin var,matematiği hallettikten sonra da geçebilirsin tarihe bence.Ben lisans olduğum için acele ediyorum sınav mayısa alındığı için.Kolay gelsin iyi çalışmalar dilerim canım