Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Bugün bu özeti bitirirsem kendimi ödüllendircem, kendime kurabiye yapcam kızlar :)))) Öğretim ve eğitimde ödüllendirme de çok teşvik ediciymiş;öğretmen arkadaşlar iyi bilir, bana da bir öğretmen arkadaşım demişti bunu

Ben de bir turlu bitiremedim video izleyince zaten kafadan 1 saat gidiyo biraz ozet cikarim derken kiim kalkiyo au tarih cok zorluyo ya
Hiç sorma canım çok zorluyor hemde diyorum ya tarihin bir tek konusu tüm günümü alıyorr.Oku,özet çıkar,soru çöz,tekrar et derken diğer dersler kalıyor İnşallah oturur zamanla canım ya

Bende bebegim le birlikte bitirdiğim matematik 1 kitabından notlarımı alıyorum sonra matematik 2 kitabına başlayacağım bakalım ben mat tamamen bitiriyim sonra türkçe sonra belki tarihe geçerim herkese kolay gele bebeğinde yanımda uyuyor birazdan uyanır

Selam kızlar bir kaç gündür ders çalışamadım hiç istediğim gibi geçen hafta kayinvalidem de kaldık 4 5 gün sağolsun çocuklarla ilgilendi yemek falan ondayd8 orda güzel çalıştım ama eve gelince yenek temizlik çocuklar falan filan derken günde 1 2 saat maksimum bakabiliyorum. O da tarih özet çıkardığım için 2 saatte bile çok az ilerlemiş oluyorum :/ osmanliya geliyorum az kaldı ama :) coğrafyadan da sadece 1 unite bitirdim henüz. Neyse moral bozmak yok çocuklar bu akşam biri yatti digeri de yatmak üzere temiz bi 3 saat çalışırım bu gece inşallah hepinize kolay gelsin gününuz geceleriniz bereketli olsun inşallah

Tarih özeti bitti,kollarım koptu resmen :/ Benden bu kadar kızlar.Yarın tekrar edip soru çözeceğim
merhaba,
bende yeni yeni çalışmaya başladım.tarihi sona sakladım.doğru mu yaptım bilmiyorum ama zayıf olduğum matematikten başlamak istedim.
tarih tüm konuların özetini mi çıkardın?
ne kadar zaman aldı?kaç sayfa tuttu öğrenebilir miyim?

Merhaba canım Tarihten özet olarak islamiyet öncesi türk tarihi ve türk islam tarihini bitirdim canım sadece.Şimdi Türkiye tarihine geçeceğim yarın soruları bitirdikten sonra Keşke hepsi bitmiş olsa..Canım ben evveliyattan çalıştığım için mesela türk islam tarihi 31 sayfa kitapta.Benim özetim ise büyük yazdığımdan olsa gerek 39 sayfa tutmuş...O da kısa kısa yazdığım halde düşün.Çok ayrıntı var.Uzun sürüyor çalışmalar tarihte.Ama önlisans isen zaten çok vaktin var,matematiği hallettikten sonra da geçebilirsin tarihe bence.Ben lisans olduğum için acele ediyorum sınav mayısa alındığı için.Kolay gelsin iyi çalışmalar dilerim canım

Kizlar butun dersleri birlikte mi calisiyosunuz ben ayni dersane gibi yapmak istedim de olmadi tarihe bi girdim cikamadim mat kac gundur bakamadim cografya daha yok insallah konulari yetistiririm istedigim zamanda

Kizlar butun dersleri birlikte mi calisiyosunuz ben ayni dersane gibi yapmak istedim de olmadi tarihe bi girdim cikamadim mat kac gundur bakamadim cografya daha yok insallah konulari yetistiririm istedigim zamanda
Canim ayni anda denedim ben yurutemedim.hepsi birbirine girdi:) ben sirayla calisiyorum.diger derslerden de soru cozuyorum

anladım canım kolay gelsin.
topiği sessiz sedasız takip ettim ve karar aldım, ders çalışmaya çalışıyorum.
evveliyatı bende almayı düşünüyorum.önce videolarını izleyip sonra not alacağım inşallah.
Türkçem genelde iyidir.şimdi Türkçeyi gözden geçiriyorum.matematikten kafam şişince dinlenme molası gibi Türkçe soru çözeceğim.
tarih-coğrafya sanırım en sona kalacak?? tüm dersler de hep birlikte gitmez sanırım??
ben de lisanstan gireceğim.işletme mezunuyum düz memurluk istiyorum. sınavın öne alınması kötü olmuş.sizler burada yazınca haberim oldu benim de.
ikiz kızlarım var.3,5 yaşına geliyorlar.onlardan hiç fırsatım kalmıyor, ders çalışamıyorum, nasıl başaracağım bilemiyorum.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…