Canım ben çok memnunum.Mesela tarihte Kemal Karakaya hoca sorulabilecek tarzda bütün ayrıntıları anlatmış kitabında.Yani tarih için yeterli olarak görüyorum bu kitabı.Bir de çok yardımcı oluyorlar.Geçen kitapta bir yeri anlamamıştım face den Kemal hocaya sordum hemen açıkladı saolsun.Coğrafyadan Engin Eraydın hoca zaten şeker gibi bir hoca.Videolarını youtube den izle bak.Öyle komik bir hoca ki,gülmekten bazen ders ortamında olduğumuzu bile unutuyoruz:)Strese birebir yani kendisi :) Kısacası hepsi çok iyi bu konuda.Ben evveliyata çok güveniyorum.Herşeyin hayırlısı...günaydın kızlar birazdan benimkileri öğle uykusuna yatırıp özete devam edeceğim inşallah :)
canım evveliyattan memnun musun ben data ve ihtiyaçtan beraber çıkarıyorum özet ama data da yetersiz diyen oldu. evveliyat almayı düşünüyorum. onu da kurs başladıktan sonra bu özet çıkarttığım konuları kursta gördüğümde evveliyatla birleştirip özet defterime eklemeyi düşünüyorum. ay yazmaktan canımız çıktı ama başka şansımız da yok hiç bir ayrıntıyı kaçırmamamız lazım.
Senin mazeretin var canim:) cok yorma kendini.kvaltini da ihmal etme.bebis acikmistir:)
Aynen sevgili arkadaşlarım ikiniz de haklısınız ondan oluyor herelde.Küçük yaramaz yoruyor beni :)Senin enerjin ikiye bolunuyor cnm ondan :) video izle yuklenme cok kendine..
Iyi sizin cocuklar simdiden ogle uykusna yatigo benimki gec kalkinca gec de uyuyo ben kizimi hava guzel bem disari cikmis olur hem de alincaklar var markete gidelim bugun biraz isim var yaniBende kızımı uyutuyorum suan.bende baslicam beni bekleyin.:)
Canım ben çok memnunum.Mesela tarihte Kemal Karakaya hoca sorulabilecek tarzda bütün ayrıntıları anlatmış kitabında.Yani tarih için yeterli olarak görüyorum bu kitabı.Bir de çok yardımcı oluyorlar.Geçen kitapta bir yeri anlamamıştım face den Kemal hocaya sordum hemen açıkladı saolsun.Coğrafyadan Engin Eraydın hoca zaten şeker gibi bir hoca.Videolarını youtube den izle bak.Öyle komik bir hoca ki,gülmekten bazen ders ortamında olduğumuzu bile unutuyoruz:)Strese birebir yani kendisi :) Kısacası hepsi çok iyi bu konuda.Ben evveliyata çok güveniyorum.Herşeyin hayırlısı...
Rica ederim canımm inşallahhh sen de verim alırsın güzel olur her şey sonunda :)O zaman ben daha beklemiyim almak için biran önce vereyim siparis :) teşekkür ederim :)
Canim benimkiler de uyumaz gunduz.gece uykularini fazlasiylka aliyorlar cunku:)evinin yakinlarinda park varsa gunluk yarimsar saat cikar.o zam yorulup erken uyuyolar.haliylr de erken kalkiyorlar.erken kalkinca yine erkenden uyuyolar:)park yoksa da bindir arabasina yok yuruyusu yap.hava alsin.sana da ona da iyi gelirIyi sizin cocuklar simdiden ogle uykusna yatigo benimki gec kalkincayarimr ben kizimi hava guzel bem disari cikmis olur hem de alincaklar var markete gidelim bugun biraz isim var yani
Çalışıyorum canım sen bitirdin mi paragrafları?Arkadaslar neler yaptiniz?calisiyor musunuz
Kuzum paragraf biter mi:)omur biter o koca koca paragraflar bitmez malesef.hele alesin paragraflari hic hic bitmez:)Çalışıyorum ım sen bitirdin mi paragrafları?
Haklısın canım:))Kuzum paragraf biter mi:)omur biter o koca koca paragraflar bitmez malesef.hele alesin paragraflari hic hic bitmez:)
Kadin milleti dimi kac tane yere laf yetistiriyo:)[/QUOTE][QUOTE="elfeks, post: 43052172, membeyetistiriyHaklısın canım:))
Kuzum paragraf biter mi:)omur biter o koca koca paragraflar bitmez malesef.hele alesin paragraflari hic hic bitmez:)
Haklısın canım:))
Aynen canim acik hava carpinca iyi oluyo benim icin:)Canim benimkiler de uyumaz gunduz.gece uykularini fazlasiylka aliyorlar cunku:)evinin yakinlarinda park varsa gunluk yarimsar saat cikar.o zam yorulup erken uyuyolar.haliylr de erken kalkiyorlar.erken kalkinca yine erkenden uyuyolar:)park yoksa da bindir arabasina yok yuruyusu yap.hava alsin.sana da ona da iyi gelir
Yokk canımmm nerdee o günlerr şu an kısa vadede tek hayalim konuların bitmiş olması ve bol bol soru çözmeye başlamış olmak :)Bende bende varim bi paragrafzede :/ Komple konular bitsede soru cozsek diyordum ama yok yok bitmiyoo :/
Uzaktan egtimle mi calisiyorsunuz yoksa youtobedan mi