- 1 Aralık 2012
- 1.208
- 1.356
Canım teşekkür ederim hemen imzamı attım tabi :)))))
Bende öyle düşünüyorum disi rahatsız Ediyor büyük ihtimal. ..Masallah kuzucuguma benim kizim 18 aylik oyuncaklariyla oynamayi pek sevmez de ondan sordum tatlim dis olabilir
Hangi kitaplardan çalışıyorsun bende çalışmayı dusunuyorum ama hangi kitapları alacağıma karar veremedim canım.Slm kızlar bir yasında bir kızım var. Gece saat başı uyanıyor gündü dibimden ayrılmıyor. Daha önceki senelerde de girdim KPSS ye fakat bir halt olmadı. Bu son şansım deyip bu yıl adam akıllı çalışıp girmek istiyorum. Çok çabuk sıkılıyorum ancak. Türkçeden dilbilgisi Hariç konuları bitirdim. Matematige geçtim ancak düzenli calisamiyorum bi konuyu bitirmem bazen bir hafta sürüyor. İnşallah hep birlikte bu zorlu sureci alnimizin akıyla başarıriz.
Hangi kitaplardan çalışıyorsun bende çalışmayı dusunuyorum ama hangi kitapları alacağıma karar veremedim canım.
Bir ihtiyaç iyi diyorlar bir beyaz kalem bur yargı bir yedi iklim ve ben cok gec kaldım.Metamatik çalışmayacağım artık.Allahtan matematigim iyi.Ama tarihi kafam basmıyor fenalık geliyor okurken bile.Bende ki kaynaklar çok eski ihtiyaç ve yargının var mat çalışıyorum diye daha yeni kaynak almadim. Zaten tek kaybakla olmuyor diyor kazananlar. Bütün kaynaklara bakmak lazım.
Mimarim cnim ben. Sizlerin bolimleriniz ne kizlar ??Bolumun nd cim senin
Hosgeldin canim aramiza.bizde evli ve cocuklu olarak calismaya calisiyoruz iste:)birlikte calisirizmerhaba arkadaşlar, bende aranıza katıldım. 17 aylık oğlum var. 28 yaşındayım. ilk defa KPSS ye hazırlanıyorum. 8 yıl özel sektörde çalıştıktan sonra çocukla zor gelmeye başladı. şu an çalışmıyorum dershaneye kayıt oldum. bu hafta sonu dersler başlayacak inşaallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Benim de sinf ogrtmnligi canim...Allah yardimcimiz olsunMimarim cnim ben. Sizlerin bolimleriniz ne kizlar ??
Suyun mermeri delmesi suyun gucunden degil surekliligindendir.......ayugrasamam .!.:
hoşbuldum canım teşekkür ederim. evet inşaallah birlikten kuvvet doğar:)Hosgeldin canim aramiza.bizde evli ve cocuklu olarak calismaya calisiyoruz iste:)birlikte calisiriz
Benim de sinf ogrtmnligi canim...Allah yardimcimiz olsun
Bu yil yakin arkadasim atandi sinif ogretmenligii ve doguya atandi 81 ile darisi basina cnm
Umudunu yitirme canim.benim onuncu yilim universiteden mezun olali....liseyi bitirdiğimden beri kpss sınavına girip çıkmaktan çok sıkıldım,olmuyor,hep bi hayal kırıklığı oldu kpss benim için,işin gerçeği umudum yok,ama memur olmayıda hala çok istiyorum,ne kadar çalışsamda olmıcak gibi geliyor