Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Hangi kitaplardan çalışıyorsun bende çalışmayı dusunuyorum ama hangi kitapları alacağıma karar veremedim canım.

Hangi kitaplardan çalışıyorsun bende çalışmayı dusunuyorum ama hangi kitapları alacağıma karar veremedim canım.

Bende ki kaynaklar çok eski ihtiyaç ve yargının var mat çalışıyorum diye daha yeni kaynak almadim. Zaten tek kaybakla olmuyor diyor kazananlar. Bütün kaynaklara bakmak lazım.

Özellikle tarih için bi uc kaynak lazım. Çünkü artık çok ayrıntı soruyorlar tarihten. Önemli önemsiz bi yer yok her kelime önemli .

Merhaba arkadaşlar bende aranıza katıldım. ilk defa KPSS ye hazırlanıyorum. 17 aylık oğlum var. 28 yasındayım. 8 yıl özel sektörde çalıştıktan sonra çocukla çok zor gelmeye başladı. şu an çalışmıyorum. dershaneye kayıt oldum bu hafta sonu başlayacak inşaallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Gönlümüzden geceni nasip etsin.

Bende ki kaynaklar çok eski ihtiyaç ve yargının var mat çalışıyorum diye daha yeni kaynak almadim. Zaten tek kaybakla olmuyor diyor kazananlar. Bütün kaynaklara bakmak lazım.
Bir ihtiyaç iyi diyorlar bir beyaz kalem bur yargı bir yedi iklim ve ben cok gec kaldım.Metamatik çalışmayacağım artık.Allahtan matematigim iyi.Ama tarihi kafam basmıyor fenalık geliyor okurken bile.

merhaba arkadaşlar, bende aranıza katıldım. 17 aylık oğlum var. 28 yaşındayım. ilk defa KPSS ye hazırlanıyorum. 8 yıl özel sektörde çalıştıktan sonra çocukla zor gelmeye başladı. şu an çalışmıyorum dershaneye kayıt oldum. bu hafta sonu dersler başlayacak inşaallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Hosgeldin canim aramiza.bizde evli ve cocuklu olarak calismaya calisiyoruz iste:)birlikte calisiriz

Suyun mermeri delmesi suyun gucunden degil surekliligindendir.......
Canim ne guzel bi sozmus.cok da dogru...

liseyi bitirdiğimden beri kpss sınavına girip çıkmaktan çok sıkıldım,olmuyor,hep bi hayal kırıklığı oldu kpss benim için,işin gerçeği umudum yok,ama memur olmayıda hala çok istiyorum,ne kadar çalışsamda olmıcak gibi geliyor

Umudunu yitirme canim.benim onuncu yilim universiteden mezun olali....
Gordugun gibi hala ders calisiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…