Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

aynen arkadaşlar,acaba diyorum kaderimiz böyle demekki,evde oturmak çocuk bakmak,olmayınca bazı şeylerde olmuyor demekki??çok istemekte imnsanı bazen kazanç sağlamıyor,ne kadar çok istesende yoksa kaderde olmuyor sanırım

Hayir tatlim oyle dusunme...kazanaman seni umitsiige dusurmesin.daha da motive etsin...ben kac yildir calisiyorum.sinavlara giriyorum.olmuyor ama pes etmek yoj.ben evde oturmak icin okumadim ki onca yil...olana kadar devam edecegim.nasip mi degil mi bilemem.bize tedbirini almak duser.gerisi Allaha kalmis..yoksa nasip degilmis deyip oturmak olmaz bence...

Liseyi bitirdigimden beri demissiniz keske o aralikta en azindan iki yillik bi bolum bitirseydiniz isiniz daha kolay olurdu.. Zorun kolayi yani..

inşşat teknikerliği ve işletme mezunuyum,2 bölümden de girdim,liseden sonra lise mezunu olarak girdim,daha sonra önlisansı bitirdim girdim olmadı,lisansta olmadı,2010da 80 puan aldım önlisanstan fakat gelmedi bir yer

Cok calisti cnm tabiikii evli ama cocuk olmadigindan arti avantaji oldu zaman bakimindan.. Sabah kalkardi geceye kadar ders calisirdi tum sosyal hesaplarini kapadi dondurdu sadece derse adapte oldu son aylarda hizlandirilmis kursa kayit oldu hergun oradaydi ve sonuc atandi :) nur_nisaa

Himm simdi anladim bayagida ugrasmissiniz :/ Kader tabiikii kismet oldumu hersey daha kolay oluyor..

Hayirlisi olur hakkimizda insallah hepimizin..

Hosgeldin canim kamu yonetimi benim de 18 aylik bir cadi bir prensesim var :)

Ooo kizlar yine yogun calisiyosunuz masallah diyim size bende ev temizligi rutin kizimi da uyuttum simdi bir kahve tarih 1.unite biteck sabah da dilbilgisine basladim hadi hepimize kolay gelsin

Kızlar Merhaba
Bende kaç gündür gelemedim kayinvaldemdeyim matematik çözüyorum şimdi ama bi soruda takıldım yardimci olursaniz sevinirim

Eklentiler

• 1444827895956-1413091678.jpg
    69,2 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar Merhaba
Bende kaç gündür gelemedim kayinvaldemdeyim matematik çözüyorum şimdi ama bi soruda takıldım yardimci olursaniz sevinirim

Soruda rakamları farklı felan dememiş yani bu yüzden hepsine 9 derim ben en büyük sayı olur cevapta 9 olur ama bu sefer çok basit kaçar soru cevap neymiş

Simdi matematik 1 kitabini bitirdim ama not alıp öyle matematik ikiye geçicem bilgiler çok havada kaldı sanki

Eklentiler

• P_20151014_161643.jpg
    76,3 KB · Görüntüleme: 39
Harikasın canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…