Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

anladım canım kolay gelsin.
topiği sessiz sedasız takip ettim ve karar aldım, ders çalışmaya çalışıyorum.
evveliyatı bende almayı düşünüyorum.önce videolarını izleyip sonra not alacağım inşallah.
Türkçem genelde iyidir.şimdi Türkçeyi gözden geçiriyorum.matematikten kafam şişince dinlenme molası gibi Türkçe soru çözeceğim.
tarih-coğrafya sanırım en sona kalacak?? tüm dersler de hep birlikte gitmez sanırım??
ben de lisanstan gireceğim.işletme mezunuyum düz memurluk istiyorum. sınavın öne alınması kötü olmuş.sizler burada yazınca haberim oldu benim de.
ikiz kızlarım var.3,5 yaşına geliyorlar.onlardan hiç fırsatım kalmıyor, ders çalışamıyorum, nasıl başaracağım bilemiyorum.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Ay canım en azından iyi olduğun dersler var o bakımdan iyi düşünerek başla çalışmaya :KK66: Ben hepsini bir arada götürmeye çalışıyorum çünkü mecburum canım martta inşallah doğum bekliyorum çünkü.Ondan sonra pek vaktim kalmayabilir diye.Ama siz zaman yaratabilirsiniz annen,kızkardeşin ya da kayınvalidenden birileri yakınındaysa en azından bu 7 aylık sürede yardım iste kendilerinden çocuklar için cnm.Burda arkadaşlarımızın çoğu çocuklu ama gündüzleri uyuduklarında ya da gece uyuduklarında derse başlıyorlar.Sende ümitsizliğe kapılmadan ders çalışmaya başla daha fazla vakit kaybetmeden karar vermişken hazır canım.Burada hergün çalıştığımız dersleri ve soru sayılarını paylaşıyoruz birbirimizi motive ediyoruz falan.Sende gir bu sayfaya arada mutlaka motive olursun canım :)

Ay canım en azından iyi olduğun dersler var o bakımdan iyi düşünerek başla çalışmaya :KK66: Ben hepsini bir arada götürmeye çalışıyorum çünkü mecburum canım martta inşallah doğum bekliyorum çünkü.Ondan sonra pek vaktim kalmayabilir diye.Ama siz zaman yaratabilirsiniz annen,kızkardeşin ya da kayınvalidenden birileri yakınındaysa en azından bu 7 aylık sürede yardım iste kendilerinden çocuklar için cnm.Burda arkadaşlarımızın çoğu çocuklu ama gündüzleri uyuduklarında ya da gece uyuduklarında derse başlıyorlar.Sende ümitsizliğe kapılmadan ders çalışmaya başla daha fazla vakit kaybetmeden karar vermişken hazır canım.Burada hergün çalıştığımız dersleri ve soru sayılarını paylaşıyoruz birbirimizi motive ediyoruz falan.Sende gir bu sayfaya arada mutlaka motive olursun canım :)
sağol canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, sağlıkla büyüsün, hayırlı evlat olsun yavrun inşallah.
ah güzelim ezber bile yapamıyorum.aklımda kalmıyor.türkçem hep iyiydi ama şimdi uzun paragraf soruları, mantık soruları işin içine giriyor, zorluyor beni.
matematikten bildiğin sıfırım!! nasıl yaparım bilmiyorum ama en az 15 net çıkarmam lazım.
kızları bırakacak kimsem yok ne yazıkki.anaokuluna gönderecek durumum da yok.hatta kpss kitaplarım yetersiz onları bile alacak gücüm yok.iyiki internetim var da (onu da alt kattan kayınvalidemlerden ücretsiz alıyoruz) video falan izliyorum konu bakıyorum.şimdi niye kv baksın diyeceksin iki engelli kaynım var o onlara bakıyor. neyse ben ya Allah Bismillah dedim, elimden geleni yapayım.gerisi kader değil mi.
konulara asılmaya başlayınca ben de ne yaptım ne ettim yazarım.
zihnimiz açık, şansımız bol olsun kızlar....

A
sağol canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, sağlıkla büyüsün, hayırlı evlat olsun yavrun inşallah.
ah güzelim ezber bile yapamıyorum.aklımda kalmıyor.türkçem hep iyiydi ama şimdi uzun paragraf soruları, mantık soruları işin içine giriyor, zorluyor beni.
matematikten bildiğin sıfırım!! nasıl yaparım bilmiyorum ama en az 15 net çıkarmam lazım.
kızları bırakacak kimsem yok ne yazıkki.anaokuluna gönderecek durumum da yok.hatta kpss kitaplarım yetersiz onları bile alacak gücüm yok.iyiki internetim var da (onu da alt kattan kayınvalidemlerden ücretsiz alıyoruz) video falan izliyorum konu bakıyorum.şimdi niye kv baksın diyeceksin iki engelli kaynım var o onlara bakıyor. neyse ben ya Allah Bismillah dedim, elimden geleni yapayım.gerisi kader değil mi.
Aminn canımm inşallahhh.Canım sıfır olduğun dersle başla.İnternet bizim için bir nimet.Bir sürü testler,sorular paylaşıyorlar.İlla kitap almana gerek yok canım.Onların çıktısını internetten alıp bile çözsen yeter.Videolar inanılmaz yararlı.Youtube de benim hocam dan tarih coğrafya videoları var bu derslere başlayınca mutlaka izle onları canım benim.Canını da sıkma herkesin başında binbir türlü dert sıkıntı var ama yine de birşeylere tutunmaya çalışıyoruz.Allah çok büyük canım.Biz çabaladıktan sonra o bize yardım eder çok şükür ki.Her şeyin hayırlısı olsun.İyi çalışmalar canım şimdiden, tekrar görüşmek üzere :KK66:

Canim kolay glsin.benim de 4 ve 3 yaslarinda iki tane oglum var.istedikten sonra olur.umitsizlige kapilma.benimkilar de ikiz gibi:-) istedikten sonra olmayacak sey yok.bir sekilde olur.birbirimizi
Canim umitsizlige kapilma.elfeksin de dedigi gibi internetten video izle.kendine bi defter edin.hocalar anlatsin sen not al ayni derhane gibi.cocuklarini da takma.benimde iki tane var Allaha emanet.biri 4 biri 3 yasinda.bildigin ikiz iste:)gece onlar uyuyunca bakiyorum bende.mecbur.dedigin gibi krese verecek durum yok.arti bakacak kimse yok.tek maas nereye kadar.ortamini ve zamanini sen olustur.benim mat iyi istedigin konuda yardimci olurum sana birbirimizi motive ederek yapariz insaalah.inanalim yeter ki

Gunaydinlar arkadaslar
Hepimin gunlerimiz aydinlik,zihinlerimiz acik,mutluluklarimiz daim,gunlerimiz dunlerimizden guzel olsun insaallahhh
Rabbim cocuklarimiza saglik,evlerimize temizlik,yemeklerimize tat versin:-) iyi calismalarimiz olsun...

Gunaydinlar arkadaslar
Hepimin gunlerimiz aydinlik,zihinlerimiz acik,mutluluklarimiz daim,gunlerimiz dunlerimizden guzel olsun insaallahhh
Rabbim cocuklarimiza saglik,evlerimize temizlik,yemeklerimize tat versin:-) iyi calismalarimiz olsun...
Günaydınn canım günaydınlar herkese :KK66: Sayfa yine pozitif kokuyor ne güzelll :KK66:

Dershaneye gidecekseniz de arkadaş ile gitmeyin çıkışta şuraya uğrayalım olmasın

Ben de umarım dershane arkadaşlarımın hedefi yüksektir diyordum

P3 90 üstü hedefleyen arkadaşlar istiyorum

Dershane arkadaşlarımda 90 üstü hedefi olan var

Istegim oluyorlar galiba iyi çalışmalar

Ben alesimi aldim gunluk paragraflarimi cozuyorum canim.siz uyanana kadar cozdum.devam etmekteyim halen:)
Süpersin canım :KK19: Haydi devam o zaman.Ben uyanalı yarım saat oldu daha.Çok yorulmuşum dün.Kahvaltı yapıp başlayacağım bende :KK66: Bu beyin yorgunluğu vücut yorgunluğuna hiç benzemiyor ya daha kötü valla...

Süpersin canım :KK19: Haydi devam o zaman.Ben uyanalı yarım saat oldu daha.Çok yorulmuşum dün.Kahvaltı yapıp başlayacağım bende :KK66: Bu beyin yorgunluğu vücut yorgunluğuna hiç benzemiyor ya daha kötü valla...
Senin mazeretin var canim:) cok yorma kendini.kvaltini da ihmal etme.bebis acikmistir:)

dersane nasıl ders ders gidiyor. önce hangi derslerden başlıyor acaba?

Ben iki sene once belli bi sure gitmistim sonra birakmak durumunda kalmistim... benim hafta sonu gittigim grup haftasonu iki gun 4 er dersdi. Cumartesi tarih tarih mat mat idi pazar tarih tarih cografya cografyaydi turkce ve vatandaslik daha sonra baslayacakdi cnm

Merhaba canım :KK66: Tarihten özet olarak islamiyet öncesi türk tarihi ve türk islam tarihini bitirdim canım sadece.Şimdi Türkiye tarihine geçeceğim yarın soruları bitirdikten sonra :KK66: Keşke hepsi bitmiş olsa..Canım ben evveliyattan çalıştığım için mesela türk islam tarihi 31 sayfa kitapta.Benim özetim ise büyük yazdığımdan olsa gerek 39 sayfa tutmuş...O da kısa kısa yazdığım halde düşün.Çok ayrıntı var.Uzun sürüyor çalışmalar tarihte.Ama önlisans isen zaten çok vaktin var,matematiği hallettikten sonra da geçebilirsin tarihe bence.Ben lisans olduğum için acele ediyorum sınav mayısa alındığı için.Kolay gelsin iyi çalışmalar dilerim canım :KK66:

günaydın kızlar birazdan benimkileri öğle uykusuna yatırıp özete devam edeceğim inşallah :)

canım evveliyattan memnun musun ben data ve ihtiyaçtan beraber çıkarıyorum özet ama data da yetersiz diyen oldu. evveliyat almayı düşünüyorum. onu da kurs başladıktan sonra bu özet çıkarttığım konuları kursta gördüğümde evveliyatla birleştirip özet defterime eklemeyi düşünüyorum. ay yazmaktan canımız çıktı ama başka şansımız da yok hiç bir ayrıntıyı kaçırmamamız lazım.

X