Aynen mesaj sisteminin azizliğine uğradım :))))Onu anladik zaten:)
Benim her zamanki halim:)bozuntuya verme bosver:)belkinerken gelir bebisleriniz...benimki de 15 mart..koc olacak derken bi bik geldi:)Aynen mesaj sisteminin azizliğine uğradım :))))
Balik diyecektim:) pardon:)Benim her zamanki halim:)bozuntuya verme bosver:)belkinerken gelir bebisleriniz...benimki de 15 mart..koc olacak derken bi bik geldi:)
Dimi bir de erken gelebilme durumu da var :))) Hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inşallah :)))Benim her zamanki halim:)bozuntuya verme bosver:)belkinerken gelir bebisleriniz...benimki de 15 mart..koc olacak derken bi bik geldi:)
Amin canim.Rabbim sag salim kucaklariniza almayi nasip etsin...kizlar bebegim dogdu diye mujde verdiginiz gunleri nasip etsin.Dimi bir de erken gelebilme durumu da var :))) Hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inşallah :)))
Aminn canımm inşallahhhh onların nasibinden faydalanabiliriz bu sene :)))))Amin canim.Rabbim sag salim kucaklariniza almayi nasip etsin...kizlar bebegim dogdu diye mujde verdiginiz gunleri nasip etsin.
Bebek nasibiyle gelirmis.umarim sinavinizi da kazanirsiniz bebislerinizle....cocuklu cocuklu sinava girmek zor oluyor cunku:)
Farkeetim canim ne yapalim canlari sagolsun kuzularin biraz genetik da galiba bizde babasi da oyleE er_hira canım mesaj karıştı yukarda yeniden yazıyorum.
Amin canımmm.Benimki de daha karnımda ve sürekli hareket halinde,tekmelerini duyuyorum hep.Yandım yani desene:)))) Baksana koç burcu çocukları hep aynıymış demek.Ben de diyordum bu çocuk daha şimdiden çok hareketli doğunca da çok hareketli olacak herelde diye,doğruymuş:)) Ayvayı yedim bende yani :)))
Valla bizde duzen oturmuyo cunku bikac saat uyuyunca kalkiyo beni ariyo sonra uykusu kaciyo bazende biz de mecburen biraz gec yairiyoruz aslinda gec de kalkiyo benim icin de iyi yoksa gunu bitiremem cok zorlanirimCanim ben kpssye calismaya ilk basladigimda benimkide gece10dan once uyumuyordu.baktim olmuyor.duzen oturtmaya çalıştım bir haftada düzeni oturdu.sabah 7falan uyanıyor en gec.ben biraz uykusuz kalıyorum haftada bir ya öğlen onunla uyuyorum yada geceden erken uyuyorum ama diğer günler uyku yetiyor.
Herkes kendi duzenini daha iyi bilir canım nasıl rahatsan öyle ayarla iyi gecelerValla bizde duzen oturmuyo cunku bikac saat uyuyunca kalkiyo beni ariyo sonra uykusu kaciyo bazende biz de mecburen biraz gec yairiyoruz aslinda gec de kalkiyo benim icin de iyi yoksa gunu bitiremem cok zorlanirim
Iyi geceler canimH
Herkes kendi duzenini daha iyi bilir canım nasıl rahatsan öyle ayarla iyi geceler
Yargıdan konu calisamiyorum.konu sonrasi sorulari çözüyorum. Genelde 20soru oluyor konu anlatımlı kitap old.icin sonra sirasiyla ayni konuyu ihtiyaç pegem ve bazen sınavın kitaplarindan çözüyorum ek olarak yaprak testlerim var. Ayrica femin matematik soru Bankası varki offf cok zor.onu cozerken çok zorlanıyorum. Yarın yeni kaynaklar almayi planlıyorum. Yedi iklim gibi. Ben internetten alırken geçen yılın yayınlarını alıyorum uygun oluyor biraz zaman geçsin 2016 yayinlara baslicam benim planım böyle.
Tarihede yargıdan çalışıyorum farklı kaynaklardan soru çözüyorum ama konular bitsin elimdeki kaynaklarda bitsin.bir iki kitapvar almak istediğim.ben tarihte çok zorlanıyorum çözümlu soru bankaları sayesinde biseyler öğreniyorum.acikcasi cok soru çözerek ancak biseyler ogreniyorum
Hosgeldin vcanim aramiza..Kizlar merhaba... an itibariyle bende kpss ye calismaya karar verdim... beni de araniza alir misiniz :)