Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Benim her zamanki halim:)bozuntuya verme bosver:)belkinerken gelir bebisleriniz...benimki de 15 mart..koc olacak derken bi bik geldi:)
Dimi bir de erken gelebilme durumu da var :))) Hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inşallah :)))

Dimi bir de erken gelebilme durumu da var :))) Hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inşallah :)))
Amin canim.Rabbim sag salim kucaklariniza almayi nasip etsin...kizlar bebegim dogdu diye mujde verdiginiz gunleri nasip etsin.
Bebek nasibiyle gelirmis.umarim sinavinizi da kazanirsiniz bebislerinizle....cocuklu cocuklu sinava girmek zor oluyor cunku:)

Aminn canımm inşallahhhh onların nasibinden faydalanabiliriz bu sene :)))))

Farkeetim canim ne yapalim canlari sagolsun kuzularin biraz genetik da galiba bizde babasi da oyle arada ben kaldim

Valla bizde duzen oturmuyo cunku bikac saat uyuyunca kalkiyo beni ariyo sonra uykusu kaciyo bazende biz de mecburen biraz gec yairiyoruz aslinda gec de kalkiyo benim icin de iyi yoksa gunu bitiremem cok zorlanirim

Kızlar benden bu kadar aslında enerjim var ama maç bitti eşim yatacak bende yatarım artikin yarın erken kalkilacak. 200 tarih 100 kadarda matematik çözdüm yaklaşık ilk defa bu kadar soru çözdüm en kötü günüm böyle olsun :)) iyi geceler sizlere bol sorular.

H
Valla bizde duzen oturmuyo cunku bikac saat uyuyunca kalkiyo beni ariyo sonra uykusu kaciyo bazende biz de mecburen biraz gec yairiyoruz aslinda gec de kalkiyo benim icin de iyi yoksa gunu bitiremem cok zorlanirim
Herkes kendi duzenini daha iyi bilir canım nasıl rahatsan öyle ayarla iyi geceler

esraserhat canım sen derslere hangi kaynaklardan çalışıyorsun?Tarihe nasıl çalışıyorsun özellikle?

Yargıdan konu calisamiyorum.konu sonrasi sorulari çözüyorum. Genelde 20soru oluyor konu anlatımlı kitap old.icin sonra sirasiyla ayni konuyu ihtiyaç pegem ve bazen sınavın kitaplarindan çözüyorum ek olarak yaprak testlerim var. Ayrica femin matematik soru Bankası varki offf cok zor.onu cozerken çok zorlanıyorum. Yarın yeni kaynaklar almayi planlıyorum. Yedi iklim gibi. Ben internetten alırken geçen yılın yayınlarını alıyorum uygun oluyor biraz zaman geçsin 2016 yayinlara baslicam benim planım böyle.

Tarihede yargıdan çalışıyorum farklı kaynaklardan soru çözüyorum ama konular bitsin elimdeki kaynaklarda bitsin.bir iki kitapvar almak istediğim.ben tarihte çok zorlanıyorum çözümlu soru bankaları sayesinde biseyler öğreniyorum.acikcasi cok soru çözerek ancak biseyler ogreniyorum

Anladım canım.Teşekkür ederim :) Tarihten bende zorlanıyorum. Bende ona evveliyattan çalışıyorum acayip ayrıntılı,özet çıkararak çalıştığım için tüm günümü alıyor.Özetin ardından tekrar da yapıyorum tabi bir de o var.Mesela bugün sadece tarihten hem konuyu okudum hem özet çıkardım.Başka hiçbir şeye bakamadım.Sanırım tarih konuları bitene kadar bu böyle devam edecek.Bu arada iyi bir plan yapmışsın bence.Çalıştığın kaynaklar ve almayı planladığın kaynaklar da gayet iyi Femi bende duydum çok zorluyor diye.Ama özellikle femin sorularını da çözün diyorlar.Hayırlısı bakalım.

Selam kızlar Coğrafyadan 36 soru çözdüm
Sayfadaki arkadaşlar günde 100 200 soru nasıl çözüyorsunuz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…