Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Günaydın kızlar

Mutlak değeri erteledim bazı soruları çok zor kafam basması. Köklü sayılara çalıştım. 56 soru cozdum. Tabi bu sorular konu çalışırken konunun içinde geçen sorular. İhtiyaç ve yargı nin var elimde kaynak çok eski ama olsun. 4 tane çözümlü soru bankası alicam bende tekrar için. Ekim sonu mat bitecek dedim inşallah biter.

Anladım canım.Teşekkür ederim :) Tarihten bende zorlanıyorum. Bende ona evveliyattan çalışıyorum acayip ayrıntılı,özet çıkararak çalıştığım için tüm günümü alıyor.Özetin ardından tekrar da yapıyorum tabi bir de o var.Mesela bugün sadece tarihten hem konuyu okudum hem özet çıkardım.Başka hiçbir şeye bakamadım.Sanırım tarih konuları bitene kadar bu böyle devam edecek.Bu arada iyi bir plan yapmışsın bence.Çalıştığın kaynaklar ve almayı planladığın kaynaklar da gayet iyi :KK66: Femi bende duydum çok zorluyor diye.Ama özellikle femin sorularını da çözün diyorlar.Hayırlısı bakalım.
Evveliyat guzel bir kitap ben de netten baktim da elimdeki bitsin ben decalicam konular meb den mis cogunlugu

Günaydınlarrrr kızlarrrr ben de 1 saattir yatağın içinde debeleniyorum kendime gelebilmek için:) gözlerimm acıyor resmennn:KK43: Gününüz aydınlık içinde geçsinn arkadaşlarrrr bugün de iyi çalışalımmm hayallerimize bir gün daha yaklaştık inşallah :KK66:

Evveliyat guzel bir kitap ben de netten baktim da elimdeki bitsin ben decalicam konular meb den mis cogunlugu
Aynen tatlım meb kaynaklı olduğu için güvenerek özellikle aldım.Ama konular haliyle çok uzun ve ayrıntılı anlatıldığı için özet işi çok vaktimi alıyor.Neyse sağlık olsun sınavda iyi netler çıkaralım da vaktimizi ne kadar almış önemli değil :KK66:

Günaydın kızlar bugün Coğrafyadan konu çalışmayı planlıyorum ama kahvaltimizi yaptık kızimla o oyuna ben derse evimde beklesin biraz.

X