Senin bi tanO gunlerin kiymetini bil canm ve cok calis bide gercekten istemeye bagli baxi seyler bi dusun bakim ne kadar istiyorsun atanmayi...baska sansim yok deyince insan uykusuz gecelere ragmen uyuyamiyo ne kadar yorgun bitkinde olsa...tabi sen yine iyi ol bi skntin olmasinda 2 uc saat calis nolcak sanki dunyann sonu gil sncta
Mwrhaba Kızlar ben sürekli çok zayıf olduğum tarih ve Coğrafya çalışıyorum. Diğerlerine kurs başladıktan sonra başlayacağım. Hedefim yılbaşına kadar tarih cografya vatandaşlik konularını bitirmek. Türkçe ve matematigi dersaneden takip edeceğim sadece bol soru çözümü yaparak pekistirecegim.
Dün cografya 1 konusu bitti 35 soru cozdum
Bugun Tarih 1 konusu bitti 30 soru çözdüm
Ozet cikararak calistigim.ocin yavas ilerliyorum. Ozetler bitince inşallah bol soru çözümü ve aylik tekrar yapma planlarim var :) benim canavarlarla bu planlari uygulayabilirsem helal olsun bana kendi elimi öperim
Evet canım haklısın o zaman çift sayı da olurdu arada.Şimdi anladım çok teşekkür ederim canımCanım üçer üçer artacak ama birde tek sayı diyor o yüzden 6 şar artacak ... yani ornek 3 9 15 diye gidecek sadece üçer artsa arada çift sayılarda olur çünkü
Gunaydinlar arkadaslar
Gunlerimiz aydin huzurlu verimli ve zihin acikligi icinde gecsin insaallah
Daha kimse uyanmadi mi yahadi kizlar uyanin.bebisler uyuyorken islerimizi bitirip dersimize baslayalim
Gec mi yattin canim gece..yorgunlugun ondandir belki.tabi bebisi de unutmamak gerekGünaydın canımGünaydın herkegerendım uyanmasına da, ders çalışmaktan mı nedir çok yorgun uyanıyorum Biraz toparlanıp bende başlayacağım ders çalışmaya
Evet gece 1 lerde 2 lerde uyuyabiliyorum nedenseGec mi yattin canim gece..yorgunlugun ondandir belki.tabi bebisi de unutmamak gerek
Zamanla duzene girercanim.sen kendini gun icinde fazla yormamaya calis.ev islerine de fazla yuklenme kendine.onun acisi gece cikiyor cunkuEvet gece 1 lerde 2 lerde uyuyabiliyorum nedenseSaat 11 12 gibi yorgun hissediyorum dersi bırakıyorum ama uykuya hemen geçemiyorum. Dediğin gibi bebekten olsa gerek ama bu şekilde sabahları da kendime gelene kadar canım çıkıyor; kendine gel,kahvaltı yap,işleri bitir derken vakit baya geçiyor gün içinde de.İnşallah düzene girer
Bugün telafi edersin canımben uyuyakalmışım ders çalışamadım malesef
İnşallah canım.Aslında eskiden yaptığım gibi artık çok yapmıyorum,umursamıyorum eskisi gibi işleri.Ufak tefek, temiz bir ortamda yaşayabileceğimiz kadar sadece :) Dediğin gibi acısı gece çıkıyor sonra.Bakalım zamanla bünyem alışır belki bu tempoyaZamanla duzene girercanim.sen kendini gun icinde fazla yormamaya calis.ev islerine de fazla yuklenme kendine.onun acisi gece cikiyor cunku
Canim sende alisiyorsun bebis de alisiyor.sabret biraz daha.dedigim gibi kendini yorma cokİnşallah canım.Aslında eskiden yaptığım gibi artık çok yapmıyorum,umursamıyorum eskisi gibi işleri.Ufak tefek, temiz bir ortamda yaşayabileceğimiz kadar sadece :) Dediğin gibi acısı gece çıkıyor sonra.Bakalım zamanla bünyem alışır belki bu tempoya
Akşam görüşürüz canım iyi çalışmalarrrrNeyse arkadaslar ben gideraksama calismalarimizi paylasiriz.opuyorum hepinizi
Çok saol canım tavsiyelerin için :) Öyle yaparımCanim sende alisiyorsun bebis de alisiyor.sabret biraz daha.dedigim gibi kendini yorma cok
Hem bir işte çalışıp hem de kpss ye yoğunlaşmaya çalışmak da yorucudur mutlaka.Ama tabi asla imkansız değilkızlar iş yerinde işlerimi bitirir öğleden sonrada ders çalışırım diyordum.. o gün bugün işler yoğunlaştı.. fırsat bulamıyorum birini bitiriyorum biri geliyor şaka gibi yaa
normalde matematiğim iyidir ama sorunun başındaki üçer ne demek anlayamadım doğrusu?Arkadaşlar bi soruda takildim ve ilerlemiyorum acaba bilen varsa açıklayarak anlatabilir mi... o kadar unutmusumki en kolay soruları bile yavaş çözer olmuşum
tebriklerCevap 11 canım ben anladım uzun düşünmeler sonucu .. söyle ki üçer ardışık 5 tek tam sayı diyor ya ... üçer artacak ve tek olacak bu yüzden arasındaki ortak fark 6 oluyor. Ordan çözülür zaten... n n+6..n+12 ... diye gidecek