- 1 Aralık 2012
- 1.209
- 1.356
- 333
merhaba arkadaslaar
evli ve cocuksuzum.edebiyat mezunuyum...gk-gy-egitim-alan derslerinden sorumluyum..yazdiklarinizi gorunce motive oluyorum.oldukca aktif bi baslik burasi..umarim araniza kabul edersinizz
Günaydın arkadaşlarYeni bir güne yeni umutlarla başlayalım.Yazını okudum da önemli olan çok soru çözmek değil,verimli çalışmaktır bence canım ayugrasamam Ben 2012 de hazırlanırken sabah başlayıp geceye kadar ders çalışıyordum.7 tane soru bankası seti vardı elimde,günde kimbilir kaç soru çözüyordum,gerisini siz düşünün.Ama yine de yeterli puanı alamadım.Tabi çok stres yaptım ondan da oldu.Demek ki kendimi çok hırpalamıştım ve bu da verimsiz çalışmama sebep olmuştu.O da dolayısıyla stres yaratmıştı bende.Demem o ki anlayarak çözdüğüm 1 soru,sırf çok soru çözcem(kendi adıma konuşuyorum) diye anlamayarak çözdüğüm 100 soruya bedeldir bence.O yüzden moralinizi bozmayın.Dediğiniz gibi bir kere anasınız siz Ben de henüz anne değilim ama anne adayıyım Ona rağmen elimden geldiğince ders çalışmaya çalışıyorum.Son söz: Yılmak yok,yola devam kızlar
Hosgeldin cnm
Bizim sartimiz gunluk 100 soruCogunlukla bizde 100 tamamlayamasakta ertesi gun telafi etmeye calisiyoruz :)
Hatta ben yapamayinca rahatsiz olmaya basladim ki sanirim dogru yoldayiz..
Hangi konulara baktin vs bildir A adi_sevda ya o zaman kendini daha sorumlu hissedeceksin
Bol sorulu gunler
Bayanlar evdeki sorumluluklar ozellikle cocuklarikiz ile gunlerimiz zaten cok yogun.. Gecmis sayfalarda da konusmustuk verimli yapilan 1 soru 10 soruya bedel diye dimi A adi_sevda hasta oluruz mazallah diye.. Hattaelfeks arkadasimiz bunu yasamis birsuru soru bankasi bitirmis ve stres yapmis vs :/
No panik no stres sorulari sindire sindire yapalim amac kendimizi salmayalim ders calisalim az ya da cok.. Basarida süreklilik onemli demistik surekli olsun bizim olsun.. Bugun cok takildim ben kacar buralar size emanet
slm kızlar buraya biten konuları ve çözülen soru sayılarını yazdıkca motive oluyorum.
soru çözmeyi bırakmayın sakın. azda olsa günlük mutluka ders calışın . hadi kolay gelsin
ayugrasamam bebeğin nasıl oldu diş kötü ya. bizimde 6 dişimiz var çok zor çıkıyor. geceleri uyumuyor saat başı kalkıyor.
seninkini uykusu nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?