Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

selam kızlar nasılsınız?kaç gündür aklımda ama bir türlü yazamadım ne güzel çalışıyorsunuz.benim hep yarım kalıyor.hep kosturmaca.eve gelince kızlarla geliyoruz yemek yap ortalığı topla kızlarla ilgilen onlar uyunca bende uyuyup kalıyorum.çalışanlar hepsini nasıl yapıyorsunuz?ev yemek temizlik utu hiç bitmiyor.bugün kısmetse problemlleri bitircem akşama soru çözmeyi düşünüyorum.herkese bol sorulu çalışmalar.

canım uykudan fedakarlık etmeden olmuyor bende öyleydim dün abur cubur birşeyler aldım uyanık kalmak için o sayede çaslışabildim.

inşallah kilo almam uyanık kalcam diye.. çünkü esnemekten kitabı göremiyorum bazen.

iki küçük çocuk ve çalışıyorum..

elimizden geleni yapalım inşallah. burada paylaşımlar olmasa ben motive olamam o yüzden bol bol paylaşımda bulunalım

Slm kızlar . kizim yürümeye başladı sürekli pesindeyim düşme sin diye. Bende 30 soru cozdun video felan izledim. Çok zor oluyor çalışmak ama kazanmak için emek vermek lazım. Ayugrasamam sen beni çok iyi motive ediyorsun. Senin ders çalışma azmin beni motive ediyor. Diyorum kendime iki çocukla bak ne kadar soru çözmüş seninde cozmen lazım diyerek motive oluyorum. Akşam olsada derse baksam diyorum.tabi matematik çok oyaliyor oyizden yavaş ilerliyorum şimdilik. İki saat çalışıyorum ama bazen sorular çok oyaliyor ugrasmiyorum.

evet bak eger oyle yaparsan cok iyi olur senin icin gece 12 ye kadar calissan gunduzde bi iki saat cok guzel olur.. Oturtmak zorundayiz kizlar 1 sene hayatimizi zorlamak zorundayiz baska kacari yok :KK43::KK43:

Aynen katılıyorum.Bu yılın adını fedakarlık yılı koydum bende :) Bu yıl dişimizi sıkacağız, 1 yıl sonra da muradımıza ereceğiz inşallah :KK39:

TÜRKÇE Konuları | Bitirenler

1- Sözcükte Anlam : A adi_sevda ayugrasamam ayugrasamam sererbah sererbah handanww handanww

2-Cümlede Anlam : A adi_sevda sererbah sererbah

3-Paragrafta Anlam : A adi_sevda

4-Anlatım Bozuklukları : A adi_sevda

5-Ses Bilgisi

6-Yapı Bilgisi

7-Sözcük Bilgisi

8-Cümle Bilgisi

9-Yazım Kuralları. : A adi_sevda

10-Noktalama İşaretleri : A adi_sevda

11-Sözel Mantık : A adi_sevda

MATEMATİK Konuları

1-Temel Kavramlar: ayugrasamam ayugrasamam A adi_sevda

2-Sayılar : ayugrasamam ayugrasamam A adi_sevda

3-Bölme ve Bölünebilme kuralları. : A adi_sevda

4-Asal Çarpanlarına ayırma, EBOB-EKOK A adi_sevda

5-Birinci Dereceden Denklemler

6-Rasyonel Sayılar : A adi_sevda

7-Eşitsizlik, Mutlak değer

8-Üslü sayılar

9-Köklü sayılar

10-Çarpanlara ayırma

11-Oran-orantı A adi_sevda

12-Problemler

13-Kümeler

14-İşlem ve Modüler Aritmetik

15-Permütasyon, Kombinasyon ve Olasılık

16-Tablo ve Grafikler

17-Sayısal Mantık Problemleri

GEOMETRİ Konuları

1-Geometrik Kavramlar ve Doğruda açılar

2-Çokgenler ve Dörtgenler

3-Çember ve Daire

4-Analitik Geometri

5-Katı Cisimler

TARİH Konuları

1-İslamiyet Öncesi Türk Tarihi

2-Türk – İslam Tarihi

3-Osmanlı Tarihi

4-Osmanlı Yenileşme ve Demokratikleşme Hareketleri

5-Avrupa’da Yaşanan Gelişmeler ve Bu Gelişmelerin Türk-İslam Dünyasına Etkileri

6-XX. Yüzyılda Osmanlı Devleti

7-Kurtuluş Savası’nın Hazırlık Dönemi

8-Kurtuluş Savaşı Muharebeler ve Antlaşmalar Dönemi

9-Atatürk ilke ve İnkılapları

10-Atatürk Dönemi Türk Dış Politikası

11-Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi

COĞRAFYA Konuları

1-Coğrafi Konum ve Türkiye’nin Coğrafi Konumu

2-Türkiye’nin Yer şekilleri ve Özellikleri

3-Türkiye’nin İklimi ve Bitki Örtüsü

4-Türkiye’de Nüfus ve Yerleşme

5-Türkiye’nin Ekonomik Coğrafyası

6-Türkiye’de Madenler, Enerji Kaynakları ve Sanayi

7-Türkiye’de Ulaşım, Ticaret ve Turizm

8-Türkiye’nin Coğrafi Bölgeleri

9-Bölgesel Kalkınma Projeleri

VATANDAŞLIK Konuları

1-Hukukun Temel Kavramları

2-Devlet Biçimleri ve Hükümet Sistemleri

3-Anayasa Hukukuna Giriş, Temel Kavramlar ve Türk Anayasa Tarihi

4-1982 Anayasası’nın Temel İlkeleri

5-Yasama

6-Yürütme

7-Yargı

8-Temel Hak ve Hürriyetler

9-İdare Hukuku

10-Uluslararası Kuruluşlar

11-Güncel OlaylarOlaylar

COZULEN SORU SAYİSİ

Türkçe : ayugrasamam ayugrasamam 105 sererbah sererbah 75 handanww handanww 88
Matematik. : A adi_sevda 150 ayugrasamam ayugrasamam 190 sererbah sererbah 75
Tarih. :
Coğrafya. :
Vatandaşlık :

evet bak eger oyle yaparsan cok iyi olur senin icin gece 12 ye kadar calissan gunduzde bi iki saat cok guzel olur.. Oturtmak zorundayiz kizlar 1 sene hayatimizi zorlamak zorundayiz baska kacari yok :KK43::KK43:

Aynen katılıyorum.Bu yılın adını fedakarlık yılı koydum bende :) Bu yıl dişimizi sıkacağız, 1 yıl sonra da muradımıza ereceğiz inşallah :KK39:

inşallah kızlar şimdi dişimizi sıkalım çoook yüksek puanlar alalım sonra da nokta atışı yapalım istediğimiz yere direk atanalım :KK51:

TÜRKÇE Konuları | Bitirenler

1- Sözcükte Anlam : A adi_sevda ayugrasamam ayugrasamam sererbah sererbah handanww handanww

2-Cümlede Anlam : A adi_sevda sererbah sererbah

3-Paragrafta Anlam : A adi_sevda

4-Anlatım Bozuklukları : A adi_sevda

5-Ses Bilgisi

6-Yapı Bilgisi

7-Sözcük Bilgisi

8-Cümle Bilgisi

9-Yazım Kuralları. : A adi_sevda

10-Noktalama İşaretleri : A adi_sevda

11-Sözel Mantık : A adi_sevda

MATEMATİK Konuları

1-Temel Kavramlar: ayugrasamam ayugrasamam A adi_sevda

2-Sayılar : ayugrasamam ayugrasamam A adi_sevda

3-Bölme ve Bölünebilme kuralları. : A adi_sevda

4-Asal Çarpanlarına ayırma, EBOB-EKOK A adi_sevda

5-Birinci Dereceden Denklemler

6-Rasyonel Sayılar : A adi_sevda

7-Eşitsizlik, Mutlak değer

8-Üslü sayılar

9-Köklü sayılar

10-Çarpanlara ayırma

11-Oran-orantı A adi_sevda

12-Problemler

13-Kümeler

14-İşlem ve Modüler Aritmetik

15-Permütasyon, Kombinasyon ve Olasılık

16-Tablo ve Grafikler

17-Sayısal Mantık Problemleri

GEOMETRİ Konuları

1-Geometrik Kavramlar ve Doğruda açılar

2-Çokgenler ve Dörtgenler

3-Çember ve Daire

4-Analitik Geometri

5-Katı Cisimler

TARİH Konuları

1-İslamiyet Öncesi Türk Tarihi

2-Türk – İslam Tarihi

3-Osmanlı Tarihi

4-Osmanlı Yenileşme ve Demokratikleşme Hareketleri

5-Avrupa’da Yaşanan Gelişmeler ve Bu Gelişmelerin Türk-İslam Dünyasına Etkileri

6-XX. Yüzyılda Osmanlı Devleti

7-Kurtuluş Savası’nın Hazırlık Dönemi

8-Kurtuluş Savaşı Muharebeler ve Antlaşmalar Dönemi

9-Atatürk ilke ve İnkılapları

10-Atatürk Dönemi Türk Dış Politikası

11-Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi

COĞRAFYA Konuları

1-Coğrafi Konum ve Türkiye’nin Coğrafi Konumu

2-Türkiye’nin Yer şekilleri ve Özellikleri

3-Türkiye’nin İklimi ve Bitki Örtüsü

4-Türkiye’de Nüfus ve Yerleşme

5-Türkiye’nin Ekonomik Coğrafyası

6-Türkiye’de Madenler, Enerji Kaynakları ve Sanayi

7-Türkiye’de Ulaşım, Ticaret ve Turizm

8-Türkiye’nin Coğrafi Bölgeleri

9-Bölgesel Kalkınma Projeleri

VATANDAŞLIK Konuları

1-Hukukun Temel Kavramları

2-Devlet Biçimleri ve Hükümet Sistemleri

3-Anayasa Hukukuna Giriş, Temel Kavramlar ve Türk Anayasa Tarihi

4-1982 Anayasası’nın Temel İlkeleri

5-Yasama

6-Yürütme

7-Yargı

8-Temel Hak ve Hürriyetler

9-İdare Hukuku

10-Uluslararası Kuruluşlar

11-Güncel OlaylarOlaylar

COZULEN SORU SAYİSİ

Türkçe : ayugrasamam ayugrasamam 105 sererbah sererbah 75 handanww handanww 88
Matematik. : A adi_sevda 150 ayugrasamam ayugrasamam 190 sererbah sererbah 75
Tarih. :
Coğrafya. :
Vatandaşlık :

Listeye beni de alabilir misiniz :) Türkçe sözcükte anlam;matematik temel kavramlar,sayılar,bölme bölünebilme kuralları;tarih islamiyet öncesi türk tarihi;coğrafya coğrafi konum.Şimdiden teşekkür ederim.

Slm kızlar . kizim yürümeye başladı sürekli pesindeyim düşme sin diye. Bende 30 soru cozdun video felan izledim. Çok zor oluyor çalışmak ama kazanmak için emek vermek lazım. Ayugrasamam sen beni çok iyi motive ediyorsun. Senin ders çalışma azmin beni motive ediyor. Diyorum kendime iki çocukla bak ne kadar soru çözmüş seninde cozmen lazım diyerek motive oluyorum. Akşam olsada derse baksam diyorum.tabi matematik çok oyaliyor oyizden yavaş ilerliyorum şimdilik. İki saat çalışıyorum ama bazen sorular çok oyaliyor ugrasmiyorum.

Yurumeye basladimi zor cnm Allah yardimcin olsun sende güçten dusmemek icin gunduz kizin uyurken uyu uykunu al gece de ders calis o daha iyi olur sanki benimkide yurumeye baslayinca oyle yapacagim insallah..

Motive edebiliyosam ne mutlu :KK66: devam cnm Allah emeklerii zayii etmez :))

Bu da gunun hikayesi kizlar okuyun kaydedin hergun okuyun :KK66:

Eklentiler

• 2015-10-01-13-13-18-1.png
    2015-10-01-13-13-18-1.png
    284,9 KB · Görüntüleme: 62
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz. Bende uslu sayilara çalıştım ama bazı özellikler zor geldi. Video izleyecem inşallah. Yarına bıraktım . bugün türkçeden devam edeyim. Akşam turkcr cozucem inşallah.

Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz. Bende uslu sayilara çalıştım ama bazı özellikler zor geldi. Video izleyecem inşallah. Yarına bıraktım . bugün türkçeden devam edeyim. Akşam turkcr cozucem inşallah.

Hoşbulduk :KK200: Ben de tarih tekrar ediyordum.Birazdan soru çözeceğim.Sonra coğrafya tekrarı yapıp ondan da biraz soru çözerim.Kapanışı da türkçeyle yapmayı düşünüyorum .Ben matematikten henüz üslü sayılara gelmedim.Bakalım geldiğimde neler yapacağım:KK51: İyi çalışmalar sana da herkese de canım.

Selam ben artik nete fazla girmiyorum evliyim oglum var uni sondayim ogretmen olarak temmuzda giricem ins aksam 10 da basliyorum 1 e kadar calisiyorum uykum geldikce ev isi yapiyorum azar azar aciliyorum yolda calisiyorum dersimin olmadigi gunlrt sabah 9 aksam 6 dersanede calisiyorum dersanrnde baslayacak bu ay konu calisip pesine soru cozuyorum

Bende geldim kızlar:) bende bir yaşında bir kız annesiyim. Bir ay oldu başlayalı çalışmaya. Geometri çalıştım biraz simdi türkçe cozucem yarim saat kadar hepimize kolay gelsin..

Bugun cok oturamadim oglusumun yine dis sancilari oldu saat aksam 9 dan beri iste 3 saat olmus cumlede anlami bitirdim 55 soru cozdum A adi_sevda sorular cok uzun oku oku bitmiyor :/
Bugun az oldu yarina telafi ederim insallah oglusum iyi olsun da :KK66:)

Gececiler calisin isi sıkı tutun.. Basarinin miktari icin coklugundan ote devamliligi gereklidir..

Kpss ye calisan evli ama cocuksuz bi arkadas mesaj atti dun bana sadece 260 soru cozebildigini söyledi dun icin :/
Normalin nedir dedim 400 dedi ama sabah kalkip aksama kadar ders calisiyormus !!!!

Ama biz anayiz !!! ( A adi_sevda nin deyimiyle)

Yilmak yok daha azimle.. Hergunumuz uymayabilir ama bos gecmesin ertesi gun telafi edelim yeter..

sevgili kpss ye çalışan anneler azminize hayranım.. Allah niyetinizde olan yerleri hayırla nasip etsin.. kpss azim ve kararlılık gerektiriyor. pes ettiğin an bittin demektir. burada yazılan bir cümle dahi insanı kendine getirebiliyor bazen.. az da olsa devam etmekte fayda var.. iyi geceler :)

Günaydın anneler . dün çok yorilmusum kızlar uyuya kalmisim. 50 soru cozdum türkçe paragraf. 13 yanlış . oku oki bitmiyor tek seferde anlamıyorum. Kahve bile uykumi acmiyor düşünün. Gece saat başı uyaniyorum kizim için. Gundu z pesindeyim sürekli . yoruliuorum. Ama azda olsa dersin başına oturuyorum . çok hevesliyim aslında ders çalışmak istiyorum soru sozwyim diyorum. Ama bi bakiyorum uyiya kalmisim.

Bugün inşallah daha verimli geçer . akşamları mat calisacam genelde. Turkcr okudukça uykum geliyor. Türkçeyi gunduze bıraktım. Kızım uyuduğu an turkcr sozecem inşallah.

Bugün inşallah daha verimli geçer . akşamları mat calisacam genelde. Turkcr okudukça uykum geliyor. Türkçeyi gunduze bıraktım. Kızım uyuduğu an turkcr sozecem inşallah.

Evet ya cok dogru tesbit turkce sorular uzun karisik beyinde yorgun olunca corba oluyor :/ Gece mat gunduz turkce.. Tarih cografyada ne edecegiz bakalim :/

X