Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Onlisans.
Benim mantik sorularim full dogruydu.
Matrmatik netlerim de fazlaydi. Bunlar da standart sapmasi yuksek geldi.

Benimki lisans onun için farklı biraz da puanlar

Standart sapma oynatıyor ama yine de

Ben de matematik mantık vs yaptım da tarihten çakıldım yanlışım çoktu genel Kültür'de 35 doğrum var ama 21 yanlış olunca onlarca gitti

2 şık arasında kalıp yanlışı işaretledim zira yeterince çalışmamıştım

Günaydın. Dün 50 tane cozebildim matematik. Bi yerden sonra tikandim bırak çözmeyi verilmi olmuyor uykum gelince. Daha çok soru çözmek lazım. Sorular ugrastiriyor çok zaman harciyorum.

TÜRKÇE Konuları | Bitirenler

1- Sözcükte Anlam : Sevda | ayugrasamam

2-Cümlede Anlam : Sevda |

3-Paragrafta Anlam : Sevda |

4-Anlatım Bozuklukları : Sevda |

5-Ses Bilgisi

6-Yapı Bilgisi

7-Sözcük Bilgisi

8-Cümle Bilgisi

9-Yazım Kuralları. : Sevda |

10-Noktalama İşaretleri : Sevda |

11-Sözel Mantık : Sevda |

MATEMATİK Konuları

1-Temel Kavramlar: ayugrasamam @adi sevda

2-Sayılar : ayugrasamam @ adı sevda

3-Bölme ve Bölünebilme kuralları. : @adı sevda

4-Asal Çarpanlarına ayırma, EBOB-EKOK @adi Sevda

5-Birinci Dereceden Denklemler

6-Rasyonel Sayılar : @adi sevda

7-Eşitsizlik, Mutlak değer

8-Üslü sayılar

9-Köklü sayılar

10-Çarpanlara ayırma

11-Oran-orantı @ adı sevda

12-Problemler

13-Kümeler

14-İşlem ve Modüler Aritmetik

15-Permütasyon, Kombinasyon ve Olasılık

16-Tablo ve Grafikler

17-Sayısal Mantık Problemleri

GEOMETRİ Konuları

1-Geometrik Kavramlar ve Doğruda açılar

2-Çokgenler ve Dörtgenler

3-Çember ve Daire

4-Analitik Geometri

5-Katı Cisimler

TARİH Konuları

1-İslamiyet Öncesi Türk Tarihi

2-Türk – İslam Tarihi

3-Osmanlı Tarihi

4-Osmanlı Yenileşme ve Demokratikleşme Hareketleri

5-Avrupa’da Yaşanan Gelişmeler ve Bu Gelişmelerin Türk-İslam Dünyasına Etkileri

6-XX. Yüzyılda Osmanlı Devleti

7-Kurtuluş Savası’nın Hazırlık Dönemi

8-Kurtuluş Savaşı Muharebeler ve Antlaşmalar Dönemi

9-Atatürk ilke ve İnkılapları

10-Atatürk Dönemi Türk Dış Politikası

11-Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi

COĞRAFYA Konuları

1-Coğrafi Konum ve Türkiye’nin Coğrafi Konumu

2-Türkiye’nin Yer şekilleri ve Özellikleri

3-Türkiye’nin İklimi ve Bitki Örtüsü

4-Türkiye’de Nüfus ve Yerleşme

5-Türkiye’nin Ekonomik Coğrafyası

6-Türkiye’de Madenler, Enerji Kaynakları ve Sanayi

7-Türkiye’de Ulaşım, Ticaret ve Turizm

8-Türkiye’nin Coğrafi Bölgeleri

9-Bölgesel Kalkınma Projeleri

VATANDAŞLIK Konuları

1-Hukukun Temel Kavramları

2-Devlet Biçimleri ve Hükümet Sistemleri

3-Anayasa Hukukuna Giriş, Temel Kavramlar ve Türk Anayasa Tarihi

4-1982 Anayasası’nın Temel İlkeleri

5-Yasama

6-Yürütme

7-Yargı

8-Temel Hak ve Hürriyetler

9-İdare Hukuku

10-Uluslararası Kuruluşlar

11-Güncel OlaylarOlaylar

COZULEN SORU SAYİSİ

Türkçe :[@ayugrasamam 105]
Matematik. : [@adi Sevda 150] [@ayugrasamam 190 ] [ sererbah 75]
Tarih. :
Coğrafya. :
Vatandaşlık :

dün gece 2.30 a kadar çalıştım.

sözcükte anlam ve cümlede anlam konularını işledim. 75 soru çözdüm.

bugün tarihe başlıyorum hadi hayırlısı.

Günaydın Kızlar :)
8.30da kalktım da anca bilg a bakabildim :) ben de bugün artık bir program belirleyip çocukları yatırınca başlayacağım düzenli çalışmaya inşallah
Herkese bol çalışmalı günler :)

kızlar öyle dışarıdan takip ediyordum sizi.. evli ve çocuklu değilim ama kpss ye hazırlanıyorum. birbirinizi destekleyerek bu şekilde ders çalışmanız şahane.. youtube da tarih dersi için Ramazan Yetkin hocanın ders videoları var. inanılmaz iyi anlatıyor hoca. sizlerden de haberi olmayan varsa paylaşayım dedim. malum sistem çok zor. hepinizin Allah yardımcısı olsun..

evet bende izlemedim ama çok duydum adını ben de bugün video izlemeyi düşünüyordum ama o aklımdan çıkmıştı hatırlattığın iyi oldu teşekkürler

evet bende izlemedim ama çok duydum adını ben de bugün video izlemeyi düşünüyordum ama o aklımdan çıkmıştı hatırlattığın iyi oldu teşekkürler

ben de dün başladım.. gerçekten oradan düzenli takip edip soru çözmeyi aksatmazsak tarihten başarılı olunacağına inanıyorum. umarım sizin içinde faydalı olur

Selam kızlar Bugün sabah Türkçeden 88 tane soru çözdüm ( sözcükte anlam )
65 doğru
23 yanlış çıktı sizce nasıl

selam kızlar nasılsınız?kaç gündür aklımda ama bir türlü yazamadım ne güzel çalışıyorsunuz.benim hep yarım kalıyor.hep kosturmaca.eve gelince kızlarla geliyoruz yemek yap ortalığı topla kızlarla ilgilen onlar uyunca bende uyuyup kalıyorum.çalışanlar hepsini nasıl yapıyorsunuz?ev yemek temizlik utu hiç bitmiyor.bugün kısmetse problemlleri bitircem akşama soru çözmeyi düşünüyorum.herkese bol sorulu çalışmalar.

Selam kızlar Bugün sabah Türkçeden 88 tane soru çözdüm ( sözcükte anlam )
65 doğru
23 yanlış çıktı sizce nasıl

Bence gayet iyi bir başlangıç Aslında çok yanlış yapmak moralimizi bozmamalı çünkü konuyu yanlışlarla öğreniyoruz daha çok.Yanlış yapa yapa doğruyu öğreneceğiz,aklımıza kazınacak :)

Ben bu aralar sabah erken kalkiyorum kucuk oglum daha 8,5 aylik o uyanana kadar ders calisiyorum o uyaninca onu doyuruyorum yurutece koyup hizli bi şekilde evi topluyorum camasir makinaya bulasiklar makinaya supurge vs cabuk cabuk yapiyorum yemek yoksa evvela cocuklara guzel bi corba ve yemek yapiyorum saat oluyoo bir buyuk oglum 8 yasinda o okuldan geliyor onu doyuruyorum kucugu ogle uykusuna yatirip hoppp derse oturuyorum 1,5 2 saatte oyle calisiyorum ama gunduz evin dagilmamasina cok dikkat ediyorum utum vs aksiyor ama lazim olani ütüluyorum esim sorun cikarmiyor.. Sonra kucuk oglum uyaniyoo tekrar onu doyurup abisi ile oynarlarken bende yine soru cozuyorum yanii bu aralar gece degil gunduzde calisiyorum yoksa uykusuzluk bas agrisi yapiyor ve elim ayagim kalkmiyor..
Ama ciddi ugras veriyorum veriyoruz hepimiz Allahim zihin acikligi versin..

Sen calisiyorsun sanirim cnm D dlksbr2005 o zaman sende yatmadan evini topla yemegini yap biraz bol yap iki gun yetsin sonra isten gelince eve girismek yerine derse otur 2 saat calis ara ver sonra yine biraz daha calis vs. Baska turlu cok zor sende haklisin :/

maşallah insan okurken bile yoruluyor. benimkilerin ikisi de bebek sayılır biri 11 aylık biri 26 aylık :) bende aşağı yukarı bir düzen oturtabilsem çok iyi olacak. bende uykusuzluğa dayanamıyorum maalesef :S öğlen uykularını denk getirmeye çalışıyorum 1 2saat öyle çalışsam. bir de akşam 9,5 10 gibi yatarlarsa 2 3 saat de o ara çalışabilirsem super olacak.

evet bak eger oyle yaparsan cok iyi olur senin icin gece 12 ye kadar calissan gunduzde bi iki saat cok guzel olur.. Oturtmak zorundayiz kizlar 1 sene hayatimizi zorlamak zorundayiz baska kacari yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…