- 2 Ekim 2015
- 73
- 78
Allah şifa versin yavrunuza :) size de kolay gelsin... çocuklarımız için başaracağız Allah'ın izniyleHerkeese merhba benimde 8 aylik bir kizim var dogdu dogali. Yabrum gun yuzu goremedi .. 3 aydirda (kalca cikikligindan oturu ameliyat oldu ustune birde dis cikaiyoruz altlari cokti ustleri patladi uykusiz g2ceelr geciriyoruz...) alcida ...son 13 gundeyiz. Alcisi cikicak ve ben sabrin sonu selamet sinava hazrlanacagim...herkese basarilar diliyorum... inaniyirum ki biz anneler cogu mezundan cok cok daha hirsliyiz evladim icin bismillah deyip baslauacagim... allahim emeklerimizi bosa cikarmasin ins...
Herkeese merhba benimde 8 aylik bir kizim var dogdu dogali. Yabrum gun yuzu goremedi .. 3 aydirda (kalca cikikligindan oturu ameliyat oldu ustune birde dis cikaiyoruz altlari cokti ustleri patladi uykusiz g2ceelr geciriyoruz...) alcida ...son 13 gundeyiz. Alcisi cikicak ve ben sabrin sonu selamet sinava hazrlanacagim...herkese basarilar diliyorum... inaniyirum ki biz anneler cogu mezundan cok cok daha hirsliyiz evladim icin bismillah deyip baslauacagim... allahim emeklerimizi bosa cikarmasin ins...
Herkeese merhba benimde 8 aylik bir kizim var dogdu dogali. Yabrum gun yuzu goremedi .. 3 aydirda (kalca cikikligindan oturu ameliyat oldu ustune birde dis cikaiyoruz altlari cokti ustleri patladi uykusiz g2ceelr geciriyoruz...) alcida ...son 13 gundeyiz. Alcisi cikicak ve ben sabrin sonu selamet sinava hazrlanacagim...herkese basarilar diliyorum... inaniyirum ki biz anneler cogu mezundan cok cok daha hirsliyiz evladim icin bismillah deyip baslauacagim... allahim emeklerimizi bosa cikarmasin ins...
Günaydın kızlar dün gene uyuya kaldım. Of ya kaç günün yorgunluğu cikiyor.
Mis olsun ayni duruumİyi akşamlar kızlar bende başladım şimdi çalışmaya. Ama usuttum mu ne hasta olaxam sanki. Bol soru çözmeler
ayugrasamam yazı çok güzel böyle yazilar motive ediyor insanı. Massallah sana günü çok verimli geciriyorsun
Aminn tesekkurler aynen insallah oyle oyle gaza getryirum kendimi kocadamda fayda yok biraz odundur benim kocisimde.Allah şifa versin yavrunuza :) size de kolay gelsin... çocuklarımız için başaracağız Allah'ın izniyle
amin cok tesekkurlerrrCanım com geçmiş olsun. Allahım yavrularimizi korusun.
Canm cokta yirma kndini arada dinlenmek iyi gelrcektir vicdan azabi duyma...o hirsla dinlnmeyle daha cok asil birakma birakmaGünaydın kızlar dün gene uyuya kaldım. Of ya kaç günün yorgunluğu cikiyor.
Allah razi olsun insallahRabbim sifa versin insallah yavruya Sifa ondan dua bizden..
Derssss canm filmi her zaman izlersin hem sonra emin ol cok daha iyi hissedecksin kendiniBende 130 turkcr cozdum. Dün ve bugün . akşamda film var ama film mi ders mi karasizim.
Evet yaa benve herkes gundw ne kadar. Hangi dersten kac soru. Cozdugunu yazsin mesela ben egitim gelisim paikolojisinden 150 soru cozdumSoru sayılarını ekleyim dedim ama telden zor oluyor bilgisayarından halledeyim akşam. Bakınca motive oluyorum.yaris gibi düşünüp hırs yapiyon :)
Soru sayılarını ekleyim dedim ama telden zor oluyor bilgisayarından halledeyim akşam. Bakınca motive oluyorum.yaris gibi düşünüp hırs yapiyon :)
Sanada kolay gelsin vanm hosgeldinnnSelam beybiliboylar,ben de katıldım aranıza.Ben de ufaktan başlıcam çalışmalara.Hepinize kolay gelsin :)
hoşbuldum bebeğimSanada kolay gelsin vanm hosgeldinnn