Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Herkeese merhba benimde 8 aylik bir kizim var dogdu dogali. Yabrum gun yuzu goremedi .. 3 aydirda (kalca cikikligindan oturu ameliyat oldu ustune birde dis cikaiyoruz altlari cokti ustleri patladi uykusiz g2ceelr geciriyoruz...) alcida ...son 13 gundeyiz. Alcisi cikicak ve ben sabrin sonu selamet sinava hazrlanacagim...herkese basarilar diliyorum... inaniyirum ki biz anneler cogu mezundan cok cok daha hirsliyiz evladim icin bismillah deyip baslauacagim... allahim emeklerimizi bosa cikarmasin ins...

Herkeese merhba benimde 8 aylik bir kizim var dogdu dogali. Yabrum gun yuzu goremedi .. 3 aydirda (kalca cikikligindan oturu ameliyat oldu ustune birde dis cikaiyoruz altlari cokti ustleri patladi uykusiz g2ceelr geciriyoruz...) alcida ...son 13 gundeyiz. Alcisi cikicak ve ben sabrin sonu selamet sinava hazrlanacagim...herkese basarilar diliyorum... inaniyirum ki biz anneler cogu mezundan cok cok daha hirsliyiz evladim icin bismillah deyip baslauacagim... allahim emeklerimizi bosa cikarmasin ins...
Allah şifa versin yavrunuza :) size de kolay gelsin... çocuklarımız için başaracağız Allah'ın izniyle :KK39:

Rabbim sifa versin insallah yavruya Sifa ondan dua bizden..

İyi geceler arkadaşlar.Bugün genel konu tekrarı yaptım.Türkçe sözcükte anlam 54 soru matematikte temel kavramlar 60 soru çözdüm.Çok yorgun hissettim,bıraktım:110:Buna da şükür... Cananleylx1453 Cananleylx1453 acil şifalar dilerim yavrucuğuna.Yarın görüşürüz arkadaşlarrrr :KK25:

Canım com geçmiş olsun. Allahım yavrularimizi korusun.

G
İyi akşamlar kızlar bende başladım şimdi çalışmaya. Ama usuttum mu ne hasta olaxam sanki. Bol soru çözmeler

ayugrasamam ayugrasamam yazı çok güzel böyle yazilar motive ediyor insanı. Massallah sana günü çok verimli geciriyorsun
Mis olsun ayni duruum
Allah şifa versin yavrunuza :) size de kolay gelsin... çocuklarımız için başaracağız Allah'ın izniyle :KK39:
Aminn tesekkurler aynen insallah oyle oyle gaza getryirum kendimi kocadamda fayda yok biraz odundur benim kocisimde.
Canım com geçmiş olsun. Allahım yavrularimizi korusun.
amin cok tesekkurlerrr

Bugun sabahinnkorunde kalktim ki ders calisiciiimmm uyumayacagin dieye lakin kizcem durur mu o dursa esum durmaz esim dursa b3n durmam eyvahlar olsun bi saat ancak calistim su saate kadar tabi kahvltiydi ev temzligiudi disari cikip egitim bilimleri kitabi feln al gecti zamn ....esime kizi birkip calstm biraz iste ama gozlerimden uyku akiyorrrr kizlarrrr....yoookkk yok uyumayacagimmmbi bes dk ara sonra devam pes etmk yok degilmi arkadaslarrr duyayim sesiniziiii

Canım uyuma çalış diycem ama uykulu olunca da insan bisi anlamıyor. Biraz dolaş yüzünü yıka uykum açılsın. Okuduğunu anliyorsan devam et calismaya

Soru sayılarını ekleyim dedim ama telden zor oluyor bilgisayarından halledeyim akşam. Bakınca motive oluyorum.yaris gibi düşünüp hırs yapiyon :)

Soru sayılarını ekleyim dedim ama telden zor oluyor bilgisayarından halledeyim akşam. Bakınca motive oluyorum.yaris gibi düşünüp hırs yapiyon :)
Evet yaa benve herkes gundw ne kadar. Hangi dersten kac soru. Cozdugunu yazsin mesela ben egitim gelisim paikolojisinden 150 soru cozdum

X