Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

ben memnunum temelim yoktu temel matematik dersi verdiler fazladan bir ay..

hocalarda kaliteli.. erken kayıt indirimide yapmışlardır zaten.. seneyede kadro inşallah böyle olur

Evet o yüzden kayıt oldum farklı dershane araştırma dim gk gy öğretmenlik ve alan dahil 2 bin TL ye kayıt oldum
Dershane insanı düzene sokuyor diye yazılım
Benim bi bebeğim var 6ay lik bu sene oyuzden calisamadim

lisansçılar nerelerde,ne yapıyorlar hiç ses yok yaw
dün 100 kusur soru çözdüm,oylece kaldı..
bugun dunu de telafı etmem lazım.Allah ım güç ver bize..çok yavaş ilerliyorum,çalıştığım yerleride yapamıyorum.devamlı tekrar etmek gerekecek sanırım..

Konu zatrn 1 calismayla pekismiyor canim. 5-6 tekrarla pekisiyor

2 haftam boşa gitti misafirim vardı çalıştıklarım da uçtu gitti motivasyonum düştü başım ağrıyor bahaneler arka arkaya geliyor bendede bir an önce toparlanip sıkı bi çalışma temposuna görmeliyim şurda ne kaldı ki sınava

Bende bu aralar pek calisamiyorum kitaplari girdukce icim ciz ediyor zaman daraliyo konular bitmiyo ev cocuk is sorunlar bir bakiyorum gun bitiyor Rabbim yardimcimiz olsun

Konu zatrn 1 calismayla pekismiyor canim. 5-6 tekrarla pekisiyor
ya hocalar falan konuyu 1 kere calısın dıolar,sonra bol bol soru cozun dıolar.konu takıldığın yerde bakılmalıymış falan filan.ama ben hep takılıyorum
neyse bu hafta bıraz soru çözümü yapayım haftaya tekrar konu çalışmaya devam ederım..

Bende bu aralar pek calisamiyorum kitaplari girdukce icim ciz ediyor zaman daraliyo konular bitmiyo ev cocuk is sorunlar bir bakiyorum gun bitiyor Rabbim yardimcimiz olsun

işte birbirimizi bırakmayalım kızlar,bizi en iyi anlayan birbirimiziz.motıvasyonumuzun düşmesine izin vermeyelim.
haydii 3 ay kaldı,sıkcaz kendımızı bıraz.
kalkın hadi ders çalışmaya

Kizlar ben video +ozet gidiyordum cok vaktimi aliyordu evveliyatin ozet defterinden siparis verdim alan var mi nasil bilemedim ama yine de gelsin bakalim

Sa. Cnm.nasil gidiyor calismalarin ,seni takip ediyorum.,ins kazanirsin.ikizleirin.nasillar ,esin.biraz duzeldimi ,enzin maddi durum.baya vahimdi ,,
merhaba canım,
çalışmalar sekteye uğradı biraz.ikizler iyi hamdolsun.
eşime gelince; en son bavulunu hazırlayıp kapı önüne koydum, annesine gitti.ben de kapımı kilitledim oturdum evimde. 4 gün sonra abim ile yengem geldi.ciddi bir konuşma oldu.hatta abim mutsuzsan gel kardeşim 2 tabak fazla koyarız sofraya dedi.
abimler gidince madde kullandığını itiraf etti.ne yazık ki tahminlerim doğruymuş.son 2 aydır kullanmadığını söyledi.söz verdi falan.benden şikayet ediyordu hanımlık yapmıyorum diye.şimdi her sabah kahvaltısını hazırlayıp işe gönderiyorum, takipteyim ama sorgulamıyorum fazla.
şimdi 10 gündür biryerde çalışıyor.
psikolaga da randevu aldım ama gitmedi.2 hafta içinde bir asabiyet, huzursuzluk hissedersem gideceğiz.
sen yanımda ol benim psikolojim düzelir diyor.
ya güzelim hafiye gibi oldum peşinde.netten konuşma, msj dökümlerini bile aldım.çok mesajlaştığı numaraların hesabını sordum.ilk maaşını alsın hattını değiştireceğiz.
akşamları da dışarı çıkmıyor.
şimdilik böyle.yıkmak kolaydı.zor olanı seçtim ama ne kadar yıprandım Allah biliyor.
video izlediğim için konuları bitiremedim.günde 1 soru bile çözdüğüm yok.
son 99 gün ve iyice gerildim.Allah yardımcımız olsun

Kizlar ben video +ozet gidiyordum cok vaktimi aliyordu evveliyatin ozet defterinden siparis verdim alan var mi nasil bilemedim ama yine de gelsin bakalim
bir yerde okudum alanlar memnundu.videolardaki notların aynısıymış.yararlı olacaktır.fiyatı da uygun bildiğim kadarıyla

Canım Rabbim yardımcı olsun
Sen tevekkül etmissin yuvanın seçmiş sin
İnşallah düzelir herşey
Dualrim seninle

Cok guzel bir konu acmisiniz arkadaslar tebrik ederim. Azminiz beni bile heyecanlandirdi.

Bu heyecanla sorayim bari video dersleri nasil temin ediyorsunuz arkadaslar???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…