- 4 Ekim 2012
- 1.376
- 3.109
Cok tesekkur ederim. Size de kolay gelsin Insallah Rabbim gonlunuzdeki sonucu nasip eder bu yil.nette yaz isem yayıncılık kpss 2016 die,her dersten video anlatımı var
Canim ben calismiyorum tek cocukla zorlaniyorum seni cok iyi anliyorum zor tabi kendi uzme bence firsat buldukca calis iste musait olunca soru felan coz gerisi Rabbime kalmis artik sonucta elinden geleni yapiyosunkendimi kandırıyorum kızlar ben..
işten geliyorum çocuklarla ilgileniyorum onları uyutup evi topluyorum saat oluyor 22:45 23:00 dersin başına oturuyorum tam bir test çözücem başlıyorum esnemeye kalkıp bir kahve yapıyorum elimde kahve fincanıyla uyuyakalıyorum..
2 çocukla iş hayatıyla çıktım bir yola başarmak istiyorum.
dershaneye yazıldım.. ailem inanıyor bana..
pharmaton vitamin siparişi verdim uykusuzluğa iyi geliyormuş inşallah faydası olur.
iç sesim hiç susmuyor.. evet bu şekilde kazanılmaz anca kendimi kandırırm ben..
dershanede daha ilk konulardayız elimdeki kaynaklardan tekrar edip soru çözeyim dedim ama günlük bir saatle ne olur ki..
konumu okuyayım soru mu çözeyim ne yapayım..
sabah iş için en geç 6:45 de kalkıyorum.. saatimi sabah 05:00 e kurdum ama malesef uyanamıyorumsaati kapatıp yatıyorum..
iradesizim galiba ben.. bana bir akıl verin kızlar... ben ne yapayım
Canim cevremde 2 kisi var 6. Girislerinde yerlesen. Biri gecen subatta rvli ve oglu vardiMerhaaba arkadaslar bende yeni katildim araniza. Bir bucuk yasinda oglum var turkce mezunuyum sinava hazirlanmaya calisiyorum ama etrafimda beni motive edecek kimse yok bazen pes edip yikiliyorum ama oglum icin bir kez daha diyorum burayi buldum insaallah birbirimize destek oluruz
inş.cümlemizin arkadaşımCok tesekkur ederim. Size de kolay gelsin Insallah Rabbim gonlunuzdeki sonucu nasip eder bu yil.
kendimi kandırıyorum kızlar ben..
işten geliyorum çocuklarla ilgileniyorum onları uyutup evi topluyorum saat oluyor 22:45 23:00 dersin başına oturuyorum tam bir test çözücem başlıyorum esnemeye kalkıp bir kahve yapıyorum elimde kahve fincanıyla uyuyakalıyorum..
2 çocukla iş hayatıyla çıktım bir yola başarmak istiyorum.
dershaneye yazıldım.. ailem inanıyor bana..
pharmaton vitamin siparişi verdim uykusuzluğa iyi geliyormuş inşallah faydası olur.
iç sesim hiç susmuyor.. evet bu şekilde kazanılmaz anca kendimi kandırırm ben..
dershanede daha ilk konulardayız elimdeki kaynaklardan tekrar edip soru çözeyim dedim ama günlük bir saatle ne olur ki..
konumu okuyayım soru mu çözeyim ne yapayım..
sabah iş için en geç 6:45 de kalkıyorum.. saatimi sabah 05:00 e kurdum ama malesef uyanamıyorumsaati kapatıp yatıyorum..
iradesizim galiba ben.. bana bir akıl verin kızlar... ben ne yapayım
Merhabalar
Kizim uyudukca calisiyorum cok sukur
Gunde 2-3 saat
Su enerji veren takviyeler var reklamlarda, enerji veriyor uyku az uyutuyormus. Kullanan var mi ?
Supradin pharmaton gibi canimBen gormedim nedir o canim vitamin hapi mi??
ben hamile olduğum için decavit kullanıyorum,sankı o bile enerji verio gibiSupradin pharmaton gibi canim
Emzirirken kullanılabiliyor mu acaba bende almak istiyorum ama gerçekten ise yarıyor mu kiBen gormedim nedir o canim vitamin hapi mi??