Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hamgi kurs canım adı ne
Tekli senelerde alan var bildigim.kadariylaKizlar cok bilgim yok size sormak istedim iibf mezunuyum onumuzdeki sene galandan dan girebiliyorum degil mi giren arkadaslar var mi
uyguna yazılmışsın hayırlı olsunYediiklim
Kpss gk gy eğitim ve alan
Sagol canimTekli senelerde alan var bildigim.kadariyla
2017 de var
yok yaw b grubu 2 senede 1,alan sınavları her sene..çift senelerde b grubu,her sene a grubu varSagol canim
Yavas gidiyor canim benimde aralarim oluyor ama pes etmeden tekrar tekrar basliyorum.10 gündür kitap acamadim yatılı misafirim vardı zaman aleyhine işliyor sizler hangi konulardasiniz kızlar nasıl gidiyor çalışmalar
Canim ben sinava girdigimde 5.5 aylik hamileydim masa zorlamiyordu, aman8 aydan sonra zorlayabilir allah yardimcin olsunnapıyorsunuz bakalım gençler
herkese hayırlı musmutlu sabahlar diliyorum..
bende yaydım bu ara sanki,bugun ınş.toparlanmaya çalışayım..yıne yazalım buradan kım ne yapmış.
Allah yardımcımız olsun,ben de ağırlaştıkça daha zorlanıyorum sankikızlar 8.,9.aylarda masaya oturup ders çalışabilir miyim ki sizce?
Önümüzdeki sene için kpss kursuna yazıl dim öğretmenlik alan dahil 2 bin tl
bende yediiklime gidiyorum ama önlisans.. şimdiden başlayın o zaman temel oluşturursunuz
Ankara yediiklim mi memnun musunuz
Ben de kitapları aldım bir sürü
Bu sene den calismaya başlıyim diye