- 21 Ocak 2016
- 54
- 28
- 40
ramazan hocayı dinliyorum.karahanlılar diye not almışım benArkadaşlar gulam sistemini ilk kullanan türk-islam devleti hangisidir? Kafam çok karıştı iki farklı bilgi var elimde, aydınlatın beni ne olur:)
Emzirirken kullanılabiliyor mu acaba bende almak istiyorum ama gerçekten ise yarıyor mu ki
Elevit decavit kutu kutu var evde canım hamilelikten kalma hiç kullanmamistim o zamanlar ama şimdi çok halsizim ihtiyacım var artık ama ilaç içmeyi hiç sevmiyorumEvet cnm emzirirken bi tek decavit icebilirsin vitamin olarak en iyisi o ..
Ucuz da 7 8 tl arasi ve cok iyi gercekten..
Elevit decavit kutu kutu var evde canım hamilelikten kalma hiç kullanmamistim o zamanlar ama şimdi çok halsizim ihtiyacım var artık ama ilaç içmeyi hiç sevmiyorum
Sen kullanıyor musun canım takviye olarak vitamin ilaçları seninde iki tanemiydi çocukIcmen lazim cnm ihtiyacimiz olan proteini vitamini artik besinlerden alamiyoruz ki.. Zorla ic bence farkini hissedeceksin..
Sen kullanıyor musun canım takviye olarak vitamin ilaçları seninde iki tanemiydi çocuk
kızlar bende dr a sordum vitamin ilacı kullanabilirsin dedi bende emziriyorum pharmaton kullanıcam bende çok halsizim çünkü
Günaydınnnn bayanlar uykusuz yorgun bir gece sonrası sabahbu cocuklar neden uyumaz ki yaa
Brn onlisansa hazirlaniyorumEvet cnm iki oglum var kucugu 1 yasinda emzirdigim icin decavit kullanıyorum ben de .. Faydasini kesinlikle goruyorum cnm
Benimki de 7 de kalkti, ogle uykusuna da 50 dk yatti, deli etti beniGünaydınnnn bayanlar uykusuz yorgun bir gece sonrası sabahbu cocuklar neden uyumaz ki yaa
Benimki de 7 de kalkti, ogle uykusuna da 50 dk yatti, deli etti beni
bizim hocada gulama karahanlılar yazdırmışArkadaşlar gulam sistemini ilk kullanan türk-islam devleti hangisidir? Kafam çok karıştı iki farklı bilgi var elimde, aydınlatın beni ne olur:)
Elevit decavit kutu kutu var evde canım hamilelikten kalma hiç kullanmamistim o zamanlar ama şimdi çok halsizim ihtiyacım var artık ama ilaç içmeyi hiç sevmiyorum
Benimki de 7 de kalkti, ogle uykusuna da 50 dk yatti, deli etti beni
Dr vermişti iyi ki kullanmamisim daha doğmadan çocukları zehirliyorlar yabizim hocada gulama karahanlılar yazdırmış
https://talhaerhan.wordpress.com/2013/10/24/ilaclar-saglik-bakanligi-elevit-ve-domuz/
elevit de domuz katkısı var diyorlar bi araştırın derim