Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

kendimi kandırıyorum kızlar ben..

işten geliyorum çocuklarla ilgileniyorum onları uyutup evi topluyorum saat oluyor 22:45 23:00 dersin başına oturuyorum tam bir test çözücem başlıyorum esnemeye kalkıp bir kahve yapıyorum elimde kahve fincanıyla uyuyakalıyorum..

2 çocukla iş hayatıyla çıktım bir yola başarmak istiyorum.

dershaneye yazıldım.. ailem inanıyor bana..

pharmaton vitamin siparişi verdim uykusuzluğa iyi geliyormuş inşallah faydası olur.

iç sesim hiç susmuyor.. evet bu şekilde kazanılmaz anca kendimi kandırırm ben..

dershanede daha ilk konulardayız elimdeki kaynaklardan tekrar edip soru çözeyim dedim ama günlük bir saatle ne olur ki..

konumu okuyayım soru mu çözeyim ne yapayım..

sabah iş için en geç 6:45 de kalkıyorum.. saatimi sabah 05:00 e kurdum ama malesef uyanamıyorum:KK43: saati kapatıp yatıyorum..

iradesizim galiba ben.. bana bir akıl verin kızlar... ben ne yapayım

işten geliyorum çocuklarla ilgileniyorum onları uyutup evi topluyorum saat oluyor 22:45 23:00 dersin başına oturuyorum tam bir test çözücem başlıyorum esnemeye kalkıp bir kahve yapıyorum elimde kahve fincanıyla uyuyakalıyorum..

pharmaton vitamin siparişi verdim uykusuzluğa iyi geliyormuş inşallah faydası olur.

dershanede daha ilk konulardayız elimdeki kaynaklardan tekrar edip soru çözeyim dedim ama günlük bir saatle ne olur ki..

sabah iş için en geç 6:45 de kalkıyorum.. saatimi sabah 05:00 e kurdum ama malesef uyanamıyorum:KK43: saati kapatıp yatıyorum..

Canim ben calismiyorum tek cocukla zorlaniyorum seni cok iyi anliyorum zor tabi kendi uzme bence firsat buldukca calis iste musait olunca soru felan coz gerisi Rabbime kalmis artik sonucta elinden geleni yapiyosun

Kizim buyudukce akilli oldu die seviniyorum bu sefer de herseyi anlamaya basladigi icin onu indir onu kaldir arkasinda dolanmaktan oluyorum valla calismak cok zor oluyo gun icersinde belki ben de cok inanmasamda kendime sinava kadar pes etmeyecegim yine de

Merhaaba arkadaslar bende yeni katildim araniza. Bir bucuk yasinda oglum var turkce mezunuyum sinava hazirlanmaya calisiyorum ama etrafimda beni motive edecek kimse yok bazen pes edip yikiliyorum ama oglum icin bir kez daha diyorum burayi buldum insaallah birbirimize destek oluruz
Canim cevremde 2 kisi var 6. Girislerinde yerlesen. Biri gecen subatta rvli ve oglu vardi
Benimde 1 yaainda kizim var 2014 te burada topik acarak hazirlandim arkadaslarla motive ettik birbirimizi 87 puan aldim ama atanamadim. Simdi 90 puan icin yeniden hazirlaniyorum

bizim hocalar zamanınız azsa soru çözün diyorlar

yapamadığına dön bak öğrenirsin öyle demişlerdi

bir de yolda kulaklıkla ders dinel geçen otobüste gördüm bir kız öyle dinliyordu

ramazan hoca tarih

KPSS LİSANS GERİ SAYIM - kalan gün: 95 !

çok sessizleşti buralar.umarım hepiniz derslere asılmışsınızdır.
ben şu ara tarihi bitirmeye çalışıyorum.
son 20 videom kaldı.planım bu ay sonuna kadar coğrafya ve vatandaşlığı da bitirmek.
görüşmek üzere.
sevgiler

X