Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

bende konu çalışmayı sevmiyorum
nasıl faydalı oluyomu oyle,sen denemissin sonuçta bi yorumla bakem
2014 teki sınavdan 85 küsür almıştım. Sınavda tarih netim 11 falandı. Ama Denemelerde tarih netim 24 25 olmuştu.
Bence çok konu çalışmaktansa çok soru görmek her zaman daha iyi. Hedef 90, hatta 92 üstü olunca bende şaşırdım ne yapacağımı

ahh anaaaam 85le atanamadın mıAllah yardımcımız olsun çok zor yaa..benimde lisanstan 81 kusurdu,bende atanamadım 2012 puanımla.yaklasıpta kaybetmek daha zor oluyor.ınşallah bu sefer kesın yerleşebileceğimiz bir puan alırızda telaşla değil heyecanla bekleriz atama sonuçlarını

Maalesef atanamadım. Hala içimde boş bir umut var ama.
İnşallah emeğimizin karşılığını alırız hepimiz.
Heyecanla tercih sonuçlarını bekleyeceğim günün hayalini kuruyorum olacak inanıyorum ben

Maşallah kızlar çok iyi puanlar almissiniz 85 le açıkta kalmakda çok sinir bozucu olsa gerek terliksi bölüm neydi canım senin.inş çok iyi puanlar alır ve ataniriz artık

Ben 87 ile atanamadim
Benim de son atamada hala bos umudum var
Ama buna guvenmiyorum, ders calisiyorum.
11 aylik bebekle cok zor, alt yapima guvenerek calismaya basladim

merhabaklar bölümünüz nedir acaba eb ve alandan da giriyor musunuz bi de tarihte cok soru derken soru bankası mı denemeyi mi kast ettiniz

dün hiç kitap yüzü açmadım
evde iyice battı, temizlik yapsam ders çalışmadığım için vicdan azabı..temizliğe başlasam cidden bitmiyor ya evin işi..
birde çocuk bakmak zorunda olan annelere cidden maşallah diyorum
hadi biri bugunun planını yazsında bıraz motive olalım..
herkese kolay gelsınler..

kızlar bende evliyim 2 yıllık aranıza katılabilir miyim ama ben aylardır ara vermistim yaklasık 1 haftadır basladım tarihten video dinliyorum not alıyorum 27.videodayım bölümüm okul öncesi 72 aldım hedefim yetiştirebilirsem bu kadar dersi 88 puan

Canim plan yaap uymaya calis.
Ben gunde 150 soru cozecegim en az diyr plan yaptim dun 100 tane cozebildim bu yuzden bugun 200 tane cozecegim kesin

11 de uyuyan kizimi ancak simdi yatirabildim, hemen kahvemi yapip dersin basina oturuyorum.

Canim plan yaap uymaya calis.
Ben gunde 150 soru cozecegim en az diyr plan yaptim dun 100 tane cozebildim bu yuzden bugun 200 tane cozecegim kesin

11 de uyuyan kizimi ancak simdi yatirabildim, hemen kahvemi yapip dersin basina oturuyorum.
evin işini falan ne ara yetiştiriyorsun maşallah yaaa..
ben çok yavaş çalışıyorum demekki,çalıştım dediğim zamanda bıle arkama bakıyorum pek bi şey bitmemiş oluyor

Merhaba kızlar bende 1 ay once başladım ders çalısmaya kursa gıdıyorum evliyim simdilik çocuksuzum:) 2014 içinde hazırlanmistim 77 pun aldım malesef ki temelim 0 dı sımdı sukur bıraz daha ıyıym çoğu seyı hatırlıyorum buarada onlisans mezunuyum benıde aranıza alırsanız sevinirim

Benimde ilk puanim 78.75 ti canin
2. Girdigimde 87 aldim. İnsallah sende yukseltirsin. Ama ben atanamadim simdin90 almak icin hazirlaniyorum.

Ins atanırsın canım boyle bı puan alıpta atanamayanlara çok uzuluyorum ne mezenusun ve açıktan alımlara basvuru yaptın mı
Onlisans gida canim
Aciktan bolumden alim yok, katiplik gibi yerlere basvurmuyorum cunku biliyorum full torpil
3. Atamaya kadar bekledim atandim atanacam diye, 3. De de olmayinca ders calismaya basladim
Alimlar sansima ben sinava girdikten sonra cok azalmaya basladi. Onumden de az eksildigi icin 4. Alimda da umudum kalmadi

Ins atanırsın hayırlısıyla bence açıktanda dene bız 2014 e esımle hazırlandık o son 4 ayda hazırlanmaya karar verdi 78 aldı ve açıktan atandı ınan torpılımız falan yoktu bı arkadaşımda geçen ay 74 puanla atandı umudunu kesme

Ne mezunuydu canim nereye atandi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…