- 21 Kasım 2015
- 2.682
- 5.656
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizim hoca bugun pegem ve ıhtıyaç başlangıç için çok iyi,diğer yayınları biraz bilgi birikimi olunca başlamak daha mantıklı dedı.yedi iklim,yargı,evveliyat vb.Kızlar deneme ve soru Bankası için hangi yayınları önerirsiniz gy GK olarak
Saol canım benimbizim hoca bugun pegem ve ıhtıyaç başlangıç için çok iyi,diğer yayınları biraz bilgi birikimi olunca başlamak daha mantıklı dedı.yedi iklim,yargı,evveliyat vb.
rica ederim ne demekSaol canım benim
Oo baya iyi çalışıyorlar demek ki ben çok yavaş im yaa sınavda da hiç yetistiremiyom bu yuzdenrica ederim ne demek
off diğer sitelere baktım,biri
''Bugün sizce az mı çalıştım:::: coğrafya 30 soru…. Matematik 55 soru türkçe 40 soru tarihten 4 video izlendi''yazmış.
yüreğime inecekti sabah sabah
rakipler çalışıyor,hızlanmak lazım
Maşallah canım sana ya masama saat koyup da mı calissam bende zaten vaktim kısıtlı ondada kaplumbağa gibi gidince yetismiyo hiçbişey aslında senin gibi hedef verip çalışmak en güzeliGecen hafta yaptigim 500 soruluk programa 1050 soru cozerek bitirdim masallah
Bu hafta da 1000 soruluk bir program yaptim.
Cografya cozuyorum cogunlukla. Gunde 1 testte turkce mat.
2 hafta daha kpss calisip acik ogretim sinavlari icin kpss ye 3 hafta ara verecegim.
Ben program olunca duzgun calisabiliyorum canim. Pazarlari program yapip hafta boyunca ona uymaya calisiyorum.Maşallah canım sana ya masama saat koyup da mı calissam bende zaten vaktim kısıtlı ondada kaplumbağa gibi gidince yetismiyo hiçbişey aslında senin gibi hedef verip çalışmak en güzeli
Canim herkesin calisma ve anlama sekli farkli. Kimi konuyu okuyup soru cozuyor kimi dedigin gibi konu calisip video izleyip not tutuyor oyle kalici oluyor.Merhabalar,
Arkadaşlar size bir sorum olacak.
Ben coğrafyayı bitirdim bugün konu olarak. Bana göre konu bitirmek; konuyu okuyup en az 200 soru çözmek. Bir ay kadar sonra bunu tekrarlamak.
Ama burda ya da diğer sitelerde bakıyorum iki üç kitaptan gidip, video izleyip, notlar tutuyorlar ve konunun bitmesi günler alıyor.
Acaba ben mi yanlış yapıyorum? Önceki hazırlanmamda da bunu yapmıştım. Sadece konu okuyup binlerce soru çözmüştüm. Aklıma takıldı şimdi. Hedefim çok çok yüksek onun için yeterli değil mi acaba benim çalışma şeklim?
Vaktim var aslında ama video anlatımları gerçekten çok uzun. Bunu dinleyene kadar +100 soru çözerdim diye düşünüyorum. Vakit kaybı gibi geliyor açıkçası.Canim herkesin calisma ve anlama sekli farkli. Kimi konuyu okuyup soru cozuyor kimi dedigin gibi konu calisip video izleyip not tutuyor oyle kalici oluyor.
Sana tavsiyem zamanin varsa video izleyip kitaotan calisip not tutman. Uzerine 200-300 soruyla akilda cok kalici olur.
Ama benim gibi vaktin yoksa - 11 aylik kizim var- mevbur videoyla cok zaman kaybetmemen.
Vaktin varsa inan kayip degilt
Vaktim var aslında ama video anlatımları gerçekten çok uzun. Bunu dinleyene kadar +100 soru çözerdim diye düşünüyorum. Vakit kaybı gibi geliyor açıkçası.
bende senın gıbı dusunuyordum ama dunkı denemede derslerını dınlemedıgım turkceden cok dusuk net yapıp derslerını dınledıgım cografyadan yuksek yapınca yanlıs yaptıgımı anladım ama tabıkı gene tercıh senınt
Vaktim var aslında ama video anlatımları gerçekten çok uzun. Bunu dinleyene kadar +100 soru çözerdim diye düşünüyorum. Vakit kaybı gibi geliyor açıkçası.
ya bizim deshanedeki hocalarada ben aynı soruyu sodum.konular bıtınce ne ypyım hiç bişey anlamadım özellikle tarih uçuşuyo kafamda diye.niyetim başka yayından tekrar ookumaktı.ama hoca kesınlıkle konu çalışma artık dedı.soru çözülerekde konu ogrenılırmıs.çözümlü sorulara falan bak bol bol dediler.Merhabalar,
Arkadaşlar size bir sorum olacak.
Ben coğrafyayı bitirdim bugün konu olarak. Bana göre konu bitirmek; konuyu okuyup en az 200 soru çözmek. Bir ay kadar sonra bunu tekrarlamak.
Ama burda ya da diğer sitelerde bakıyorum iki üç kitaptan gidip, video izleyip, notlar tutuyorlar ve konunun bitmesi günler alıyor.
Acaba ben mi yanlış yapıyorum? Önceki hazırlanmamda da bunu yapmıştım. Sadece konu okuyup binlerce soru çözmüştüm. Aklıma takıldı şimdi. Hedefim çok çok yüksek onun için yeterli değil mi acaba benim çalışma şeklim?
Benim bir hocamda aynı şeyi söylemişti değişik kaynaklardan çalışırsan aklın karışır bir kaynaktan çalışıp bol bol soru çöz diye.ya bizim deshanedeki hocalarada ben aynı soruyu sodum.konular bıtınce ne ypyım hiç bişey anlamadım özellikle tarih uçuşuyo kafamda diye.niyetim başka yayından tekrar ookumaktı.ama hoca kesınlıkle konu çalışma artık dedı.soru çözülerekde konu ogrenılırmıs.çözümlü sorulara falan bak bol bol dediler.
bende kararsız kaldım..çok takıldığın yerleri açar okursun dedler
bende konu çalışmayı sevmiyorumBenim bir hocamda aynı şeyi söylemişti değişik kaynaklardan çalışırsan aklın karışır bir kaynaktan çalışıp bol bol soru çöz diye.
Bende hep öyle yaptım. Konu çalışmayı da sevmeyince işime de gelmişti tabi