Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Benimde ilk puanim 78.75 ti canin
2. Girdigimde 87 aldim. İnsallah sende yukseltirsin. Ama ben atanamadim simdin90 almak icin hazirlaniyorum.
Böyle güzel bir puan alıp da açıkta kalınmasına gerçekten çok üzülüyorum.87 puan ciddi bir puan gerçekten,ciddi bir emek gerektiren bir puan...Ama tabi gerçekleri görüp önüne bakman da çok iyi bir adım olmuş.Tebrik ederim inşallah rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını verir hayırlısıyla.

Slm kizlar gunlerdir giremiyorum takip de edemedim gunler o kadar cabuk geciyoki zaten masallah kizimla ugrasmaktan hic derse bakamadim cok canim sikiliyo birakabilecegim kimsem de yok ogle ukusu bakabilirsim anca gece o uyuduktan sonra zaten ben perte cikiyorum Allah yardimcimiz olsun yine de olabildigince calismak gerekir ben simdi cografyadan video izleyecegim insallah herkeze kolay gelsin

Sagol canim insallah

Hattayı nıye yazmıssam
Gunaydın kızlar ben mat çalışmaya başlıyorum sizler napıyosunuz
Kizimla oynuyorum
Dun baya verimli calistim, kizim gunduz 1 kez uyudugu icin ogle uykusunu uzun uyudu ve gece de erken uyudu. İnsaah bugun de verimli calisirim. Dun 200 kusur soru cozdum.

Kizimla oynuyorum
Dun baya verimli calistim, kizim gunduz 1 kez uyudugu icin ogle uykusunu uzun uyudu ve gece de erken uyudu. İnsaah bugun de verimli calisirim. Dun 200 kusur soru cozdum.
İns allah banada nasip ederde oynarım bende
Ben kaç soru çozdugume bakmıyonum genelde su kadar saat çalıscam deyıp ona uyuyorum coğrafyayı yarıladım neredeyse derslerı gun gun boldum dun ve bugun matematik gunu

herkese hayırlı bereketli sabahlar
dün tarihde gerilemeye baktım yarıda kaldım zaten,hastalandım
aksamda vicdanımı rahatlatmak adına anca 1 tane mat.testi çözebildim..
bugun yarım konumu bıtırıp testlerını çözeceğim inş.
üzerinede ne kadar ne çalışabilirim bilmiyorum..
guzel çalışırsam buradan yazarım,çalışamazsam ortalıkta gözükmem
haydin herkese kolay gelsin..

İns allah banada nasip ederde oynarım bende
Ben kaç soru çozdugume bakmıyonum genelde su kadar saat çalıscam deyıp ona uyuyorum coğrafyayı yarıladım neredeyse derslerı gun gun boldum dun ve bugun matematik gunu
Evet canim tum konular bittiktrn sonra soru sayisi onemli. Simdi konu calisiyoruz cogunkukla
Rabbim hayirli zamanda sana da nasip etsin
Ne kadarlik evlisiniz ?

Bugun daha verimli gecer insallah

Evet canim tum konular bittiktrn sonra soru sayisi onemli. Simdi konu calisiyoruz cogunkukla
Rabbim hayirli zamanda sana da nasip etsin
Ne kadarlik evlisiniz ?

Bugun daha verimli gecer insallah
3 buçuk yıllık evlıyız kpss için erteledik hep geçen yıl kpss için herşeyi 2 . Plana atmıstım olmayıncada yıkılmıştım bu yıl oyle degılım 2 aydır bebekte istiyoruz ıns tez zamanda gelır

Rabbim gonlunuze gore versin insallah
Bende sinava hazirlanirken, eger sinavim kotu gecerse atanamazsam bebekle oyalanayim cok kafama takmayayim diye istedim hamile kaldim. 5.5 aylik hamiley(ken 2014 kpss ye girdim. Sinav sonucum da guzel gelince dunyalar benim oldu. Hem bebek hem puan iyi

Ama 3 atama gecti atanamadim ve 4. Atamada da olmayacak buyuk ihtimal. İyiki bebegi ertelememisim. Simdi tabi zor oluyor calismak ama ben elimden geleni yapiyorum.

bencede ya hayırlı şeyleri etelememek lazım..çünkü insan plan yapar kader bakar gülermiş derler ya,doğru..planlar genelde uymuyor..
Allah hayırlısıyla sızede hayırlı sağlıklı güzel bebişler nasip etsin

21 ayi bitirmek uzere olan bir kiz annesi olarak Rabbim isteyen herkeze nasip etsin kimsenin gonlundebkalmasin arkadaslar sizde saglikli bir sekilde kucaginiza alin insallah cok zor olsa da zok guzel bir duygu neyse derslere gelirsen bugun 2 video izledim cografya not aldim daha bakar miyim bilmiyirum herkeze bol calismalar

hayırlı cumalar arkadaşlar..
dun yarım konumu bitırdım tarıhten,testlerı 6 tane falandı onları çözdüm..
bugunde tarihemi devam edeyim coğrafyayamı geçeyim henuz karar veremedim
sizin nasıl gidiyor çalışmalar?
her dersi çalışıyormusunuz yoksa zorlandığınız derslere mi ağırlık veriyorsunuz?

Hayırlı cumalar
Bugun bende bı miskinlik var hiç bisey yapmak istemiyorum tarihten islam tarihine kadar göz attım 2 test çözdüm bu kadar vatandasliğa başlayacaktım ama olmadı ben hepsine ayno ağırlık veriyorum neredeyse daha iyi oluyo böyle

Kızım huzursuzdu bugün ders çalışmadım
Şimdi uyudu 10 dk ya derse oturacağım
Coğrafya önümüzdeki hafta sonunda bitecek inşallah
Ders çalışıp 3 soru bankasında soruları cozuyorum

Kızım huzursuzdu bugün ders çalışmadım
Şimdi uyudu 10 dk ya derse oturacağım
Coğrafya önümüzdeki hafta sonunda bitecek inşallah
Ders çalışıp 3 soru bankasında soruları cozuyorum
ooo maşallah
bende ınkılap tarihine başladım,izmirin işgaline kadar geldimde daha 4 sayfam var,sıkıldım,işimde vardı kalktım başından..
inşallah bugun bitirirde uyurum..

Kizimi uyuttum hemen derse oturuyorum.
Esim bu gece nibetci aksam ders calisamiyacagim, gunduz ne kadar calisirsam

Diger arkadaslar artikbhic girmiyo nerdesiniz kizlar ozledik dersler calisiliyo mu zaman azaliyo birbirimizi gaza getirelim iyice rahatladik mi acaba ben cografyayi bitirmekle uygrasiyorum simdi kizkmi uyuttum cografyada soru cozecegim herkeze kolay gelsin

Kolay grlsin camim
Benimde cografya bolgeler kaldi sadece
Onla ilgili de yaklasik 1000 soru cozup cografyayi 3 soru bankasindan bitirmis olacagim. Ondan sonra da tekrar ederim sadece

En eksik oldugum konu tarih oldugu icin ona daha cok zaman ayiracagim. İnsallah oda 2 ayda biter. Ondan sonra ise anayasa calisacahim.

Kizim oglr uykusuna 1 saat yatti, o zaman calistim. Esim de 2 saat bakti yine ders calistim. Sonraki uykusunu ise uyumak istemedi en aon uyuttum.yarim saat uyudu deli etti beni. İnsallah 9 da tamamen uyitur tekrar ders calisirim.

Cografya konulari cok uzun olmadigi icin her hafta konu + 3 soru bankasindan 4 haftada bitiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…