Böyle güzel bir puan alıp da açıkta kalınmasına gerçekten çok üzülüyorum.87 puan ciddi bir puan gerçekten,ciddi bir emek gerektiren bir puan...Ama tabi gerçekleri görüp önüne bakman da çok iyi bir adım olmuş.Tebrik ederim inşallah rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını verir hayırlısıyla.Benimde ilk puanim 78.75 ti canin
2. Girdigimde 87 aldim. İnsallah sende yukseltirsin. Ama ben atanamadim simdin90 almak icin hazirlaniyorum.
Lise mezunuyduNe mezunuydu canim nereye atandi ??
Sagol canim insallahBö
Böyle güzel bir puan alıp da açıkta kalınmasına gerçekten çok üzülüyorum.87 puan ciddi bir puan gerçekten,ciddi bir emek gerektiren bir puan...Ama tabi gerçekleri görüp önüne bakman da çok iyi bir adım olmuş.Tebrik ederim inşallah rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını verir hayırlısıyla.
Hattayı nıye yazmıssamLise mezunuydu
Ceza evinde çalışıyor canım esım hatta
Kizimla oynuyorumHattayı nıye yazmıssam
Gunaydın kızlar ben mat çalışmaya başlıyorum sizler napıyosunuz
İns allah banada nasip ederde oynarım bendeKizimla oynuyorum
Dun baya verimli calistim, kizim gunduz 1 kez uyudugu icin ogle uykusunu uzun uyudu ve gece de erken uyudu. İnsaah bugun de verimli calisirim. Dun 200 kusur soru cozdum.
Evet canim tum konular bittiktrn sonra soru sayisi onemli. Simdi konu calisiyoruz cogunkuklaİns allah banada nasip ederde oynarım bende
Ben kaç soru çozdugume bakmıyonum genelde su kadar saat çalıscam deyıp ona uyuyorum coğrafyayı yarıladım neredeyse derslerı gun gun boldum dun ve bugun matematik gunu
Bugun daha verimli gecer insallahherkese hayırlı bereketli sabahlar
dün tarihde gerilemeye baktım yarıda kaldım zaten,hastalandım
aksamda vicdanımı rahatlatmak adına anca 1 tane mat.testi çözebildim..
bugun yarım konumu bıtırıp testlerını çözeceğim inş.
üzerinede ne kadar ne çalışabilirim bilmiyorum..
guzel çalışırsam buradan yazarım,çalışamazsam ortalıkta gözükmem
haydin herkese kolay gelsin..
3 buçuk yıllık evlıyız kpss için erteledik hep geçen yıl kpss için herşeyi 2 . Plana atmıstım olmayıncada yıkılmıştım bu yıl oyle degılım 2 aydır bebekte istiyoruz ıns tez zamanda gelırEvet canim tum konular bittiktrn sonra soru sayisi onemli. Simdi konu calisiyoruz cogunkukla
Rabbim hayirli zamanda sana da nasip etsin
Ne kadarlik evlisiniz ?
Bugun daha verimli gecer insallah
Rabbim gonlunuze gore versin insallah3 buçuk yıllık evlıyız kpss için erteledik hep geçen yıl kpss için herşeyi 2 . Plana atmıstım olmayıncada yıkılmıştım bu yıl oyle degılım 2 aydır bebekte istiyoruz ıns tez zamanda gelır
bencede ya hayırlı şeyleri etelememek lazım..çünkü insan plan yapar kader bakar gülermiş derler ya,doğru..planlar genelde uymuyor..3 buçuk yıllık evlıyız kpss için erteledik hep geçen yıl kpss için herşeyi 2 . Plana atmıstım olmayıncada yıkılmıştım bu yıl oyle degılım 2 aydır bebekte istiyoruz ıns tez zamanda gelır
Hayırlı cumalarhayırlı cumalar arkadaşlar..
dun yarım konumu bitırdım tarıhten,testlerı 6 tane falandı onları çözdüm..
bugunde tarihemi devam edeyim coğrafyayamı geçeyim henuz karar veremedim
sizin nasıl gidiyor çalışmalar?
her dersi çalışıyormusunuz yoksa zorlandığınız derslere mi ağırlık veriyorsunuz?
ooo maşallahKızım huzursuzdu bugün ders çalışmadım
Şimdi uyudu 10 dk ya derse oturacağım
Coğrafya önümüzdeki hafta sonunda bitecek inşallah
Ders çalışıp 3 soru bankasında soruları cozuyorum
Kolay grlsin camimDiger arkadaslar artikbhic girmiyo nerdesiniz kizlar ozledik dersler calisiliyo mu zaman azaliyo birbirimizi gaza getirelim iyice rahatladik mi acaba ben cografyayi bitirmekle uygrasiyorum simdi kizkmi uyuttum cografyada soru cozecegim herkeze kolay gelsin