Büyük geçmiş olsun canım allah beterinden saklasin inş en kisa zamanda mahkemede sonuçlanır da rahat bi nefes alırsınız
Canim cok gecmis olsun bu zamanda artik iyilik bile yapamayak duruma geldik Rabbim bizim ve cocuklarimizin yardimcsi olsun
Allah kolaylık versn,üzülme her zorlukla beraber bi kolaylık vardırteşekkür ederim kızlar.
eşim bir yandan iş arıyor.bir yandan bunlarla uğraşıyoruz.havalar soğudu doğalgazı bile açamadım.açsam önümüzdeki aya keserler.ödeme şansım yok.kızlar hasta zaten, ne gece ne gündüz uykum var.evdeki şuruplardan verdim dr gidemedik.öyle işte.
gece bi ara dalmışım kpss sınavında olduğumu gödüm.kopya çekiyordum.hadi çektim işaretlemeyi yanlış yapıyordum ben silip düzelteyim derken sınav bitiyordu : )))
iyice saç baş yolma derecesine geldim kızlar.kafam allak bullak.ders çalışmaya vakit yok.hatta şöyle rahatça bir çay-kahve içmem bile mümkün değil.
Rabbim çok büyük inşallah feraha çıkarız bir gün.yoksa akıl sağlığımdan olacağım ona korkuyorum.
teşekkür ederim kızlar.
eşim bir yandan iş arıyor.bir yandan bunlarla uğraşıyoruz.havalar soğudu doğalgazı bile açamadım.açsam önümüzdeki aya keserler.ödeme şansım yok.kızlar hasta zaten, ne gece ne gündüz uykum var.evdeki şuruplardan verdim dr gidemedik.öyle işte.
gece bi ara dalmışım kpss sınavında olduğumu gödüm.kopya çekiyordum.hadi çektim işaretlemeyi yanlış yapıyordum ben silip düzelteyim derken sınav bitiyordu : )))
iyice saç baş yolma derecesine geldim kızlar.kafam allak bullak.ders çalışmaya vakit yok.hatta şöyle rahatça bir çay-kahve içmem bile mümkün değil.
Rabbim çok büyük inşallah feraha çıkarız bir gün.yoksa akıl sağlığımdan olacağım ona korkuyorum.
Çocukları uyutmadan calisamiyorum malesef o zamana kadarda ev islerini halletmem lazım siz başlayın ben gelirim bi kaç saate inşben çalışmaya başlıyorum gençler,hadi sizlerde başlayın
heh hee 11e kadar dayanabiliyorsan iyi bence yaniGece nasıl duruyorsunuz kızlar yaa 11 oldu mu benim pil bitiyor
Canim ben erken kalkıyorum malesef çünkü çocuklarım erken kalkıyor kahvaltı yaptir evi topla derken öğlen oluyor onları uyutuyor un 1 saatim var çalıştım çalıştım yoksa hiç vakit yok bide akşam erken yatarlarsa o da pek erken yatmiyolar yatmalari 10 buçuk 11 oluyor bende zaten tükenmiş oluyorum uyanıkken hiç calistirmiyorlar şimdi siz çok sıkı tutun bebis dogdugunda ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksin hele 2 çocukla çalışmak çok daha zorheh hee 11e kadar dayanabiliyorsan iyi bence yani
eşim 5 te geliyor,zaten o evdeyken benim başka odada ders çalışasım gelmiyor açıkcası
gunduz calımaya çalışıyorum,yeterınce calışamadımsa eğer kendımı zorlaya zorlaya geçip çalışıyorum artıkın..
ama 11 bana görede geç yani,erken kalkıyorsan sorun degıl ama bence..telafi edersin
Pegem takip ediyorum canım benarkadaslar iyi geceler.lisans kpss gy-gk ve alan dan gireceklerden ricam hangi kaynaklardan calisiyorsunuz.tavsiyelerde bulunabilirmisiniz?
Benimde oglum var bi yasinda o aksam uyuyunca bende uyuyorum gece uyaniyorum bazende o uyuyunca uyumuyorum calisiyorumGece nasıl duruyorsunuz kızlar yaa 11 oldu mu benim pil bitiyor