Evli,Çocuklu 2016 KPSS çalışması

Merhaba kızlar ben bugunlerde hiç çalışmak istemiyorum huzursuzda oluyorum çalışmayınca yarın ıns tekrardan başlayacağım

bnmde cografyadan bölgeler kaldı,tarıhten ızmırın ısgalındeyım,anayasadan yurutme,turkçeden yazım kuralları,matematıği dershane baslamadan soyle bı baktım.dershanedekı hocayla beraber gıdıyorum,sadece dershanenın verdıgı testlerı cozuyorum şimdlik.
benımde sıkıntım daha çok tarıhle vatandaşlık.onlara ağırlık verıyorum derken inşallah diğer derslerdende çuvallamayız
hızlı hızlı konular 1 kere bıtsın dıye uğraşıyorum,genel olarak çözümlü bi soru bankam var soru çözümünü de ondan takıp edıyorum..bıtınce konular bol bol soru çözme niyetındeyım.
sizler nerelerdesiniz
Allah hepımıze guç kuvvet versin

Ben sadece cografyayi bitiriyorum bunhafta yaninda turkce mat cozuyorum. Digerlerine hic bakmadim daha.

Ben onlisansim 10 . ayda sinav zamanim daha cok
Hedefim 5. Aya kadar konulari bitirip, sonra bol soru deneme cozmek

Bir haftadır hiç çalısamadim benim ufakliklar yine hasta onlarla ilgilenmekten hiç fırsat bulamadım hemen iyilesirler de bende başlarım inş çok az kaldı diye de stres yapıyorum

Benimkinin de burnu akiyor hrmen ilaca basladim. Kac gundur oksurukte vardi.

Benimde bas agrim var sabahtan beri ilacla gecmedi, kiz igle uykusuna yattiginda yatayim dedim belki gecer diye ida yarim saat bile uyumadan kalktigi icin uyuyamadim

Merhaba arkadaşlar ben de 3 aylık bebegimle bu maratonda girdim, zaman az kaldı yeni başladım sayilir.felsefe grubu öğretmenliği için 86+ almam gerek, bebeğim uyudukca ve ev işlerini bitirebilirsem oturuyorum çalışmaya. Siz evle birlikte nasıl götürüyorsunuz ? bebeğimi de aksatmak istemiyorum, böyle daha zormus gerçekten.

Hosgeldin canim aramiza çocuklar uyuduğunda elimizden geldigince çalışıyoruz bizde allah emeklerimizi boşa çıkarmasın

Hoşğeldınız ıns bol bol vakıt bulup çalısabılırsınız

Selam
Bugun coğrafyadan 120 soru çozdum okadar
Disarida ıslerım vardı aksamda kursum vardı ama yorgunluktan gıdemedım
bende tarihten yarım konumu bıtırıp testlerını cozdum,,dıger derslerdende dershanenın verdıgı yaprak testler vardı tek tük onları çözdüm işte..
hemende akşam oluyor zaten nasıl iş anlamadım

Dun cografyadan 120 karadeniz bolgesiyle ilgili.
Kizim hasta, uykusuna dalabilirse bugun ders calisabilirim yoksa aksam eaimin isten gelmesini bekleyecegim calismak icin

çocuk uyanıkken video falan izleyerek çalışsanız olmuyor mu?bizim bi arkadaş oyle yapıyorda aklıma geldı
Valla canım çocuk var çocuk var benimde arkadaşlarımın çocukları var bi uyur 3 saat kalkmaz gece kaçta yatarsa sabah o saatte kalkar gündüz desen hiç sesi çıkmaz var mı yok mu belli değil kendi halinde ama bide benim canavarları görsen 5 dk göz ayırmaya gelmiyo yikiyorlar evi resmen küçük zaten sürekli pacama yapışık gezer kucak ister elinde bi kalem kitap görse çeker alır hele telefon tablet görmesin imkansız elinden alamazsin sürekli mizlayan huyuz çocuk çok zor.inşallah senin bebegin sakin olur eğer yaramaz olursa bu yazdıklarımı o zaman daha iyi anlarsın.

çocuk uyanıkken video falan izleyerek çalışsanız olmuyor mu?bizim bi arkadaş oyle yapıyorda aklıma geldı

Minikkalbim.arkadasim.ozetlemis
Elinde kalem.kitap gorunce saldiriyor, tel tablet hemen eline almak.istiyor. ancak uyurken calisabiliyorum

Bugün Türkçe kalan konuları bitirip 150 soru cozdm, bitirdigim ilk ders koldu:) ama pilim bitti, çok mu yavaş ilerliyorum bilemiyorum daha eğitim var zamn çok dar,! Yetiştirebilir mym ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…