Evli,çalışan ve AÖFte okuyan iki çocuk annesiyim acillll yardımmm

Siz kısır donguye girmişsiniz. Adam yardim etmiyor, soyleniyor, geziyor geliyor. Siz sinirlenip surat asiyorsunuz, evden kacmak icin yuruyus bahanesi buluyor. Hayatim boyunca bir erkege surat asip, sorunlarin cozuldugunu gormedim. Cunku neye sinirlendiginizi anlamiyorlar. Alip karsiniza tartismadan, güzelce konuşun. Yoruldugunuzu, bu yuzden gergin oldugunuzu, eşi olarak yardim beklediginizi anlatin. Kadin isi bunlar, zaten yapiyorum vs derse ikimizde erken kalkiyoruz, calisiyoruz, ne farkimiz var deyin. Sizi pasifize etmesine izin vermeyin.

Bi düzen oturtmuşsunuz siz ne güzel. Böyle şeyleri okuyunca rahatlıyorum peki her gün mü yardımcı geliyor yoksa haftada bir mi?
2 haftada bir geliyor. Yukarıda bahsettiklerim iki haftada bir olsa yeterli benim nezdimde. Misafir çağıracaksam da sadece ablanın geldiği günün akşamı çağırıyorum. Pat diye son dakika geleceğini söyleyen hiç olmadı olursa da müsait olmadığımı söylerim herhalde. Benimle şartları eşit olmayan ya da halimden anlamayacak insanla gidip gelmem zaten.

Sizi yoran asıl şey ev halkının aldığı şeyi yerine koymamasi. Eğer onlara bunu ogretirseniz büyük yük atarsınız bence. Bende aynısı yaşıyorum eğer ev halkı bırakın yardımı etmelerini kendi daginikliklarini ortada bırakmasa bu kadar yorulmayacam. Hic görünmeyen amancok zaman alan iş daginiklik toplamak

Okumamışsın yazımı buraya tekrar yapıştırayım kaçma bu gerçekten eşin seni aldatıyor %99

Bişi dicem spor karma spor salonları av arıyan evli erkeklerle dolu oluyor, aman dikkat eşiniz spora gidiyorsa hem de evle ilgilenmeyip sizin ve çocukların rızkını oradakilere yediriyor olabilir

Evime en yakın ve sauna hamam olan tek spor merkezine yazılmıştım, eskort doluydu evli erkeklere çanta aldırıyordu en son biri, sürekli yiyip içip adamlara hediyeler aldırıyorlardı, dikkat edin, böyle herifler ve para yedirdikleri kadınlar yüzünden evdeki kadını yok sayıyor erkekler,

Spor yapsın tabi ama karısı çocukları muhtaçken kaçar gibi giderek değil, bu konuyu bi araştırın derim

Evet tam bi kısır döngü.
Evet dağınıklık yoruyor zaten

Gittiği spor salonu karma değil sadece erkek kadınların da ayrı bir spor salonu var küçük bi yer ya burası. Aldatmadığını biliyorum evlilik çocuk ikimizi de soğuttu birbirimizden ben onu görüyorum

Benim de çok yok ama birkaç defa olmuştu biz de elimle papaz olmuştuk çocuklar pat diye hastalanıyor acil bişi çıkıyor ev kötü olsun istemiyorum hayat sonuçta.

Hic kimse yazmamış ben yazayım çok üzüldüm canım senin için.Hafta ici bigun tam gün kadın gelsin.Her hafta cam perde olmaz bi geldiginde süpürüp silme+ütü yapsın.Haftaya süpur sil mutfak dolapları yapsın.Haftaya supürsil yine ütü nevresim değiştirme yapsın.Sen hafta sonu mesela soganları yemeklik rondodan çek poşetle buzluga at.ıspanağın yıkanmışıni al mesela .A101 de çok güzel mantı ve börekler var al at buzluga.Çorbaları çok yap kavanoza koy ağzını sıkı kapat soguyunca at dolaba konserve yapmış oluyosun.Acil robot supürge al o şüpürsün sen evde yokken.Evi sadeleştir bacım inan işyükü azalıyor.Az eşya az iş demek.En önemlisi o can sana emanet kendini mükemmel olmaya zorlama.Eşinle tatlı tatlı konuş .Daha cok başbaşa kalabilmemiz benim daha neşeli olabilmem için bana lütfen biraz daha yardımcı ol de.Yani bilmiyorum onu ikna ederek yola getir.Ben hemen boşan diyemiyorum anladım bencil bir adam ama bitirmiceksen kafanı kullanacaksın çare yok.

Koştur koştur mutfağını evini toparlamış
Hiç dinlenmeden uyumak istemeyen inatçı bebeğini uyutmuş onu uyuturken ders çalışmış bir anne bırakıyorum buraya
Bu saat olmuş yalnız değilsiniz derslerim de daha bitmedi uykusuz ve yorgunum evi bir kısmı da dağınık

Evet haklısınız. Bazen de evlilik diye ben evdeyim diye bir an tüm sorumluluk sizinmiş gibi hissediyorsunuz o zaman da işte yapıyorsunuz. Anlayışlı eş önemli ama şu da var bir gün anlayışlı ertesi gün değil yani bu da şok kötü bir durum

Evet bi aile gibi hissetmiyorum kendimizi yani herşey düzensiz yetiştirebilirsem yemek yiyoruz yetiştiremezsem 9 da yiyoruz e sonra topla mutfağı çoluk çocuk derken saat 12 yi geçmiş oluyor o saatte de kendime ayrıdığım hiç bişeyi yapamıyorum kendim için yani. Çünkü bana kalan yorgunluk stres yetememe psikolojisi eksik hissetmek yani

Hep bi koşturmaca yani mutfakla başlıyorum geceyi mutfakla bitiriyorum çoğu zaman yani başka işim yokmuş gibi

Hep bi koşturmaca yani mutfakla başlıyorum geceyi mutfakla bitiriyorum çoğu zaman yani başka işim yokmuş gi
Çok teşekkür ederim öneriniz için. Biraz daha yardımcı ol desem yani yardımcı olmuyor muyum diyor. O da bıkmış bence evin yükünü almaktan bilmiyorum yani çalışmayanların eşleri bile büyük yardımlar ediyormuş benimkisi öyle değil sınırda

Eşinin görevlerini sırtlanınca çok darlanmışsın bu kadar kendine yüklenme ileride çok ülserdi zonaydı insandan çıkıyor. Bende eş desteği alamadan Çalışırken okudum hatta senin durumundayken kpss çalışıyordum sonra spk lisans sınavları vs. maratonum devam etti , yardımcı kadın üzerine ne kavgalar ettik ne kavgalar şımarıklığını hatırlayınca sinirim kalktı
Kavanoz konserve yaptırdım , buzluğu çok çok kullandım mantı içli köfte sarma artık ne konulabiliyorsa köfte ve tavuk ızgara gibi hazırlık aşaması olmayan yemekleri çok kullandım
Ara öğunleri yoğurt yada meyve oldu kalkıyım kurabiye kek yapayım demedim
Ütüyü sabah çıkarken bıraktım akşam aldım hiç haberi bile olmadı
Temizlikte kova ıslak mendili çok kullandım camlar yardımcı kadın gelene kadar hep kaldı desem yalan olmaz

Boşanma noktasında olduğumuzu düşünmüyorum sorsanız bazen kavgalı olduğumuzda ağzımızdan çıkıyor orası ayrı. Maddi fedakarlık noktası iyi bir fikir yani elimden bu gelir ancak

Ütüyü başkasına yaptırdınız? Ütü yapmıyorum pek zaten o konuda beni zorlamıyor gömleğini kendi ütüler ama birkaç gün sonra mızmızlık eder yani ben salonda o çok mızmız ediyor diye de ben çoğu şeyi halledeyim istiyorum yani minnetmiş gibi olur mu evlilikte yani çok saçma değil mi ya buuu

Yani pek sabrı yok çocuklara idare edemeyince kızabiliyor ben de kızma diyorum bağırma vs diyor ki ben bağırmıyorum ben etmiyorum vs yani bazen ses kaydı tutsaydım diyordum onu ona göstermek için aslında iyi biri ama ikimiz de tepkisel insanlarız sinirlenince hötlüyoruz biribirimize alttan alma falan kalmadı önceden ben sessiz duruyordum ama şimdi ben de cevap veriyorum bu da tartışmanın dozunu yükseltiyor

Kuru temizlemeye yıkayıp sadece ütü olarak bıraktım , saçma elbette işin gerçeği hakkaniyetsizler ve ne kadar yaparsan yap bir gün karşılığı ‘yapmasaydın’ olacak

Kuru temizlemeye yıkayıp sadece ütü olarak bıraktım , saçma elbette işin gerçeği hakkaniyetsizler ve ne kadar yaparsan yap bir gün karşılığı ‘yapmasaydın’ olacak
Evet ne kötü ama aynı hayatı paylaşıyorsunuz bi de . Ve güya çok seven taraf oydu geldiğimiz duruma bak bi de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…