• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli,çalışan ve AÖFte okuyan iki çocuk annesiyim acillll yardımmm

Şimdi Sen böyle yazınca İkna etmek için attığı mesajlar güller hediyeler falan aklıma geldi :) işin özeti bizi seviyorlar ama kendilerini daha çok seviyorlar bundan dolayı işi görünce hayatın yükünü iteleyebildikleri kadar bize iteliyorlar ama geçiyor çocukta büyüyor okulda bitiyor sadece eşini taklit et o işleri yaptıracak birini bul :)
İşin özeti dediğiniz kısma katılıyorum.Beni çok iyi anladığınızı düşünüyorum

İlk çocukta iyiydi benimki de ikinci çocukta uyuyor. Artık biraz da beklentimi ondan yana kullanmıyorum yani o olmasaydı gibi düşünüyorum belki de bilmiyorum mantık evliliği demeyin ya üzülüyorum
Biz de size üzüldük açıkçası bu kadar yük çok fazla
Beklenti değil ki cocukla evle ilgilenmek onun da sorumluluğu
Kendine spor için zaman ayırıyorsa size de ders çalışmanız için zaman ayarlamali
Kırmak istemedim sizi kusura bakmayın ❤ kocanız sinir oldum

Biz de size üzüldük açıkçası bu kadar yük çok fazla
Beklenti değil ki cocukla evle ilgilenmek onun da sorumluluğu
Kendine spor için zaman ayırıyorsa size de ders çalışmanız için zaman ayarlamali
Kırmak istemedim sizi kusura bakmayın ❤ kocanız sinir oldum
Ders çalışmamı herhangi bişeye hazırlanmamı onaylamıyor 2 sene önce de yüksek lisans için hazırlanmıştım birkaç kez olmamıştı şimdi bana inancı yok boş yere uğraştığımı düşünüyor hiç söylemiyor ama desteklemiyor biliyorum. Kırmadınız ama mantık evliliği gibi değil biliyorum sevdiğini ama tahammülümüz yok birbirimize herşeyi pat pat söylüyoruz kimse alttan almıyor

Ben sizin de ama evimi başkası temizlesin istemem başkasının yemeğini yiyemem insanı olduğunuzu düşünüyorum. Doğru mu? Eşiniz mızmızlanıyorsa siz de yapamıyorsanız 1 saat sadece ütü yapmaya gelen yardımcılar bile var. Onlara erişin. Konserve domatesi bu yıl kendim yaptım ama geçen yıl, konserve domates, çeşitli turşular, mantı, közlenmiş patlıcan biber, sarma İşleri için yardımcı aldım. Siz kendinizi fazla paralamışsınız, ya rahat olmayı öğrenmelisiniz (işler kalırsa kalsın) ya da yardımcı almalısınız.
Başkası temizlesin sorun yok ama başkasının yemeğini yiyemem doğrudur. Rahat olmayı öğrenmeliyim haklısınız çok kasıyorum kendimi ve yardımcı tutacağım düzenli olarak çünkü hayat geçiyor ve ben yakalayamıyorum sosyal hayatım sıfır nedense onu hiç düşünmedim

Kimse karma spor salonuna gittiğini söylemiyor eşine zaten var onda bir şey, ikinize yıkma olayı sen sorumluluk alıyorsun o da kaçıyor, büyük resmî gör, madem cocuk yapmayacaktı soğuyorsa ilgilenmiyorsa evlilik devam etsin diye bu kadar alttan alma herifi olan sana olur
Biri yazmıştı dikkat et karma spor salonunda belki biri ile görülüyordur diye ona ithafen yazdım. Alttan almışım çok defa bunu görüyorum zaten ama eskisi gibi olmayacak hiç bişey onu biliyorum

Sizin gibi olup da derken?
Ben sonlara gelene kadar herhalde evli ama eş ile ayrılma aşamasında sandım. Eş yok sandım puuf olmuş sandım.
Ama adam sporuna işlerine falan bakıyormuş akşam ya😀😅
Sizin derdiniz memurluk ya da açıköğretim(!) mi sizce ya da çocuklar mı?
Sizin derdiniz başka ama o dert olan kısmı normal olarak eşim de işte sporu var hobisi var olarak görüyorsunuz🤦‍♀️
Neyse açık yazayım sizin derdiniz eşiniz.
Baya baya eşiniz.
Yük altına girmeyen eşiniz.
Yok efendim tüm işleri yapmaya çalışşam üçte yatıyorum sonra da işime geç kalıyorum dediğiniz durumda hiç takılmayan eşiniz.
Müge Anlı gibi sizin eşiniz yok ki demek istiyorum bence öyle ama yasal olarak varmış ama sizin sorununuz yasal olarak olsa da sosyal olarak aile olarak ortada olmayan eşiniz.
Evet kendine ait sorumlulukları yerine getirmiyor getirse bile minnet ederek ben de nefret ediyorum minnet durumundan hiç duymayayım yapmasın o zaman diyorum içimden

Yani boşanma düşünceniz yoksa eğer en azından çocukları erkenden yatırın, haftada 1 de yardımcı alın kimsenin onayına ihtiyacınız yok. Türkiyede çocukları çok geç uyutuyorlar, kendinize vakit bulamamaniz çok normal. Sınavlara kadar iki haftada bir buzluğa bir şeyler hazırlayın, konserve kullanın vs yemek işi kolaylaşır. Ütü temizlik vs kalsın ya ne olacak bu çileye değer mi? Haftada bir gelsin biri yardıma yeterli.
Bu tarz evliliklerdeki motivasyon ne acaba hep merak etmişimdir.
Erken uyutmaya çalışıyorum büyüğü problem olmuyor ama 1 yaşındaki bebeğime uyku düzeni oluşturmadım bir türlü belli olmuyor yani 9 dan öce uyusa kesinlikle gece 2 de ayakta. 9 gibi de uyutsam 11 e kadar uyutmakla geçiyor. Buzluk olayını da yapamadım bir türlü işte zamanım pek olmadı açıkçası konserve tek yapabildim. Motivasyona gelince evlilik bence 5 senede oturuyor en azından kim ne kim ne değil belli oluyor bence. 7 yıllık evliyim gerçekten birkaç senedir çoğu şeyin farkındayım görüyordum ama adlandıramıyordum şimdi ise görüyorum adlandırıyorum bi sis bulutu kalktı ama ne yapabilirimki Burda boşan diyenler var.. belki ben bu hale getirdim bu evliliği belki ben yıprattım bilmiyorum ki yani tek taraflı değil biliyorum ama işte iki tarafın tahammülsüzlüğü evliliği sekteye uğratan şey bence. Motivasyon falan da yok çocuklar olunca onlar işte bazı şeyleri düşünmemenizi sağlıyor

Ders çalışmamı herhangi bişeye hazırlanmamı onaylamıyor 2 sene önce de yüksek lisans için hazırlanmıştım birkaç kez olmamıştı şimdi bana inancı yok boş yere uğraştığımı düşünüyor hiç söylemiyor ama desteklemiyor biliyorum. Kırmadınız ama mantık evliliği gibi değil biliyorum sevdiğini ama tahammülümüz yok birbirimize herşeyi pat pat söylüyoruz kimse alttan almıyor

Eşiniz sizden daha düşük bir okuldan mı mezun belki de başarılı olmanizi istememe sebebi aşağılık kompleksi
Zaten cocuk olunca tahammül azalıyor bence eşler arasında öncelik cocuk oluyor veya cocugun sorumlulukları oluyor

Eşiniz sizden daha düşük bir okuldan mı mezun belki de başarılı olmanizi istememe sebebi aşağılık kompleksi
Zaten cocuk olunca tahammül azalıyor bence eşler arasında öncelik cocuk oluyor veya cocugun sorumlulukları oluyor
Yani çok düşük bi okul değil az bi fark var. Evet çocuk olduktan sonra tahammül sıfıra indi ben sabırlı biriyimdir normalde ama bende de sabır kalmadı ona da ağır geliyor bence

Yani çok düşük bi okul değil az bi fark var. Evet çocuk olduktan sonra tahammül sıfıra indi ben sabırlı biriyimdir normalde ama bende de sabır kalmadı ona da ağır geliyor bence
Iste o sebeple istemiyor bence ondan yüksek olmanızı
Çocukların sorumluluğu fazla çünkü ama büyüdükçe daha rahatliyor her sey

Back