Evli,çalışan, açıköğretim okuyan 2 çocuk annesiyim. Büyüğü 5 yaşında küçüğü 1 yaşında iki çocuğum var. Açıköğretimde son senem ama sınavlar var çalışamıyorum ev işlerimi yetiştiremiyorum aynı zamanda memurum çalışıyorum hiç bişeye yetişemiyorum. Psikolojim bozuldu artık evi temiz tutsam çocuklar aksıyor çocukları halletsem ev aksıyor ikisini bir arada yapsam gece 3 gibi işlerimin bir kısmını bitirebiliyorum sonra sabah da işte performansım düşüyor çoğu zaman işe geç kalıyorum böyle olunca da. Hafta sonu temizlikçi tutsam fayda etmiyor yani bi nebze çünkü benim evin toparlanmasına ihtiyacım var daha çok çünkü sürekli dağınık oluyor 5 dk içerisinde karman çorman ev nasıl yetiştireceğim bilmiyorum. Bir yardımcı tutmayı bile düşündüm günlük işte evi toparlasın yemeğimi yapsın en azından işten gelince bi çocuklarımla ilgilenirim biraz ders çalışırım bölümü bitirmek için falan çünkü vizelere az kaldı ama yol çalışamıyorum hiç bişey yapamıyorum. Yardımcı günlük olarak bulmak sıkıntı zaten eşim de sıcak bakmıyor bu konuya yani o da yardım ediyor ama sınırlı sonuçta akşam sporuna gidiyor kendi işine bakıyor az çok ama ben hiç bişeye ne yetişebiliyorum ne bişey özellikle bebeğim enerjimi bitiriyor çok zorlanıyorum benim gibi olupta hayatını yola sokan kolaylaştıran var mıdır acaba çünkü atık kafayı yicem !!!
((