Inşallah fakesindir eğer gerceksen allahindan bulmani temenni ediyorum.Arkadaşlar merhaba herkese yaklaşık 5 yıldır evli bi adamla birlikteyim 23 yaşındayım o ise40 yaşında. Herşey güzel gidiyordu fakat artık karısıyla konuşmasına dahi tahammül edemiyorum sürekli onu takip ediyorum. Artık takıntı haline geldi ve ben artık çok yoruldum. Ne yapmam gerekiyor yardım edin lütfen
Salak mısın yaArkadaşlar merhaba herkese yaklaşık 5 yıldır evli bi adamla birlikteyim 23 yaşındayım o ise40 yaşında. Herşey güzel gidiyordu fakat artık karısıyla konuşmasına dahi tahammül edemiyorum sürekli onu takip ediyorum. Artık takıntı haline geldi ve ben artık çok yoruldum. Ne yapmam gerekiyor yardım edin lütfen
Niye suç bende mi? 18 yaşında hayata yeni atilmisken beni kandırdı vaatler verdi. Ben kimsenin yuvasını dağıtmaya da çalışmadım zaten düzgün giden iluskisi yoktu olsaydı ben olmazdim zaten. Lütfen bilmeden yorum yapmayın
Suç tamda sizde kusurada bakabilirsiniz kafaniza silah mı dayadı çocuk değilsiniz kendinizi 10 yaşındaki çocuk gibi anlatmayın madem kandırdı neden bırakıp ilişkinizi (!) Bitirmiyosunuz! Bide kalkmış karısını kıskanıyorum yok efendim iliskisi iyi olsaydi ben olur muydum falan filan adam karisiyla sevisiyoda sariliyoda uyuyoda öpüyoda ne sandin sana sadik kalacaginimi(!) Karısina ihanet eden neler yapmaz sen düsün. Ayrıca halinden memnunsunki adamın karısını dert etmişsin bi tek pes yani SENIN TERCIHIN SONUCLARINA KATLANMAK ZORUNDASINNiye suç bende mi? 18 yaşında hayata yeni atilmisken beni kandırdı vaatler verdi. Ben kimsenin yuvasını dağıtmaya da çalışmadım zaten düzgün giden iluskisi yoktu olsaydı ben olmazdim zaten. Lütfen bilmeden yorum yapmayın
Marifet gibi söylemekte büyük bi Erdem olsa gerek...Valla seni en iyi ben anlarim bir ara bir cocukla flortlestik adam 7/24 surekli ariyordu sonra bir gun trafikte polise verdigi kimlige dikkat ettim deAllah karisina sabir versin. Insallah bir daha yeltenmemistir boyle biseye.
Yalniz farkimiz bu adam benim 2 katim yasta degildi sadece 2 yas buyuktu. Muhtemelen sen evli oldugunu bilerek basladin. Ondan mustehak sana diyebiliyorum.
Marifet gibi soylemedim. Farkindaysaniz evli oldugunu ogrendigim an uzaklastigimi soyledim. Ben hatalarimla Marmelatim yasadigim biseyi senden ya da baskasindan saklamam yapmadjgim anlamina gelmiyor.Marifet gibi söylemekte büyük bi Erdem olsa gerek...
Düzgün gitmeyen ! bir evlilik 5 yıldır devam ediyor sizce bu mantıklı mı?Bu arada çocuk da olmuştur belki..Niye suç bende mi? 18 yaşında hayata yeni atilmisken beni kandırdı vaatler verdi. Ben kimsenin yuvasını dağıtmaya da çalışmadım zaten düzgün giden iluskisi yoktu olsaydı ben olmazdim zaten. Lütfen bilmeden yorum yapmayın