- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
18 yasında daha çocukken kandırılmış maalesef kullanılmıssın. Ama artk cocuk değlsin yanlısından dön lütfen daha fazla kendine yazık etme. 40 yasındaki adam sana gelse nolur gelmese nolur. O pislik senin üzernde ego tatmini yapıyor olan sadece bu. Çok gençsin herşeye temiz bir sayfa aç adamdan uzaklaş.Arkadaşlar merhaba herkese yaklaşık 5 yıldır evli bi adamla birlikteyim 23 yaşındayım o ise40 yaşında. Herşey güzel gidiyordu fakat artık karısıyla konuşmasına dahi tahammül edemiyorum sürekli onu takip ediyorum. Artık takıntı haline geldi ve ben artık çok yoruldum. Ne yapmam gerekiyor yardım edin lütfen
Suç sende tabikiNiye suç bende mi? 18 yaşında hayata yeni atilmisken beni kandırdı vaatler verdi. Ben kimsenin yuvasını dağıtmaya da çalışmadım zaten düzgün giden iluskisi yoktu olsaydı ben olmazdim zaten. Lütfen bilmeden yorum yapmayın
Duzgun iliskisi yoktu senle duzenli 5 yildir duzgun iliskisi var duzgun iliskisi olmadigi karisini bosamiyor duzgun iliskisi oldugu metresiyle evlenmiyor sen adamin karisina gicik oluyosun kadinin senden haberi yok e sen baban yasindaki bir sapiktan medet umuyorsun pess