Evli biriyle beraberim

Bir hataya düşmüşsünüz bence karısıyla konuşmasına tahammül edemiyorum napacağım sorunundan önce bu yoldan dönmeye bakın, nasıl yaparsınız böyle bir şey demiyorum, insanız malesef bazen büyük bazen küçük hatalara düşüyoruz, en kosa zamanda bundan dönün. Evlilikleri be kadar kötü olursa olsun bunun hem dinde hem insanlıkta yeri yok canım. Kendinizi o kadının yerine koyun ve tövbe edin. Unutmayın bu hayatta kimse yaşadığını çekmeden ölmez.. 🙏🏽

Arkadaşlar merhaba herkese yaklaşık 5 yıldır evli bi adamla birlikteyim 23 yaşındayım o ise40 yaşında. Herşey güzel gidiyordu fakat artık karısıyla konuşmasına dahi tahammül edemiyorum sürekli onu takip ediyorum. Artık takıntı haline geldi ve ben artık çok yoruldum. Ne yapmam gerekiyor yardım edin lütfen
18 yasında daha çocukken kandırılmış maalesef kullanılmıssın. Ama artk cocuk değlsin yanlısından dön lütfen daha fazla kendine yazık etme. 40 yasındaki adam sana gelse nolur gelmese nolur. O pislik senin üzernde ego tatmini yapıyor olan sadece bu. Çok gençsin herşeye temiz bir sayfa aç adamdan uzaklaş.

Duzgun iliskisi yoktu senle duzenli 5 yildir duzgun iliskisi var duzgun iliskisi olmadigi karisini bosamiyor duzgun iliskisi oldugu metresiyle evlenmiyor sen adamin karisina gicik oluyosun kadinin senden haberi yok e sen baban yasindaki bir sapiktan medet umuyorsun pess

Niye suç bende mi? 18 yaşında hayata yeni atilmisken beni kandırdı vaatler verdi. Ben kimsenin yuvasını dağıtmaya da çalışmadım zaten düzgün giden iluskisi yoktu olsaydı ben olmazdim zaten. Lütfen bilmeden yorum yapmayın
Suç sende tabiki
Aklın yok mu ?
Adam geceleri karısı ile sevişiyor ve onun yanında
Sen ikinci plandasın seni sevse senle evli olurdu
Adam evliliğim düzgün demez tabi sana:) siz saflar da inanırsınız
Git yaşıtını ve bekar birini bul
İlerde sen de evleneceksin aynı şeyi kocan sana yapsa?

beğefendi çok zengin galiba size sundukları mı cazip geldi daha 18 yaşındayken kendinden hem 15 yaş büyük hem de evli bi adamla sevgili olmayı bana aşkla izah edemezsiniz. İstediği kadar yalan söylesin evli bu adam nasıl yapabiliyosunuz bunu anlamıyorum. Çok mu sevdiniz madem başlamadan önce boşanmasını bekleseydiniz ( ki asla boşşanmazdı ) bu kadarını düşünecek yaştaymışsınız oysa. Bi an önce dönün bu yanlıştan

X