Evli biriyle beraberim.. yargılamayın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mutsuzordek

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2020
8
-16
30
kızlar beni yargılamayın. 25 yaşındayım ve 5 yıldır kendimden 14 yaş büyük evli bir adamla beraberim. bana ev açtı, her şeyim marka lüks içinde yaşıyorum. ayrıl falan demeyin hem seviyorum hem de bu rahatı bırakmak istemiyorum. fakat sorunum şu, zaten bir kere kürtaj oldum ve şu an 7 hafta 4 günlük hamileyim. boşanmaya ikna edemiyorum ama bebeği aldırmak da istemiyorum. boşanmazsa aldırıcam ama yine de ayrılmıycam o beni seviyor benimle mutlu. sizce ne yapmalıyım?

Hazır bebek de varken, boşanmasa da doğur işine yarar. Rahat hayatı da garantilersin hem.
Şeyma Subaşı rulez✌🏻

Diğer önerim de konu başarılı da detaylarda sınıfta kalıyorsun.Eski ekolden Nuran Devres,yenilerden Sırma Yanık, Melis Civelek bunlar iyi entrika senaristleridir biraz işlerini takip edip kendini geliştirebilirsin.

Son düzenleme:
kızlar beni yargılamayın. 25 yaşındayım ve 5 yıldır kendimden 14 yaş büyük evli bir adamla beraberim. bana ev açtı, her şeyim marka lüks içinde yaşıyorum. ayrıl falan demeyin hem seviyorum hem de bu rahatı bırakmak istemiyorum. fakat sorunum şu, zaten bir kere kürtaj oldum ve şu an 7 hafta 4 günlük hamileyim. boşanmaya ikna edemiyorum ama bebeği aldırmak da istemiyorum. boşanmazsa aldırıcam ama yine de ayrılmıycam o beni seviyor benimle mutlu. sizce ne yapmalıyım?
Çok yüzeysel. Keşke biraz daha çalışsaydınız

Peki şunu hiç düşündünüz mü; bugün size ev açan yarın başkasına ev açacak diye. Para mal mülk lüks hepsi bir yere kadar önce huzur saadet gereklidir. Şuan o çocuğu doğup boşuna günahına girmeyin yarında sizin g.tünüze tekmeyi vurup başkasın gidecek. Yazık sizin gibi insanlara ve size bu lüksü sunup ev açan beş para etmez adamlara. Tabi adam denirse. :sinirli:

kimseye derdimi açamadığım için buraya üye oldum dalga geçenler ötede ağlasın gerçekten akıl verecek olanlar yazsın. kimsenin ne yaşadığını bilemezsiniz. belki yaşadığım lüksü anca rüyasında görecek olanlar fake diyor olabilir onu bilemem :KK70: ama benim akıla ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X