evli birine aşığım

EVET aynen ben bu konuyu yazarken pismanlik icinde yazip icimi ceke ceke yazdim ne helde oldugumu bir tek allah bilri bazi insalar hatali olduklari halde hatalarini kabul etmeyip devam ediyorlar ben oyle degilim ondan ayrildim guzelce konusup ben gece gunduz senin cocuklari esini dusunmekten yatamiyorum agliyorum ruyalar gorup uyaniyorum dedim uzak dur benden aile sayip cik benden sana fayda gelmez bu is bitsin dedim. benimde iki kizim var ilerde pisman olacagim hatalar olmazsin kimsenin beduasini almak niyetinde degildim allah korusun ben simdiye kadar kimseye kotuluk etmedim etmemde . her insan hata yapar ama hatanin neresinden donulurse kardir. bende oyle yaptim. benim ne halde oldugumu bilemezsini allah kimsenin yuvasini bozmasin.sagolun

gerçekten kutlarım sizi.. kalbinize söz geçirip mantığınızı dinlediniz.. umarım bundan sonraki hayatınızda kızlarınızla çok mutlu olursunuz :1hug:

Tebrik ediyorum sizi en doğru olanı yaptınız sizin evliliğiniz zaten bitmiş 2 senedir ayrıymışsınız her ne kadar mahkemede sonuçlanmamış bile olsa. Ama o adam evli ve bitmesinde sizin payınız olacaktı. Son zamanlarda o kadar çok türedi bu konular zaten hep böyle olur ara ara, birileri yasak aşk temalı konu açar peşinden diğerleri gelir, pişmanlığını dile getirmekten ziyade yaptığını savunma vicdan rahatlatma gibi bir hal alır, ama sizin konunuz öyle değilmiş. Bazen aşk yanlış zamanlarda kapıyı çalar işte o zamanlarda aşkı kapıdan içeriye almamak gerekiyor, ihanetin acısını tatmış bir kadın olarak bunu başka bir kadına yaşatmamanız gerekiyordu zaten, onu en iyi siz anlardınız bu konuda, kızlarınızla güzel bir hayat dilerim, hakkınızda hayırlısı olsun...

Yapman gerekeni yaptığın için tebrik ediyorum seni.

Bundan sonra arkana değil önüne bak lütfen en azından çocukların için...

İnan çok doğru bir karar aldın canım. İyi ki buraya yazmışsın ki bir adım atmana vesile olduk hepberaber. Belki üzüleceksin belki bir kaç gün, belki bir kaç ay, ama inan ki unutacaksın o kişiyi. Hayat bu, dilerim ileride karşına ikizlerine iyi baba ve sana iyi bir eş olacak biri çıkar. Ailenin yanında ve sana destek olması inan büyük bir şans. Ailenin ve çocuklarının kıymetini bil derim. Onlar toparlanmana çok yardımcı olacaklar. Hayırlısı ne ise o olsun inşallah bundan sonra. Gelişmeleri de paylaşırsan sevinirim. Mutluluğun yansıdığı yazılarını okumak için sabırsızlanıyorum opuyorumnanaktan

ben nedense inanmadım hatadan vazgeçtiğine yada tekrar yinelemeyeceğine...
bir insan en baştan evli bir insana göz koyabilmişse bence bu değişmez bi karakterdir.

ama keşke ayrılmasaydınız tencere kapak misali o adam da karısını aldata aldata evli kalmasaydı eşiyle...

lovelinya hersey insalar icin her insan bir olamaz biri aliskanlik haline getirmistir karekterini surekli hep ayni hatalari yapar. ama benim basima ilk defa geldi ve birdaha olmuyacagina kesin inaniyorum . bu sefer oldu ondan zor seyler yasamadan ayrildim cok sukur insallah karsima iyi biri cikar ilerde diyorum ama hayirlisi neyse o olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…