- Konu Sahibi yalandunya2010
-
Kızların saçı uzun aklı kısamı olurakannehir
Yapmayın Allah aşkına ,kendi adınıza konuşun lutfen.
Genelleme çok yanlışlmaz:
çok üzgünüm cogu kisi dalga gecmeyi tercih ettikleri icin konuyu sildim. bende salaklik ki burda icimdeki SIKINTILARI sizlerle paylastim.
çok üzgünüm cogu kisi dalga gecmeyi tercih ettikleri icin konuyu sildim. bende salaklik ki burda icimdeki SIKINTILARI sizlerle paylastim.
Sanırım bazı arkadaşlarımız gene kendi yargılarını kişilere giydirerek insanları yargılamaya başlamışlar... :sm_confused:
Arkadaşlar, konu sahibini kaçırmışsınız gördüğümüz üzre, yalnız şunu son zamanlarda o kadar sık görüyorum ki:
'Birinin derdi üstünden yapılan espri ve alaycı kinayeli konuşmalar' fisfisfis
Siz bundan eğleniyor olabilirsiniz, gülünç gelebilir yazdıklarınız gözünüze, amma ve-lakin karşımızdakinin bir insan olduğunu unutuyor gibi duruyorsunuz...
Ne olursa olsun, karşımızdaki ne yaparsa yapsın bu şekilde konuşup insanları incitmeye hakkımız yok.lmaz:
Karşımızdaki insanlar derdim var bölümüne sorununu açarken zaten sinir yönünden yıpranmış, üzüntülü bir biçimde konu açıyor...
Konu sahibi arkadaş, yaptığının hoş olmadığını evli bir adama aşık olmanın sana sadece 'üzüntü' getireceğini bilmen lazım...
Karşındaki erkeğin sana heyecan gözüyle bakacağını, büyük bir ihtimalle de bir süre sonra terkedeceğini, eşini sana tercih etmeyeceğini bilmen gerek...
Bir kadın başka bir hemcinsinin üzüntüsü olmasın...
Yuva yıkanın yuvası olmaz asla unutma...
Hayat çok uzun hem de çok kısa.
Ne kimsenin ahını almaya ne de kimsenin yüzünden acı çekmeye değecek kadar vakit var.
Yol yakınken uzak durmanı tavsiye ederim...
Sanırım bazı arkadaşlarımız gene kendi yargılarını kişilere giydirerek insanları yargılamaya başlamışlar... :sm_confused:
Arkadaşlar, konu sahibini kaçırmışsınız gördüğümüz üzre, yalnız şunu son zamanlarda o kadar sık görüyorum ki:
'Birinin derdi üstünden yapılan espri ve alaycı kinayeli konuşmalar' fisfisfis
Siz bundan eğleniyor olabilirsiniz, gülünç gelebilir yazdıklarınız gözünüze, amma ve-lakin karşımızdakinin bir insan olduğunu unutuyor gibi duruyorsunuz...
Ne olursa olsun, karşımızdaki ne yaparsa yapsın bu şekilde konuşup insanları incitmeye hakkımız yok.lmaz:
Karşımızdaki insanlar derdim var bölümüne sorununu açarken zaten sinir yönünden yıpranmış, üzüntülü bir biçimde konu açıyor...
Konu sahibi arkadaş, yaptığının hoş olmadığını evli bir adama aşık olmanın sana sadece 'üzüntü' getireceğini bilmen lazım...
Karşındaki erkeğin sana heyecan gözüyle bakacağını, büyük bir ihtimalle de bir süre sonra terkedeceğini, eşini sana tercih etmeyeceğini bilmen gerek...
Bir kadın başka bir hemcinsinin üzüntüsü olmasın...
Yuva yıkanın yuvası olmaz asla unutma...
Hayat çok uzun hem de çok kısa.
Ne kimsenin ahını almaya ne de kimsenin yüzünden acı çekmeye değecek kadar vakit var.
Yol yakınken uzak durmanı tavsiye ederim...
konu silmekte yeni moda oldu galiba konu silmek yasak degilmi ya?neyse en azindan kendinizle ilgili birseyi kabul etmissiniz bu da bir ilerleme bilmem anlatabildimmi
neresinden donersen kardir senin icin ama burada sana tavsiyede bulunan arkadaslarin dedigi bir kulagindan girip digerinden cikmasi olacak sadece allah islah etsin evlerden irak:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?