• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli birine aşığım

senin esinden ne farkin varki sende bir yuva yikmak uzeresin ben sunu iyi biliyorumki kadinin kadindan baska dusmani yok bu dunyada .senin yuzunden karisiyla cocuguyla vakit bile geciremiyordur adam,oda senin gibi depresyonda birisini buldu ya iyi egleniyordur iste.korler sagirlar birbirini agirlar olmus sizin is.yanlis oldugunu bile bile elim pcden gitmiyor diyorsun.ayip yahu ayip bizim saclarimiz uzun yada kisa olabilir ama biz kadinlar aptal yada salak degiliz canim kusura bakma.aklini basina al vazgec bu sevdadan baska erkekmi kalmadi ya dunyada ayip ayip.

aldatılmanın acısını yaşayan bir kadın olarak, nasıl olurda " evli bir erkeğe aşığım" dersiniz..

o zaman sizin eşinizde metresi olan kadında birbirlerine aşıktılar..

onları en iyi sizin anlamanız lazım..

aşk bu , evli bekar farketmiyor sizin gibilerin lügatında..

Bence bu işten en kısa sürede vazgeçin.

Yok eğer vazgeçemiyorsanız eşinizin sizi aldattığı kadından gidip özür dileyin...

şu an yaptığın eşinin sana yaşattığının aynısı. sen yapınca bunalım da boşlukta olduğundan bu durumu meşru görüyo gibisin o zaman belki de o kadında bunalımda ve boşluktaydı ama bu durumu hoş göremeiyosun değil mi. kendine yapılmasını istemediğin bişeyi başka bi kadına yaşatıyosun ve içinde bulunduğun durumda bunu masum kılmıyo malesef. ne farkın kaldı bahsettiğin o adi kadından???

2.kadın olmanın en popüler bahanesi aşığım vazgeçemiyorum
böyle bir acıyı yaşamış birinin aynı duruma kendini düşürmesi ve 2 .kadın görevini üstlenmesi ne kadar doğruu
2 tane kız evladınız var, onlara doğru örnek olun lütfen, içinizdeki boşluğu onlarla doldurun

Karşındakinin evli olduğu halde kendine bekarım demesi bile nasıl biri olduğunu özetliyor. Sana da, çocuklarına da, o adamın ailesine de yazık. Eski eşini bırakıp eşin gibi birine varıyorsun. Değişen şey sadece kişi olacak. Yine kötü günler geçireceksin. Bence o kişi yurtdışına gitmek için seni kullanıyor olabilir. Bana sorarsan msn adresini, telefon hatlarını değiştir, başka bir yere giderek tatil yap. ınan çok iyi gelecek. O adama hiç bir şey söylemeden yap bunu, söylersen durum daha kötü bir hal alabilir, kopamazsın. Hayat bu belli olmaz, karşına belki daha iyi birisi çıkacak. Acele edip boşluğa düşme canım. Allah hayırlısı ne ise onu nasip etsin. Dua et ki nurtopu gibi ikizlerin ve yanında olan ailen var. Daha ne olsun.

Bu arada saç konusunu bir kenara bırakırsak ve aşk konusuna dönersek
Ben aşkın bu kadar ucuz oyunlar içinde telaffuz edilmesine şiddetle karşı çıkan biriyim.
Bunun adını tutku koyun,çekim koyun,arzu koyun ama lutfen aşk koymayın.
Aşk içinde güzellikler barındıran bir duygu çünkü
Henüz evli olan bir kadının(sebep her ne olursa olsun),hala evli olan bir erkeğe olan duygularına aşk diyemem ben.
Hani aşk sizin bahsettiğiniz kadar çocuk oyuncağı bir şey değil
Kaldıki illede aşk bu derseniz
Aşk bazen bırakıp gitmektirde sevdiğinizi,o mutlu olsun,mutluluğu bozulmasın diye
Nette her chatleşen,biz aşığız diye ortaya çıkıyor.
Evet evet aşk buopuyorumnanaktan
Devam edinkaydirigubbakcemile4
Bakın bakalım hayat öyle lay lay lommuhihoyyyt
Aşk bu kadar elma şekerimi

yarın o sizi terkettiğini söylerse ne yapmayı düşünüyorsunuz?
paşa paşa unutacaksınız... o yüzden şimdi kendi isteğinizle yapın ki daha sonra başa çıkamayacağınız vicdan azaplarıyla hayatınızı iyice zorlaştırmayın...

annenize ; kızlarınıza ve kendinize biraz saygı duyun...

konu silinmiş ama başlıktan anlaşılıyor zaten...bence unutmaya çalışş..ne sen ona yar , nede o sana yar olurr...

çok üzgünüm cogu kisi dalga gecmeyi tercih ettikleri icin konuyu sildim. bende salaklik ki burda icimdeki SIKINTILARI sizlerle paylastim.

Birincisi konu silmek yasak.

İkincisi kimse seninle dalga geçmedi, gerçekleri söyledi sadece, duymak acı veriyor biliyorum ama bu tip ilişkilerin bedeli budur.

Kendine bir iyilik yap ve vazgeç bu sevdadan, inan bana devam edersen eğer çekeceğin acı aldatılmanın sana yaşattıklarından çok daha ağır olacaktır...

konuyu nasıl sildin ve yok ettinse o adamıda sil ve hayatından çıkar..yok et..inan yapıcagın en dogru şeyde bu olur....

önceki yorumumda yazdım zararın neresınden dönersen kardır.

Sanırım bazı arkadaşlarımız gene kendi yargılarını kişilere giydirerek insanları yargılamaya başlamışlar... :sm_confused:

Arkadaşlar, konu sahibini kaçırmışsınız gördüğümüz üzre, yalnız şunu son zamanlarda o kadar sık görüyorum ki:

'Birinin derdi üstünden yapılan espri ve alaycı kinayeli konuşmalar' fisfisfis

Siz bundan eğleniyor olabilirsiniz, gülünç gelebilir yazdıklarınız gözünüze, amma ve-lakin karşımızdakinin bir insan olduğunu unutuyor gibi duruyorsunuz...

Ne olursa olsun, karşımızdaki ne yaparsa yapsın bu şekilde konuşup insanları incitmeye hakkımız yok. :olmaz:

Karşımızdaki insanlar derdim var bölümüne sorununu açarken zaten sinir yönünden yıpranmış, üzüntülü bir biçimde konu açıyor...

Konu sahibi arkadaş, yaptığının hoş olmadığını evli bir adama aşık olmanın sana sadece 'üzüntü' getireceğini bilmen lazım...

Karşındaki erkeğin sana heyecan gözüyle bakacağını, büyük bir ihtimalle de bir süre sonra terkedeceğini, eşini sana tercih etmeyeceğini bilmen gerek...

Bir kadın başka bir hemcinsinin üzüntüsü olmasın...

Yuva yıkanın yuvası olmaz asla unutma...

Hayat çok uzun hem de çok kısa.

Ne kimsenin ahını almaya ne de kimsenin yüzünden acı çekmeye değecek kadar vakit var.
Yol yakınken uzak durmanı tavsiye ederim...

Sanırım bazı arkadaşlarımız gene kendi yargılarını kişilere giydirerek insanları yargılamaya başlamışlar... :sm_confused:

Arkadaşlar, konu sahibini kaçırmışsınız gördüğümüz üzre, yalnız şunu son zamanlarda o kadar sık görüyorum ki:

Siz bundan eğleniyor olabilirsiniz, gülünç gelebilir yazdıklarınız gözünüze, amma ve-lakin karşımızdakinin bir insan olduğunu unutuyor gibi duruyorsunuz...

Ne olursa olsun, karşımızdaki ne yaparsa yapsın bu şekilde konuşup insanları incitmeye hakkımız yok. :olmaz:

Karşımızdaki insanlar derdim var bölümüne sorununu açarken zaten sinir yönünden yıpranmış, üzüntülü bir biçimde konu açıyor...

Konu sahibi arkadaş, yaptığının hoş olmadığını evli bir adama aşık olmanın sana sadece 'üzüntü' getireceğini bilmen lazım...

Karşındaki erkeğin sana heyecan gözüyle bakacağını, büyük bir ihtimalle de bir süre sonra terkedeceğini, eşini sana tercih etmeyeceğini bilmen gerek...

Ne kimsenin ahını almaya ne de kimsenin yüzünden acı çekmeye değecek kadar vakit var.

evet bencede insanlari kacirana kadar üzerine gitmemek lazim

evvet
arkadaşım
haklısın
bazıları
çok
acımasız...

çok üzgünüm cogu kisi dalga gecmeyi tercih ettikleri icin konuyu sildim. bende salaklik ki burda icimdeki SIKINTILARI sizlerle paylastim.

konu silmekte yeni moda oldu galiba konu silmek yasak degilmi ya?neyse en azindan kendinizle ilgili birseyi kabul etmissiniz bu da bir ilerleme bilmem anlatabildimmi:delphin:

neresinden donersen kardir senin icin ama burada sana tavsiyede bulunan arkadaslarin dedigi bir kulagindan girip digerinden cikmasi olacak sadece allah islah etsin evlerden irak:Saruboceq:

konu silmekte yeni moda oldu galiba konu silmek yasak degilmi ya?neyse en azindan kendinizle ilgili birseyi kabul etmissiniz bu da bir ilerleme bilmem anlatabildimmi:delphin:

neresinden donersen kardir senin icin ama burada sana tavsiyede bulunan arkadaslarin dedigi bir kulagindan girip digerinden cikmasi olacak sadece allah islah etsin evlerden irak:Saruboceq:

Ben kendimi guzelce ifade ettim bastan sona kadar hikayeyi anlatim turkcem iyi degil bazi yazilari yanlis anlayip yorum yazan dalga gecen arkadaslaraydi lafim.bazilarin yazdiklarini aynen uyguladim uyguluyorum ama insalarla dalga gecmek yakismiyor daha iyi yorumlar yazilabilirdi cok buyuk destege ihtiyacim vardi bildiginiz gibi degil. benim turkce yanlis yazmam ve cumleleri iyi kurmadigim icin ozur dilerim okumakta zorluk cektiyseniz.

Back