- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
-
- Konu Sahibi bilmiyorum53
Biraz daha adamın arkadasınıza verdigi cevapları yazarsanız sakince yazmayı bırakıcambende dedim evliliğinde sorun varsa boşanır senle ne yaşıyorsa yaşar bu karakterlice olandır diğeri idare etme gibi oluyor ama cok vicdan sahibi olduğundan adamda gelgit yaşıyormuş vw
inanmadığım bir şeye niye yorum yaparsinki canim benimAy dizi senaryosuyla ne nasil paralel ilerliyor herşey.
Çok inandırıcı.
biz cok ağlastik birlikte o da şuan insanların acimasizligindan ders çıkarıyor devam boyleBiraz daha adamın arkadasınıza verdigi cevapları yazarsanız sakince yazmayı bırakıcam
Şu çok vicdanlı kısmını yanınızda oturan arkadasınızla birlikte sesli okuyarak birbirinize bakın olur mu
Eğleniyorum.inanmadığım bir şeye niye yorum yaparsinki canim benim
ne güzel isteEğleniyorum.
Tıpkı senin gibi.
Arkadaşınız Allah 'tan vicdanen rahatsız. Bi de rahat olsa ne olacak çok merak ediyorum.aynısını dedim vicdanen cok rahatsız zaten ama bir ayrılık oluyor sonra hop geri barışıyorlar kadın adamı adam dakadini sevmiyormus
baya baya rahatsız hemdeArkadaşınız Allah 'tan vicdanen rahatsız. Bi de rahat olsa ne olacak çok merak ediyorum.
Adama karısı ile arasını düzeltsin diye nasihat bile vermiş lütfen öyle demeArkadaşınız Allah 'tan vicdanen rahatsız. Bi de rahat olsa ne olacak çok merak ediyorum.
kiz bu arada baya zeki ve çok iyi bir bölüm mezunu olan biri ama hataları olan biri yinede sen bilirsinAaaa öyle mi? Arkadaşına söyle evli erkeklerle gezip tozan bir kezban olmasın birde vizyonsuz olduğunuda belirtmeden geçemiceğim malum adamın yalanlarına inanıcak kadar kıt
Ayrılsin o zaman.baya baya rahatsız hemde
evet herkes kalbinin cirkefligini yansıtacak degil ya tatlımAdama karısı ile arasını düzeltsin diye nasihat bile vermiş lütfen öyle deme
Olay bir aşk çıkmazı ile başlayıp komediye doğru gidiyor takipteyim ruh halinizievet herkes kalbinin cirkefligini yansıtacak degil ya tatlım
Bende çok zeki ve çok iyi bir bölüm mezunuyum ama evli bir erkeğe bakmıyorum yinede sen bilirsin.kiz bu arada baya zeki ve çok iyi bir bölüm mezunu olan biri ama hataları olan biri yinede sen bilirsin
Laf mı soktun şimdievet herkes kalbinin cirkefligini yansıtacak degil ya tatlım
inan bende çok zorluklar çeken biriyim ama ben konuya daha uzak olduğumdan daha soğuk bakabiliyorum zaten kendi bu yüzden yazmak istemedi ve kiz sandığınız gibi kezban degil maalesef üzüleceksiniz ama gerçektende düşene tekme atma huyu var gerçekten amaOlay bir aşk çıkmazı ile başlayıp komediye doğru gidiyor takipteyim ruh halinizi
ben metres oldugumu degil ama sen çirkef olduğunu sana bisey demeden kabul ettin o yüzden ben bisey demedim insanın kendisini bilmesi güzel şeyLaf mı soktun şimdi
Sen bu lafları çok yakınina şöyle olayı hata diye basitleştirecegine.
Keşke metres olacağınıza çirkef olsaydınız. Başka bir kadının ve iki çocuğun hakkına girmemiş olurdunuz böylece.
Ayol ne düşmesiinan bende çok zorluklar çeken biriyim ama ben konuya daha uzak olduğumdan daha soğuk bakabiliyorum zaten kendi bu yüzden yazmak istemedi ve kiz sandığınız gibi kezban degil maalesef üzüleceksiniz ama gerçektende düşene tekme atma huyu var gerçekten ama
ağır burda mantıklı akli başında bir yorum olsa vazgeçirmek için tamam diyeceğim kiz ayolAyol ne düşmesi
Arkadaisbu bile isteye evli adamla birlikte.
Mağdur edebiyatı yapmaya utanın şu konuda.
Pes.