evli biri ile birliktelik

bende dedim evliliğinde sorun varsa boşanır senle ne yaşıyorsa yaşar bu karakterlice olandır diğeri idare etme gibi oluyor ama cok vicdan sahibi olduğundan adamda gelgit yaşıyormuş vw
Biraz daha adamın arkadasınıza verdigi cevapları yazarsanız sakince yazmayı bırakıcam 🤗

Şu çok vicdanlı kısmını yanınızda oturan arkadasınızla birlikte sesli okuyarak birbirinize bakın olur mu :deli:

Biraz daha adamın arkadasınıza verdigi cevapları yazarsanız sakince yazmayı bırakıcam 🤗

Şu çok vicdanlı kısmını yanınızda oturan arkadasınızla birlikte sesli okuyarak birbirinize bakın olur mu :deli:
biz cok ağlastik birlikte o da şuan insanların acimasizligindan ders çıkarıyor devam boyle 😘

Aaaa öyle mi? Arkadaşına söyle evli erkeklerle gezip tozan bir kezban olmasın birde vizyonsuz olduğunuda belirtmeden geçemiceğim malum adamın yalanlarına inanıcak kadar kıt
kiz bu arada baya zeki ve çok iyi bir bölüm mezunu olan biri ama hataları olan biri yinede sen bilirsin 😁

evet herkes kalbinin cirkefligini yansıtacak degil ya tatlım 😁
Laf mı soktun şimdi 😂

Sen bu lafları çok yakınina şöyle olayı hata diye basitleştirecegine.

Keşke metres olacağınıza çirkef olsaydınız. Başka bir kadının ve iki çocuğun hakkına girmemiş olurdunuz böylece.

Olay bir aşk çıkmazı ile başlayıp komediye doğru gidiyor takipteyim ruh halinizi 😉😘
inan bende çok zorluklar çeken biriyim ama ben konuya daha uzak olduğumdan daha soğuk bakabiliyorum zaten kendi bu yüzden yazmak istemedi ve kiz sandığınız gibi kezban degil maalesef üzüleceksiniz ama gerçektende düşene tekme atma huyu var gerçekten ama 🙃😁

Laf mı soktun şimdi 😂

Sen bu lafları çok yakınina şöyle olayı hata diye basitleştirecegine.

Keşke metres olacağınıza çirkef olsaydınız. Başka bir kadının ve iki çocuğun hakkına girmemiş olurdunuz böylece.
ben metres oldugumu degil ama sen çirkef olduğunu sana bisey demeden kabul ettin o yüzden ben bisey demedim insanın kendisini bilmesi güzel şey 🙃😁

inan bende çok zorluklar çeken biriyim ama ben konuya daha uzak olduğumdan daha soğuk bakabiliyorum zaten kendi bu yüzden yazmak istemedi ve kiz sandığınız gibi kezban degil maalesef üzüleceksiniz ama gerçektende düşene tekme atma huyu var gerçekten ama 🙃😁
Ayol ne düşmesi 😂

Arkadasin bile isteye evli adamla birlikte.

Mağdur edebiyatı yapmaya utanın şu konuda.

Pes.

Ayol ne düşmesi 😂

Arkadaisbu bile isteye evli adamla birlikte.

Mağdur edebiyatı yapmaya utanın şu konuda.

Pes.
ağır burda mantıklı akli başında bir yorum olsa vazgeçirmek için tamam diyeceğim kiz ayol 😁milletin derdi kötülemek küfür etmek hakaret etmek aman iste herkes özünü yaşıyor

X