• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bir kadının başkasına aşık olması

Aşık olabilir tabi neden olamasın...Zor kötü bir durum evet ama olabilir...soru bence bu duyguyu evliliği sürdürerek yaşamak doğrumu olmalıydı...böyle devam etmek doğru mu?Bence ne söylerseniz söyleyin arkadaşınız yaşayacağını yaşayacak...arkadaş olarak yapmanız gereken bunu bu şekilde yaşamasının yanlış ona zarar verebilcek bir şey olduğunu söylemeniz...belki geçici bir duygu...kendisini tarmasını sağlamanız...ve belki kendini frenleyebilmesine yardımcı olmanız...bunu yapabilirsiniz...hayır olamazsın diyemezsiniz...

saçma bence sence arkadaşının yaptıgı dogrumu aşık oldugu kişi senin kocanda olabilirdi ozaman gene ona ne evet ne hayır diyemicekmiydin bence arkadışın kafayı yemiş böle şeyin sorulması bile saçma senin onu bu konuda iyice uyarman lazım ha anlamıyorsa ayır yolarınızı inan bişi kaybetmiş sayılmazsın böle arkadaştan dert ve beladan başka bişi gelmez

evliylende aşık olabilir insanlar ama bu aşkı evlilik devam ederken yaşamak evli olduğu insana çok büyük bi haksızlık hiç etik değil..kötükedihüso
boşanması lazım ondan sonra ne yapacaksa yapsınnnn:içelim:

arkadaşlar yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.samimi bir arkadaşım bunu yaşıyo ve hep bana aynı soruyu.yazik ki ona ne evet ne hayır diyebiliyorum.hata mı yapıyorum acaba.:1no2:

merhaba canım benimde bir arkadaşım sizin arkadaşınız gibi başka bir erkeğe aşık olmuştu ve onunla cinselliği de paylaşıyordu.ilk gün beni ağlayarak aradı,böyle böyle aşık oldum ve kocamı aldattım diye,yapma desemde sonraları da devam etti.ama günün birinde bu ilişki bitti ve şimdi çoooook pişman ve kocasından bir çocuğu var,ancak yaptıklarından utanıyor doğal olarak.arkadaşına söyle ileride pişman olacağı birşey yapmasın,sonra çocuğunun yüzüne de bakamaz.eğer gerçekten aşıksa kocasına açıkça söylesin ve boşansın,kandırmaya gerek yok.

merhaba canım benimde bir arkadaşım sizin arkadaşınız gibi başka bir erkeğe aşık olmuştu ve onunla cinselliği de paylaşıyordu.ilk gün beni ağlayarak aradı,böyle böyle aşık oldum ve kocamı aldattım diye,yapma desemde sonraları da devam etti.ama günün birinde bu ilişki bitti ve şimdi çoooook pişman ve kocasından bir çocuğu var,ancak yaptıklarından utanıyor doğal olarak.arkadaşına söyle ileride pişman olacağı birşey yapmasın,sonra çocuğunun yüzüne de bakamaz.eğer gerçekten aşıksa kocasına açıkça söylesin ve boşansın,kandırmaya gerek yok.

Yok daha neler yaa ciddimisiniz kafamçokkarıştı
Kocasına aşıksa açıkca söylesin mi??
Kocasına aşık olan birinin gözü başka erkeği görür mü?

canım ya beni anlıyan biri çıktı sonunda.çünkü herkez bu kişinin ben olduğumu ve insanları kandırdımı düşünüyodu.beni anladığın için ve iletin için teşekkürler canım.

Yok daha neler yaa ciddimisiniz kafamçokkarıştı
Kocasına aşıksa açıkca söylesin mi??
Kocasına aşık olan birinin gözü başka erkeği görür mü?

Yanlış anlamışsınız, eğer o adama aşıksa kocasına açıkça söylesin demiş

boşansın ozaman..bukadar ahlaksızlık olurmu hepten dünyanın çivisi çıkıyor..sende aşıkolabilirsin diyerek onu yönlendirmiş oluyorsun azçok..bence hiç onun günahını alma üzerine...o kendini rahatlatmaya çalışıyor sana sorarak ..sen evet dedikçe rahatlıyor..

once bosansın sonra ıstedıgıne asık olsun nolcak boyle asık oldugundan bıkınca gerı esınle aynı hayatına devammı edıcek olmaz oyle sey gece nasıl sarılıp uyucak o esıne

evliysen baskasini düsünüyorsan bile evli oldugun kisi seni tatmin etmiyor demektir bosanmali ve hayatina baska bir yön vermelidir tabi bu en dürüstcesi olur evde bir nevi garanti olan esten vazgecmekte kolay olmaz yani

olabilir gayet doğal..
erkekler nasıl evliyken aşık olabiliyor (aşık olması bile gerekmiyor canı istediği gibi başka birine gidebiliyor ) ve boşanmayıp karısını aldatmayı tercih ediyorsa ..
arkadaşın da istediği gibi devam etsin hayatına ister boşasın ister boşamasın ..kocası aşık olsa birine çok mu düşünecekti onu bi düşünsün bakalım...

Aşık olabilir tabiki, neden olmasın ?
Ama bu bizim toplumumuzca pek hoş karşılanan bir durum değil.
Yaşantısını düşünüp, aşkımı yoksa eşimi olduğuna önce karar verip öyle bir yön çizmeli;
Eğer aşkıysa eşiyle ilişkisini sonlandırmalı.
Yok eğer eşim diyorsa aşkını bitirip evliliğinin güzelliğine bakmalı.
Bana kalırsa yaşamadım ama naçizhane fikrimde eşim olurdu,
onunla olan paylaşımlarım daha çoktur çünkü.
Eğerki eşimin kötü yanları yoksa eşimi tercih ederdim,
tabi ki eşime aşık olduğumdan böyle bir yorumda bulunmam normal.
Ama bu durum kimsenin başına gelmesin, zor olsa gerek.

benim başıma geldi, boşandım. diğer türlüsünü kendime yakıştıramadım. aldatmazdım ama yine de başkasına aşıkken yanında kalmam eşime de haksızlıktı bana da. o başkasına aşık olsa yanımda kalsın istemezdim çünkü.

arkadaşlar neden boyle bir hisse kapıldınız inanın çözemedim,eğer o kişi ben olsaydım acıkca benim derdim,sonuçda birbirimizi tanımıyoruz.ama ben deilim,

çünkü canım bir burada nelere sahit olduk..
neler gördük geçirdik..
onunçun böyle hislere kapılıyoruz zaman zaman :delphin:

ya eşiyle arasındaki
cıvımış bi ilişkiyse
ya kadın yanındaki adama sadece alışkanlıklarından dolayı katlanıyorsa
ya da zorunluluklardan dolayı
yinede bi başkasına gönlü kaymaz mı
ya da mutlu düşler kuramazmı
iki kişilik diil kalp haklısın
ya o kalpte boş yer varsa
yine de olmazmı dersin pasaklım:delphin:
ki ben böyle saf örneklerin çok olduğuna inanıyorum

bir ilişki yaşanacaksa eğer..
şereflice yaşanmalı ...
haa yukarıdaki etkenler mevcut ise evlilikte boşanılır o zaman kiminle ne gibi ilişki yaşanırsa yaşanılır..
ama öncelikle boşanmak gerekir...:delphin:

bir ilişki yaşanacaksa eğer..
şereflice yaşanmalı ...
haa yukarıdaki etkenler mevcut ise evlilikte boşanılır o zaman kiminle ne gibi ilişki yaşanırsa yaşanılır..
ama öncelikle boşanmak gerekir...:delphin:

herkes boşanamıyoki amaa
ben dünyada yapayalnız olan
kendine hayalleri dost seçen kadınlardan bahsediyorum canım arkadaşıma.s.
tabiki boşamak iki taraf içinde en ahlaklı en kesin çözüm
ama buna cesaret eden hayatı tam anlamyla yaşama şansını elde eder
cesareti olmayan dört duvara bakan kadınlarada çok görmem ben pembe düşleri
acı ama gerçek

Back
X