- 30 Ekim 2018
- 16.163
- 36.781
Iki taraf da suçlu ama konu sahibi bu adam denmeyecek ahlaksızlar tarafından başına bir iş gelmesinden korkuyor anladığım kadarıyla. Neler neler duyuyoruz. Her hafta bir cinayet, ormana atılan kadın cesetleri...Erkeklerin hiç mi suçu yok...2 tarafta fena bence...
Ahlak, erdem, aile hayati, iyilik, güzellik gibi kavramlar yok kadinda. Para olsun yeter. Allah ıslah etsin.Aynen
Para alayım, lüks yerlerde gezeyim, pahalı hediye aldırayım = eskortluk
E öyle. Kolay para kazanma yollarıAynen
Para alayım, lüks yerlerde gezeyim, pahalı hediye aldırayım = eskortluk
Çoğu evli erkek bence bunlara para yediriyor.. özellikle de genç kızları elde etmek için bu tekniği kullanıyorlar... Karakteri zayıf olanlarda hemen tav oluyor işteŞu evli adamlarla aşk yaşayan ünlüleri mi özeniyorlar acaba ? Adamlar da bunları kandırıp kandırıp zaman geciriyorlar. Hey Allahım herşeyin çivisi çıktı bakalım neler göreceğiz.
Benim bizzat tanımadığım ama uzaktan bildiğim bi kız vardı.. bu hep evli babası yaşındaki adamların peşindeydi.. düşünün kendi 20li yaşlarındaydı.. takıldığı adamlar 50-60 ..çünkü paralarını yiyordu.. mesela arabasının sigortasını ödetiyormuş . Alışverişe giderken erkeklere herşey çok pahalı diye imalı msjlar atıp üstü kapalı para istiyormuş falan.. tabi adamlar da karşılığını alıyomuş bundan...Çoğu evli erkek bence bunlara para yediriyor.. özellikle de genç kızları elde etmek için bu tekniği kullanıyorlar... Karakteri zayıf olanlarda hemen tav oluyor işte
Yani ortalıkta rezillik diz boyuBenim bizzat tanımadığım ama uzaktan bildiğim bi kız vardı.. bu hep evli babası yaşındaki adamların peşindeydi.. düşünün kendi 20li yaşlarındaydı.. takıldığı adamlar 50-60 ..çünkü paralarını yiyordu.. mesela arabasının sigortasını ödetiyormuş . Alışverişe giderken erkeklere herşey çok pahalı diye imalı msjlar atıp üstü kapalı para istiyormuş falan.. tabi adamlar da karşılığını alıyomuş bundan...
Kesinlikle öyle . Kart zamparalar genç kızlarla olmak için kesenin ağzını açıyorlar. Bunlar da sanıyor ki bu devran hep böyle gidecek. Adam karısını boşayıp onları alacak da hep para yiyip barlarda dans edecekler sanıyorlar. Allah kadınları da erkekleri de ıslah etsin .Çoğu evli erkek bence bunlara para yediriyor.. özellikle de genç kızları elde etmek için bu tekniği kullanıyorlar... Karakteri zayıf olanlarda hemen tav oluyor işte
Allahım evladın hayırlısını versin cidden ne denirkiArkadaşlar,
Her ne kadar bu tür insanları yerden yere vursak da, başımıza geldiği için çok üzgünüm. Kuzenim 24 yaşında. Ama erkek hastası gibi. Sevgili yapmadan edemiyor. Herhangi bir erkeği etkilemek artık onun için çocuk oyuncağı. Bekarmış, sevgilisi varmış, evliymiş umrunda değil. Teyzem beni aradı, anlattı. Ne diyeceğimi bilemedim. Evli erkek ne demek. Üstelik bu benim bildiğim 3. Evli erkek vakası. Gecenin bir vakti ‘ abla işte bu sevdiğim çocuk’ diye telefonuma gönderilen, her seferinde başka erkeklerle olan pozlarını hesaba katmıyorum bile.. Durumlarında sürekli kafelerde, geç saatlerde kimin olduğunu bilmediğim araçlarla durumlar, gecenin 3 ünde 4 ünde durum paylaşmalar. Geçen sataştım biraz, ablalık yaparım genelde. Kardeş gibi büyüdük. Kız arkadaşlarıyla arabada şarkılar söylerken durum atmış, eğlenceli bir ortam, gülüşmeler falan.. ‘Hayat bu kadar boş değil, üretmek, faydalı olmak, verimli olmak lazım’ diye cevap yazdım. Çalışmıyor, senelerdir İngilizce görmüştür, İngiliz. A1 kursuna gidiyor. Babasının iş yeri var. Zor durumda. Bir kız arkadaşına çıraklık yapıyor bildiğin, kız bunu kullanıyor. Annesi babasıyla zaten anlaşamıyor, bana karışamazsınız demiş.
Sizi de ilgilendirmez diyeceklere şunu söyleyim.. peki kim ilgilendirir, sadece kendim mi? Sonra tanımadığımız başkaları iyi olsun diye eğitimler veriyoruz, onları önemsediğimizi göstermeye çalışıyoruz. Kardeş gibi büyüdüğümüz en yakınlarımız olunca ‘ bana ne’diyemem ben şahsen. Ülke yasak aşk cinayetleriyle dolu iken, vurdumduymaz olamam.
Kısacası kuzenim de bildiğiniz sorumsuz, başına buyruk, başkalarının sırtından geçinmeyi, kendini lüks restoranlara davet ettirmeyi haz edinen, şımarık biri haline geldi iyice.
Arayıp konuşmak istiyorum adam akıllı. Beni yine tersleyecektir. Daha önceki evli erkek vukuatı olayla sonuçlandı. Babası öğrendi. Arkadaşım diye sıyrılmaya çalıştı. Onu uyardım diye de bana tavır takınıp, öfke doku mesajlar yazdı. Sonra adamın karısının ailesi duyup da bunu tehdit etmeye çalışınca bizden yardım istedi. Haklıydınız dedi ama yine aynı vukuat.. yerimde olsanız ne yapardınız peki??