- 29 Aralık 2018
- 866
- 863
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle katılıyorum.. bu tarz tipleri uzağımızda tutmakta fayda var.. isterse öz kardeşim olsun.. aynı şekilde tepkimi koyarım .. yani şekerim kandırılmak başka şey kasıtlı olarak paralı evli adamların peşinde hoşaşmak başka şey.. bunda kasıt var.. art niyet var.. 24 de ufak bi yaş değil yani .. baya baya koca kadın herşeylere kafası eriyor maaşallahhiçbir şey yapmaz kuzenimle görüşmezdim. herkes kendi bacağından asılır, kuzenimse kuzenim bana ne onun ahlak bekçiliğini ben mi yapacağım?
böyle işler yapanlar sağına soluna da yamuk yapma potansiyeli taşıyor o yüzden kendimi tehlikeye atamam.
KIzın içinde varsa sen ne yapabilirsin ki hiç bişeyArkadaşlar,
Her ne kadar bu tür insanları yerden yere vursak da, başımıza geldiği için çok üzgünüm. Kuzenim 24 yaşında. Ama erkek hastası gibi. Sevgili yapmadan edemiyor. Herhangi bir erkeği etkilemek artık onun için çocuk oyuncağı. Bekarmış, sevgilisi varmış, evliymiş umrunda değil. Teyzem beni aradı, anlattı. Ne diyeceğimi bilemedim. Evli erkek ne demek. Üstelik bu benim bildiğim 3. Evli erkek vakası. Gecenin bir vakti ‘ abla işte bu sevdiğim çocuk’ diye telefonuma gönderilen, her seferinde başka erkeklerle olan pozlarını hesaba katmıyorum bile.. Durumlarında sürekli kafelerde, geç saatlerde kimin olduğunu bilmediğim araçlarla durumlar, gecenin 3 ünde 4 ünde durum paylaşmalar. Geçen sataştım biraz, ablalık yaparım genelde. Kardeş gibi büyüdük. Kız arkadaşlarıyla arabada şarkılar söylerken durum atmış, eğlenceli bir ortam, gülüşmeler falan.. ‘Hayat bu kadar boş değil, üretmek, faydalı olmak, verimli olmak lazım’ diye cevap yazdım. Çalışmıyor, senelerdir İngilizce görmüştür, İngiliz. A1 kursuna gidiyor. Babasının iş yeri var. Zor durumda. Bir kız arkadaşına çıraklık yapıyor bildiğin, kız bunu kullanıyor. Annesi babasıyla zaten anlaşamıyor, bana karışamazsınız demiş.
Sizi de ilgilendirmez diyeceklere şunu söyleyim.. peki kim ilgilendirir, sadece kendim mi? Sonra tanımadığımız başkaları iyi olsun diye eğitimler veriyoruz, onları önemsediğimizi göstermeye çalışıyoruz. Kardeş gibi büyüdüğümüz en yakınlarımız olunca ‘ bana ne’diyemem ben şahsen. Ülke yasak aşk cinayetleriyle dolu iken, vurdumduymaz olamam.
Kısacası kuzenim de bildiğiniz sorumsuz, başına buyruk, başkalarının sırtından geçinmeyi, kendini lüks restoranlara davet ettirmeyi haz edinen, şımarık biri haline geldi iyice.
Arayıp konuşmak istiyorum adam akıllı. Beni yine tersleyecektir. Daha önceki evli erkek vukuatı olayla sonuçlandı. Babası öğrendi. Arkadaşım diye sıyrılmaya çalıştı. Onu uyardım diye de bana tavır takınıp, öfke doku mesajlar yazdı. Sonra adamın karısının ailesi duyup da bunu tehdit etmeye çalışınca bizden yardım istedi. Haklıydınız dedi ama yine aynı vukuat.. yerimde olsanız ne yapardınız peki??
Gerçekten öyle.. evli barklı adam bunu gezdirip duruyor, durmadan para da yediriyor,. Karşılığında da elini mi tutuyor yani..!! Yazık annesine babasına... bu kız daha çok fındık kurar... böylelerini bilirim... kolay kolay akıllanmazlar..Ne diyim Allah Islah etsin kuzeninizi...
Ahlaksizligi almış başini gidiyor, birgün başına saglam bir bela alınca akillanir insallahh...
Bu düşük hayatı yaşayanlara laf yok mu yani.. isterseniz evli adamları ayartıyor diye bi de plaket verin..!! . o kızın sabah akşam parasını yediği, gezdiği adam sizin kocanız olabilirdi.. ben acı gerçekleri dile getirince mi el insaf oluyor..!
Adamlar da kızları tavlayanilmek adına para yediriyorlar işte.. bu çok mu namuslu bi hareket.. her iki taraf da beş para etmez... al birini vur ötekine..laf var, laf var... ahlaken düşmüş bile olsa yakıştırma yapmanın da adabı var..
ayrıca aferin iyi mi yapıyor demişim?
ben de size sorayım,
o düşüp kalktıkları adamlara laf yok mu asıl?
evli adam da evliliğini bilsin, ayartılmasın madem?
kadına laf çarpmak daha kolay degil mi?
bu kadın 1 suçlu ise, onunla birlikte olan adam 5 kat suçlu.
kadına kullandığınız yaratıcı tabirler gibi erkekler için de kafa yorun madem de en azından hakkaniyetli davranmış olursunuz.
Ben burda savunulacak bi taraf göremiyorum. Yormayın kendiniziAdamlar da kızları tavlayanilmek adına para yediriyorlar işte.. bu çok mu namuslu bi hareket.. her iki taraf da beş para etmez... al birini vur ötekine..
Ben konu sahibi actı dememiştim ki .Konu sahibinin eski konularina baktimda, hic bahsettiginiz tarzda konulari yok, sanirım karıştirdiniz :/