- 15 Nisan 2019
- 2.101
- 18.179
aynı kişimi bunları yazansevgilim evli cıktı.. evli adama asık oldum.. kardesim ve evli sevgilisi ve simdi de evli bir erkekle sevgili olan kuzenim.. artık inanmıyorum cok yanıt geldigi icin yapıyorsunu bunları
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynı kişimi bunları yazansevgilim evli cıktı.. evli adama asık oldum.. kardesim ve evli sevgilisi ve simdi de evli bir erkekle sevgili olan kuzenim.. artık inanmıyorum cok yanıt geldigi icin yapıyorsunu bunları
Arkadaşlar,
Her ne kadar bu tür insanları yerden yere vursak da, başımıza geldiği için çok üzgünüm. Kuzenim 24 yaşında. Ama erkek hastası gibi. Sevgili yapmadan edemiyor. Herhangi bir erkeği etkilemek artık onun için çocuk oyuncağı. Bekarmış, sevgilisi varmış, evliymiş umrunda değil. Teyzem beni aradı, anlattı. Ne diyeceğimi bilemedim. Evli erkek ne demek. Üstelik bu benim bildiğim 3. Evli erkek vakası. Gecenin bir vakti ‘ abla işte bu sevdiğim çocuk’ diye telefonuma gönderilen, her seferinde başka erkeklerle olan pozlarını hesaba katmıyorum bile.. Durumlarında sürekli kafelerde, geç saatlerde kimin olduğunu bilmediğim araçlarla durumlar, gecenin 3 ünde 4 ünde durum paylaşmalar. Geçen sataştım biraz, ablalık yaparım genelde. Kardeş gibi büyüdük. Kız arkadaşlarıyla arabada şarkılar söylerken durum atmış, eğlenceli bir ortam, gülüşmeler falan.. ‘Hayat bu kadar boş değil, üretmek, faydalı olmak, verimli olmak lazım’ diye cevap yazdım. Çalışmıyor, senelerdir İngilizce görmüştür, İngiliz. A1 kursuna gidiyor. Babasının iş yeri var. Zor durumda. Bir kız arkadaşına çıraklık yapıyor bildiğin, kız bunu kullanıyor. Annesi babasıyla zaten anlaşamıyor, bana karışamazsınız demiş.
Sizi de ilgilendirmez diyeceklere şunu söyleyim.. peki kim ilgilendirir, sadece kendim mi? Sonra tanımadığımız başkaları iyi olsun diye eğitimler veriyoruz, onları önemsediğimizi göstermeye çalışıyoruz. Kardeş gibi büyüdüğümüz en yakınlarımız olunca ‘ bana ne’diyemem ben şahsen. Ülke yasak aşk cinayetleriyle dolu iken, vurdumduymaz olamam.
Kısacası kuzenim de bildiğiniz sorumsuz, başına buyruk, başkalarının sırtından geçinmeyi, kendini lüks restoranlara davet ettirmeyi haz edinen, şımarık biri haline geldi iyice.
Arayıp konuşmak istiyorum adam akıllı. Beni yine tersleyecektir. Daha önceki evli erkek vukuatı olayla sonuçlandı. Babası öğrendi. Arkadaşım diye sıyrılmaya çalıştı. Onu uyardım diye de bana tavır takınıp, öfke doku mesajlar yazdı. Sonra adamın karısının ailesi duyup da bunu tehdit etmeye çalışınca bizden yardım istedi. Haklıydınız dedi ama yine aynı vukuat.. yerimde olsanız ne yapardınız peki??Kuzeniniz o yaşına kadar ahlaktan haya'dan yoksun büyümüş belli ki. Bu kadar karaktersiz arsız erkek delisi bir insanla ne konuşsanız ise yaramaz o yüzden yemeğine suyuna şap atın derim belki öyle vazgeçer evli adamcıklarla beraber olmaktan.
Ama tatlımmmm bunlarla evlenecek erkeğe de yazık.!! Bi şey diyeyim mi bu tarz tipleri bırakacaksınız kendi haline .. kiralık yatakların geçici Misafirleri olarak ömürlerini geçirecekler.. Sonra da bir bakacak ki gençliği de elden gitmiş...sonra da Kafasını taşlara vurur vah vah ben ne b.k yedim diye..!!Biriyle başını bağlayın övün iyice o kişiyi başı bağlansın da başkalarıyla uğraşmasın.
Bunlar Korkmaz böyle şeylerden.. çünkü dertleştik para yemek.. adam na zaman ki muslukları kapatır., bu tipler o zmn adamı terk eder..yani olayın özü bu.. evli erkekler kızları tavlamak için kesenin ağzını açıyor maalesef.. onların da hoşuna gidiyo tabiŞimdi seni ilgilendirmez o reşit bir birey ciler gelir. Aklı başına gelecekde iş işten geçince. Bende her vukuatında malum şahsın eşine söylerim diye tehdit et. Bu korkuyla evli erkekleri oltaya takmaya çalışmaktan vazgeçer belki.
Şuanki adam doğulu olduğu için onlarda 2. Eş normalmiş; karısı üzgün ama kabullenmişmiş. Kadının üzerine kuma olarak mı gideceksin, daha neler dedim. Ne alakası var; ben böyle iyiyim demişti. Hatırladıkça sinirleniyorum.Şimdi seni ilgilendirmez o reşit bir birey ciler gelir. Aklı başına gelecekde iş işten geçince. Bende her vukuatında malum şahsın eşine söylerim diye tehdit et. Bu korkuyla evli erkekleri oltaya takmaya çalışmaktan vazgeçer belki.
Midesi ne kadar genişmiş yahu uslanmaz bence kuzenin. Bir kaç yuva daha yıkar hatta...Şuanki adam doğulu olduğu için onlarda 2. Eş normalmiş; karısı üzgün ama kabullenmişmiş. Kadının üzerine kuma olarak mı gideceksin, daha neler dedim. Ne alakası var; ben böyle iyiyim demişti. Hatırladıkça sinirleniyorum.
Valla ya Allah ıslah etsin!Bunlar Korkmaz böyle şeylerden.. çünkü dertleştik para yemek.. adam na zaman ki muslukları kapatır., bu tipler o zmn adamı terk eder..yani olayın özü bu.. evli erkekler kızları tavlamak için kesenin ağzını açıyor maalesef.. onların da hoşuna gidiyo tabi
Hiç karışmazdım. Yaşi küçük değil. Anladığım kadarıyla konuşmak da fayda etmiyor. Öz kardeş olsanız yine aynı şeyi yazardım. Bırakın ne hali varsa görsün.Arkadaşlar,
Her ne kadar bu tür insanları yerden yere vursak da, başımıza geldiği için çok üzgünüm. Kuzenim 24 yaşında. Ama erkek hastası gibi. Sevgili yapmadan edemiyor. Herhangi bir erkeği etkilemek artık onun için çocuk oyuncağı. Bekarmış, sevgilisi varmış, evliymiş umrunda değil. Teyzem beni aradı, anlattı. Ne diyeceğimi bilemedim. Evli erkek ne demek. Üstelik bu benim bildiğim 3. Evli erkek vakası. Gecenin bir vakti ‘ abla işte bu sevdiğim çocuk’ diye telefonuma gönderilen, her seferinde başka erkeklerle olan pozlarını hesaba katmıyorum bile.. Durumlarında sürekli kafelerde, geç saatlerde kimin olduğunu bilmediğim araçlarla durumlar, gecenin 3 ünde 4 ünde durum paylaşmalar. Geçen sataştım biraz, ablalık yaparım genelde. Kardeş gibi büyüdük. Kız arkadaşlarıyla arabada şarkılar söylerken durum atmış, eğlenceli bir ortam, gülüşmeler falan.. ‘Hayat bu kadar boş değil, üretmek, faydalı olmak, verimli olmak lazım’ diye cevap yazdım. Çalışmıyor, senelerdir İngilizce görmüştür, İngiliz. A1 kursuna gidiyor. Babasının iş yeri var. Zor durumda. Bir kız arkadaşına çıraklık yapıyor bildiğin, kız bunu kullanıyor. Annesi babasıyla zaten anlaşamıyor, bana karışamazsınız demiş.
Sizi de ilgilendirmez diyeceklere şunu söyleyim.. peki kim ilgilendirir, sadece kendim mi? Sonra tanımadığımız başkaları iyi olsun diye eğitimler veriyoruz, onları önemsediğimizi göstermeye çalışıyoruz. Kardeş gibi büyüdüğümüz en yakınlarımız olunca ‘ bana ne’diyemem ben şahsen. Ülke yasak aşk cinayetleriyle dolu iken, vurdumduymaz olamam.
Kısacası kuzenim de bildiğiniz sorumsuz, başına buyruk, başkalarının sırtından geçinmeyi, kendini lüks restoranlara davet ettirmeyi haz edinen, şımarık biri haline geldi iyice.
Arayıp konuşmak istiyorum adam akıllı. Beni yine tersleyecektir. Daha önceki evli erkek vukuatı olayla sonuçlandı. Babası öğrendi. Arkadaşım diye sıyrılmaya çalıştı. Onu uyardım diye de bana tavır takınıp, öfke doku mesajlar yazdı. Sonra adamın karısının ailesi duyup da bunu tehdit etmeye çalışınca bizden yardım istedi. Haklıydınız dedi ama yine aynı vukuat.. yerimde olsanız ne yapardınız peki??
Şuanki adam doğulu olduğu için onlarda 2. Eş normalmiş; karısı üzgün ama kabullenmişmiş. Kadının üzerine kuma olarak mı gideceksin, daha neler dedim. Ne alakası var; ben böyle iyiyim demişti. Hatırladıkça sinirleniyorum.
Ama tatlımmmm bunlarla evlenecek erkeğe de yazık.!! Bi şey diyeyim mi bu tarz tipleri bırakacaksınız kendi haline .. kiralık yatakların geçici Misafirleri olarak ömürlerini geçirecekler.. Sonra da bir bakacak ki gençliği de elden gitmiş...sonra da Kafasını taşlara vurur vah vah ben ne b.k yedim diye..!!
Konu sahibinin eski konularina baktimda, hic bahsettiginiz tarzda konulari yok, sanirım karıştirdiniz :/sevgilim evli cıktı.. evli adama asık oldum.. kardesim ve evli sevgilisi ve simdi de evli bir erkekle sevgili olan kuzenim.. artık inanmıyorum cok yanıt geldigi icin yapıyorsunu bunları
Bu düşük hayatı yaşayanlara laf yok mu yani.. isterseniz evli adamları ayartıyor diye bi de plaket verin..!! . o kızın sabah akşam parasını yediği, gezdiği adam sizin kocanız olabilirdi.. ben acı gerçekleri dile getirince mi el insaf oluyor..!size de diyecek bir şey bulamadım, nasıl tabirler kullanmışsınız, el insaf...