Evli bir erkekle sevgili olan kuzenim

Ay gına geldi evli erkek konularından. Bu kadar üstüste olunca inandırıcılığını yitiriyor.

Diyelim ki sizi ilgilendirsin, ne yapabilirsiniz ki? Anne babası bile 24 yaşındaki bir kadına yaptırım uygulayamazken siz ne yapabilirsiniz?

Bu gibi durumlarda fazla müdahele edince suçlu sen olabiliyorsun haberin olsun. Tecrübeyle sabit. Ben olsam direkt babasıyla konuşurum, durumuna üzüldüğümü, başına bir şey gelmesinden korktuğumu, daha önce de konuştuğunuzu ama dinletemediğinizi, daha önce babasına yalan söyleyerek sıyrıldığı olayı tüm gerçekliğiyle anlatırım. Babasından konuştuklarınızı saklı tutmasını isteyin, kendi takibi ve gözlemleriyle müdahele etsin. Sonuçta iyiliğini istiyorsanız elinizden gelecek tek şey bu.

Keşke böyle insanlar yasamasa bu nedir ya Annesi babası bukadar da söz hakkı bulamiyorsa konuşmayın karismayin diyorsa ben olsam onun anne babası yerinde açarım kapıyı karisamiyorsak defol git derim insan cocugunun yanlisinada söz soyleyemeyecek se bi Zahmet kendi basının çaresine baksin. Bu arada anne babasını dinlemeyecek onlardan utanmayacak kadar ahlaksız bi insansa sizi hiç takmaz uğraşmayın biz öyle ahlaksizlari siliyoruz hayatimizdan çünkü onunki bi hata değil bile isteye yapio yakında başka yollarada girer o

Bırakın arkadaşı, kuzeni; kardeşim olsa iletişimi keserim.

Çünkü ailesi de, siz de yapacağınızı yapmışsınız nafile!

Bir gün çok kötüsüne denk gelir, canından olur ya da ne bileyim çok kötü şeyler yaparlar. Yok mu örnekleri, var maalesef.

Aile desteğini üzerinden çekecek. 24 yaşında buyursun dilediği hayatı yaşasın. Benim çocuğum bile isteye bu hataları yapsa hem kendimi yer bitiririm nerede hata yaptım diye hem de evlatlık reddi veririm; yok sayarım.

Herkes yaşayacağı hayatı geleceğini kendi hazırlar birazda..
Siz buna ne yaparsanız yapın engel olamazsınız, bulur belasını

Yeğenin böyle devam ederse yakındır müge anliya çıkmanız. Valla kırılma da şu testisi şu yolunda kırılır. Hic iyi değil sonu. Onu kimse vazgeciremez alışmış bir kere..

Şımarık değil ahlaksız! Annesinin babasının müdahale edemediğine siz ne yapabilirsiniz ki. Su testisi su yolunda kırılır derler, önüne gelenle sevgili olan kuzeniniz bir belaya musallat olmadan döner gittiği yoldan umarım.

Malesef siz birsey yapamazsınız.şımarık değil ahlaksız kuzeniniz.kendi seçtiği yolun bedelini çok ağır ödeyecek ve bu tamamen kendi tercihi olacak.hastaysa terapiye götürün başka da birşey yapamazsınız.yaptigi şeylerin sonuçlarına katlanacak ama şimdi ama yarın.

Arkadaşlar,
Her ne kadar bu tür insanları yerden yere vursak da, başımıza geldiği için çok üzgünüm. Kuzenim 24 yaşında. Ama erkek hastası gibi. Sevgili yapmadan edemiyor. Herhangi bir erkeği etkilemek artık onun için çocuk oyuncağı. Bekarmış, sevgilisi varmış, evliymiş umrunda değil. Teyzem beni aradı, anlattı. Ne diyeceğimi bilemedim. Evli erkek ne demek. Üstelik bu benim bildiğim 3. Evli erkek vakası. Gecenin bir vakti ‘ abla işte bu sevdiğim çocuk’ diye telefonuma gönderilen, her seferinde başka erkeklerle olan pozlarını hesaba katmıyorum bile.. Durumlarında sürekli kafelerde, geç saatlerde kimin olduğunu bilmediğim araçlarla durumlar, gecenin 3 ünde 4 ünde durum paylaşmalar. Geçen sataştım biraz, ablalık yaparım genelde. Kardeş gibi büyüdük. Kız arkadaşlarıyla arabada şarkılar söylerken durum atmış, eğlenceli bir ortam, gülüşmeler falan.. ‘Hayat bu kadar boş değil, üretmek, faydalı olmak, verimli olmak lazım’ diye cevap yazdım. Çalışmıyor, senelerdir İngilizce görmüştür, İngiliz. A1 kursuna gidiyor. Babasının iş yeri var. Zor durumda. Bir kız arkadaşına çıraklık yapıyor bildiğin, kız bunu kullanıyor. Annesi babasıyla zaten anlaşamıyor, bana karışamazsınız demiş.
Sizi de ilgilendirmez diyeceklere şunu söyleyim.. peki kim ilgilendirir, sadece kendim mi? Sonra tanımadığımız başkaları iyi olsun diye eğitimler veriyoruz, onları önemsediğimizi göstermeye çalışıyoruz. Kardeş gibi büyüdüğümüz en yakınlarımız olunca ‘ bana ne’diyemem ben şahsen. Ülke yasak aşk cinayetleriyle dolu iken, vurdumduymaz olamam.
Kısacası kuzenim de bildiğiniz sorumsuz, başına buyruk, başkalarının sırtından geçinmeyi, kendini lüks restoranlara davet ettirmeyi haz edinen, şımarık biri haline geldi iyice.
Arayıp konuşmak istiyorum adam akıllı. Beni yine tersleyecektir. Daha önceki evli erkek vukuatı olayla sonuçlandı. Babası öğrendi. Arkadaşım diye sıyrılmaya çalıştı. Onu uyardım diye de bana tavır takınıp, öfke doku mesajlar yazdı. Sonra adamın karısının ailesi duyup da bunu tehdit etmeye çalışınca bizden yardım istedi. Haklıydınız dedi ama yine aynı vukuat.. yerimde olsanız ne yapardınız peki??
cani cehenneme derim erkek delisi olmus ailesine size yakin. kizmayin ama haberlerde goruyorz bilmem 10. cu katin rezistansin. kendini hep asaga atan kizlarla dolu gundem ardinda zengin evli erkek cikiyor karismayin bencr ona hic bisey yapamazsiniz akilanmasi icin basindan cok kotu. bisey gececek. . konu hasas ailesi siz varsinz diye bise diyemiyorm allah sabie versin

Arkadaşlar,
Her ne kadar bu tür insanları yerden yere vursak da, başımıza geldiği için çok üzgünüm. Kuzenim 24 yaşında. Ama erkek hastası gibi. Sevgili yapmadan edemiyor. Herhangi bir erkeği etkilemek artık onun için çocuk oyuncağı. Bekarmış, sevgilisi varmış, evliymiş umrunda değil. Teyzem beni aradı, anlattı. Ne diyeceğimi bilemedim. Evli erkek ne demek. Üstelik bu benim bildiğim 3. Evli erkek vakası. Gecenin bir vakti ‘ abla işte bu sevdiğim çocuk’ diye telefonuma gönderilen, her seferinde başka erkeklerle olan pozlarını hesaba katmıyorum bile.. Durumlarında sürekli kafelerde, geç saatlerde kimin olduğunu bilmediğim araçlarla durumlar, gecenin 3 ünde 4 ünde durum paylaşmalar. Geçen sataştım biraz, ablalık yaparım genelde. Kardeş gibi büyüdük. Kız arkadaşlarıyla arabada şarkılar söylerken durum atmış, eğlenceli bir ortam, gülüşmeler falan.. ‘Hayat bu kadar boş değil, üretmek, faydalı olmak, verimli olmak lazım’ diye cevap yazdım. Çalışmıyor, senelerdir İngilizce görmüştür, İngiliz. A1 kursuna gidiyor. Babasının iş yeri var. Zor durumda. Bir kız arkadaşına çıraklık yapıyor bildiğin, kız bunu kullanıyor. Annesi babasıyla zaten anlaşamıyor, bana karışamazsınız demiş.
Sizi de ilgilendirmez diyeceklere şunu söyleyim.. peki kim ilgilendirir, sadece kendim mi? Sonra tanımadığımız başkaları iyi olsun diye eğitimler veriyoruz, onları önemsediğimizi göstermeye çalışıyoruz. Kardeş gibi büyüdüğümüz en yakınlarımız olunca ‘ bana ne’diyemem ben şahsen. Ülke yasak aşk cinayetleriyle dolu iken, vurdumduymaz olamam.
Kısacası kuzenim de bildiğiniz sorumsuz, başına buyruk, başkalarının sırtından geçinmeyi, kendini lüks restoranlara davet ettirmeyi haz edinen, şımarık biri haline geldi iyice.
Arayıp konuşmak istiyorum adam akıllı. Beni yine tersleyecektir. Daha önceki evli erkek vukuatı olayla sonuçlandı. Babası öğrendi. Arkadaşım diye sıyrılmaya çalıştı. Onu uyardım diye de bana tavır takınıp, öfke doku mesajlar yazdı. Sonra adamın karısının ailesi duyup da bunu tehdit etmeye çalışınca bizden yardım istedi. Haklıydınız dedi ama yine aynı vukuat.. yerimde olsanız ne yapardınız peki??
Bu kadar cok evli erkekle vukuatı olması uzgunum ama capkın evli erkeklerin genel cevresınde artık mimlendiğini aklıma getirdi.Su testisi su yolunda. Ne yaparsanız yapın sizi dinlemeyecektir.İnşallah bekar bir erkege asık olur da bu hallerden vazgecer demek geldi içimden

Kendi kafasına dank etmesi lazım artık. Bir önceki olayı kolay atlattıysa umursamıyor olabilir.

Arkadaşlar,
Söyle elime kırılmaz bir sopa alır güzelce döverim. Bereber olduğu heriflerden biri başına bir iş getirmeden abla dayağı daha iyi olur.

X