Evli bir erkekle sevgili olan kuzenim

Hillad

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2018
516
473
Arkadaşlar,
Her ne kadar bu tür insanları yerden yere vursak da, başımıza geldiği için çok üzgünüm. Kuzenim 24 yaşında. Ama erkek hastası gibi. Sevgili yapmadan edemiyor. Herhangi bir erkeği etkilemek artık onun için çocuk oyuncağı. Bekarmış, sevgilisi varmış, evliymiş umrunda değil. Teyzem beni aradı, anlattı. Ne diyeceğimi bilemedim. Evli erkek ne demek. Üstelik bu benim bildiğim 3. Evli erkek vakası. Gecenin bir vakti ‘ abla işte bu sevdiğim çocuk’ diye telefonuma gönderilen, her seferinde başka erkeklerle olan pozlarını hesaba katmıyorum bile.. Durumlarında sürekli kafelerde, geç saatlerde kimin olduğunu bilmediğim araçlarla durumlar, gecenin 3 ünde 4 ünde durum paylaşmalar. Geçen sataştım biraz, ablalık yaparım genelde. Kardeş gibi büyüdük. Kız arkadaşlarıyla arabada şarkılar söylerken durum atmış, eğlenceli bir ortam, gülüşmeler falan.. ‘Hayat bu kadar boş değil, üretmek, faydalı olmak, verimli olmak lazım’ diye cevap yazdım. Çalışmıyor, senelerdir İngilizce görmüştür, İngiliz. A1 kursuna gidiyor. Babasının iş yeri var. Zor durumda. Bir kız arkadaşına çıraklık yapıyor bildiğin, kız bunu kullanıyor. Annesi babasıyla zaten anlaşamıyor, bana karışamazsınız demiş.
Sizi de ilgilendirmez diyeceklere şunu söyleyim.. peki kim ilgilendirir, sadece kendim mi? Sonra tanımadığımız başkaları iyi olsun diye eğitimler veriyoruz, onları önemsediğimizi göstermeye çalışıyoruz. Kardeş gibi büyüdüğümüz en yakınlarımız olunca ‘ bana ne’diyemem ben şahsen. Ülke yasak aşk cinayetleriyle dolu iken, vurdumduymaz olamam.
Kısacası kuzenim de bildiğiniz sorumsuz, başına buyruk, başkalarının sırtından geçinmeyi, kendini lüks restoranlara davet ettirmeyi haz edinen, şımarık biri haline geldi iyice.
Arayıp konuşmak istiyorum adam akıllı. Beni yine tersleyecektir. Daha önceki evli erkek vukuatı olayla sonuçlandı. Babası öğrendi. Arkadaşım diye sıyrılmaya çalıştı. Onu uyardım diye de bana tavır takınıp, öfke doku mesajlar yazdı. Sonra adamın karısının ailesi duyup da bunu tehdit etmeye çalışınca bizden yardım istedi. Haklıydınız dedi ama yine aynı vukuat.. yerimde olsanız ne yapardınız peki??

Bu olaya siz engel olamazsınız maalesef. Destek alması lazım çünkü yaşanmış bir öyküsü var kötü deneyimlemesine rağmen uzak durmamış. Maddi olarak uygunsanız bir kaç seans destek alsın kesinlikle insanlar boşuna bu davranışları sergilemiyor. Hayatının bir döneminde bu olayları cezbedici kılan birşeyler yaşamıştır rol model almıştır birini . Yani psikolojik birşey normal değil çünkü evli erkek merakı

sevgilim evli cıktı.. evli adama asık oldum.. kardesim ve evli sevgilisi ve simdi de evli bir erkekle sevgili olan kuzenim.. artık inanmıyorum cok yanıt geldigi icin yapıyorsunu bunları
böyle bir fantezisi mi var konu sahibinin

sevgilim evli cıktı.. evli adama asık oldum.. kardesim ve evli sevgilisi ve simdi de evli bir erkekle sevgili olan kuzenim.. artık inanmıyorum cok yanıt geldigi icin yapıyorsunu bunları
Çok yanıt gelince ne oluyor Allah aşkına. İnanmamakta serbestsiniz ama ülkece geldiğimiz durum bu demek ki!

Kazık kadar olmuşsun, hala ananın babanın sırtından geçiniyorsun, sonra bana karışamazsınız bilmem ne... Koysunlar kapının önüne, istediğin ahlaksız ve özgür hayatı gidip yaşayabilirsin ya da tedavi görecek, kendine çeki düzen vereceksin desinler, iki gün sonra kuyruğunu kıstırıp geri dönmüyor mu bakalım?

Ne var bu evli erkeklerde anlamıyorum arkadaş, bekar adam mı kalmadı? Bu kadınlar akşam başkasının koynuna giden adamla nasıl olabiliyorlar? O adamın evde bir eşi olduğunu bile bile, o kadının gözünün içine baka baka yalan söylendiğini bile bile nasıl ya? Bu ara o kadar çok böyle konu açıldı ki patlayacağım artık, şiştim.

Sizin yapabileceğiniz bir şey yok, en fazla konuşursunuz. Keza dövseniz de akıllanacak gibi değil. Yukarıda bir üyenin de söylediği gibi bu şımarıklık değil ahlaksızlık. Psikolojik tedavi görsün ama bence psikolojiyle de alakası yok, alışkanlık edinmiş. Başına bir iş gelmeden anlamayacak sanırım.

Başını büyük derde sokmadan çözseniz sorunu harika olacak
Bu tür insanlar sonrasında Allah korusun sağda solda bir yerde öldürülmüş olarak bulunuyor haberlerde görüyoruz
Psikolog psikiyatristlik bir durum var ortada bir kere olmuş bir şey dememişsinz bi de çünkü alışkanlık gapmış bu tür davranışları

Annesi babasi maddi destegi kessin ... daha yüksek yerlere gelmeye cabalasin yoksa maydonoz kökü gibi yasicak gitcek.
Evli erkeklere birsey diyemicem. Erkek kendi düsünmeli.

şimdi evli erkeklerin fırsatlarından yararlanıp evli adamların karılarının ahını alıp brezilya dizisi gibi bir hayat yaşar sonra hayat sillesini vurdu der.bu evli erkek merakının bedelini bir gün yine seviyorum dediği evli bir erkek fazlasıyla ödetecektir diyorum ben.

Şımarık değil sizinki bildiğiniz AHLAKSIZ!

Allah ıslah etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…