Evli bir erkekle sadece duygusal bir ilişki yaşamak ne anlama geliyor ?:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bekar evinde yaşasa şimdiye kadar mutlaka bir şeyler olurdu. Öyle bir ortamı olmadığı için ağırdan alıyordur evet. Öyle daha heyecanlı olur hem. Ne de olsa idrinilin titkini.
Yani rahat bir ortamda yeterli koşullar oluşsaydı ihtimal artardı bence de. Arabada sağda solda zor tabi.
Ama adam istiyor, ben izin vermiyorum demiş. Adam bir şekilde yumuşar ya da be ikna ederim kafasındadır Margaret bence.

Çok bilinmeyenli denklem gibi bu ne ya?

Cinsellik olmayınca komik mi oluyor yaşadınız şey?
Tenezzülmüş kendinizi de bir şeyi tercih edecek durumda görüyorsunuz ya komik.
Sizinle maganda gibi karanlık tutkularını yaşayıp akşam eve gidip karısıyla sevişen bir adamla vakit geçiriyoruzsunuz. Bu kadarlık bir tenezzül etme potansiyeliniz var.

Ben birşey merak ediyorum karısını tanımıyorsun ama adamla yakınsın??? Ne iş? Bu adamla bu kadar yakın olduğuna göre kadını tanımıyor olamazsın bence yeme bizi. Ya akraban ya çok yakının başka açklaması olamaz.

yani bir sey diyecegim beddua etmek istemiyorum
ama su alintidan yapmak istedigim yorumumu anlayanlara selam olsun

Oksijen israfı seni.

Başlığa cevabım, yaşayan kişinin ahlâkî değerlerinin zayıf olduğu, yada hiç olmadığı anlamına gelir. Konu içeriğine ise yazacak çok şeyim var ama banlanmaya değecek kadar değerli değilsiniz benim için...

Yazıyoruz ediyoruz ama hayal aleminde yaşadığı için bence kafada kuruyor. Nostalji treni başlığında takılıyor ve başka hikayeleri okuyor şu anda. Hani dizilerde filmlerde oluyor ya devlet bekaası için çirkin prensesle evlenmek zorundaydı ama aslında kendini seviyordu. Veya çok köklü şirketleri batmasın diye oğullarını başka zenginin kızıyla mecbur evlendiriyorlar vs. Bir de yury dışına gidebilmek için yabancı kadınla formalite evlilik versiyonu var. Konu sahibi, tüm bu hikayelerin ortak noktası ne biliyor musunuz? Erkekler sizin gibiler için savaşmıyor hatta tenezzül bile etmiyor.

Tam etkileşimli bol mesajlı bir hikaye yazıp konu açmışsınız aferin en azından buna kafanız basıyor.

Üf gurura bak sen (!). Muhtemelen evine gidince karısının etrafında dört dönen bir dediğini iki etmeyip, gecesinde eşiyle olan adamla sevgili ama gururlu yersen.
Ne kocalar var bak da gör. Sen de hala et tavuk derdindesin.

tam anlamıyla bir sex hayatımız yok işin tuhaf kısmıda bu o istiyor ama ben izin vermiyorum o da saygı gösteriyor ama benden kopmuyor
adamin seks isteyip senin izin vermemenin neresi isin tuhaf kismi?
adam seninle duygusal bag kurmus ayni zamanda fikfik de yapip karisinin boynuzlarini parlatip kendi seyini rahatlatmak istiyor.
sen de metreslik levelini yükseltmeye hazir degilsin, şeyini şimdilik acmiyorsun. belki bilinc altin karisini aldatan adamin seninle iliskiye girip hevesini aldiktan sonra seni bipip atacagina inaniyor bu yüzden geri duruyorsun.
bunda "en tuhaf" olan kismi neresi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…