- Konu Sahibi ElaElaElala
-
Yani rahat bir ortamda yeterli koşullar oluşsaydı ihtimal artardı bence de. Arabada sağda solda zor tabi.Bekar evinde yaşasa şimdiye kadar mutlaka bir şeyler olurdu. Öyle bir ortamı olmadığı için ağırdan alıyordur evet. Öyle daha heyecanlı olur hem. Ne de olsa idrinilin titkini.
Sen söyle 2 yıldır oyalanan sensin karısını da boşamıyor 2 yıldır hala seni seviyor mu sanıyorsun2 yıldır mı ?
Çamurun 50 tonuKaranlık tutku var onu çözcez az sabret
Çok bilinmeyenli denklem gibi bu ne ya?arkadaslar cinsellik yok diyorum götürecek otel yok arabada sıkıştırıyordur diyosunuzsizce ben arabada sıkıştırılmayı kabul eden birisi olsam daha dogrusu götürecek oteli olmayan biriyle olsam tenezzül edipte buraya bulundugum durumu açma gereğinde bulunurmuydum
Cinsellik olmayınca komik mi oluyor yaşadınız şey?arkadaslar cinsellik yok diyorum götürecek otel yok arabada sıkıştırıyordur diyosunuzsizce ben arabada sıkıştırılmayı kabul eden birisi olsam daha dogrusu götürecek oteli olmayan biriyle olsam tenezzül edipte buraya bulundugum durumu açma gereğinde bulunurmuydum
Karanlık tutkular hala çözülmedi mi ya? Konuyu ilk okuduğum andan beri “karanlık tutkuları birbirimize açarak ve yaşatarak bir bağ kurduk” cümlesindeki karanlık tutkuları arıyorumKaranlık tutku var onu çözcez az sabret
Hayır bi de yakınlaşmalar oluyo demiş, napıyolar yakınlaşıp eskrim mi oynuyolar? Yemem ben bunlarıÇok bilinmeyenli denklem gibi bu ne ya?
yani bir sey diyecegim beddua etmek istemiyorumkendimizi dağda çamurda araba sürerken buluyoruz o kadar hız tutkunuyuz ki aşırı hız yaparken hissettiğimiz o heyecan bizi bir başka dünyaya taşıyor. silahlarla olan ilgimiz de ayrı bir noktada, bu hobiyi ve ilgiyi birlikte keşfettik,
Aleykümselamyani bir sey diyecegim beddua etmek istemiyorum
ama su alintidan yapmak istedigim yorumumu anlayanlara selam olsun
Ben anladım inş öyle oluryani bir sey diyecegim beddua etmek istemiyorum
Oksijen israfı seni.arkadaslar cinsellik yok diyorum götürecek otel yok arabada sıkıştırıyordur diyosunuzsizce ben arabada sıkıştırılmayı kabul eden birisi olsam daha dogrusu götürecek oteli olmayan biriyle olsam tenezzül edipte buraya bulundugum durumu açma gereğinde bulunurmuydum
Egzosla silahın kabzasıyla ilgili bişey miyani bir sey diyecegim beddua etmek istemiyorum
Yakınlaşıyorlar ama cinsellik yok seviyeli birliktelik onlarınki bi kere biz anlayamayız.Hayır bi de yakınlaşmalar oluyo demiş, napıyolar yakınlaşıp eskrim mi oynuyolar? Yemem ben bunları
Yanlış anladığımı şu an anladım kimseye bişey girmiyo okEgzosla silahın kabzasıyla ilgili bişey mi
Yapma yorum yapmaayani bir sey diyecegim beddua etmek istemiyorum
Ne kocalar var bak da gör. Sen de hala et tavuk derdindesin.Üf gurura bak sen (!). Muhtemelen evine gidince karısının etrafında dört dönen bir dediğini iki etmeyip, gecesinde eşiyle olan adamla sevgili ama gururlu yersen.
adamin seks isteyip senin izin vermemenin neresi isin tuhaf kismi?tam anlamıyla bir sex hayatımız yok işin tuhaf kısmıda bu o istiyor ama ben izin vermiyorum o da saygı gösteriyor ama benden kopmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?