Evli bir erkekle sadece duygusal bir ilişki yaşamak ne anlama geliyor ?:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doğru düşünüyor o zaman. Adamın yerinde olsam bende hevesimi aldıktan sonra bırakırım. Karanlık tutkularımı açmışım, dağda çamurda arabamı sürmüşüm, e seksimide yapmışım daha ne yapayım? Ayrılır başka heyecanlar aramaya başlarım

ay yok artık psikopat değiliz biz

Sen burda konu açıyorken onlar sarılıp uyuyordur
Gece gece yine eski bir arkadaşımın kulaklarını çınlatacağım, bu tip konularda çok kereler anlattım onu bir kere daha anlatayım, konu sahibinin bir kulağından girecek öbüründen çıkacak ama en azından evli biriyle olmayı düşünen başka kadınlara ibret olur belki.

Arkadaşımın sevgilisi vardı birkaç yıl gezdiler tozdular, bir gün sevgilisi bizim kültürümüz gereği annemin seçtiği kadınla evlenmem lazım ama senden ayrılmam, o kadınla evlenirim ama birlikte olmayacağım aynı odada bile uyumam demiş, buna kim inanır? Ama benim saftirik arkadaş inandı, ne dediysem adamın yalan söylediğine inandıramadım, hayır Mune ben biliyorum o beni seviyor eşiyle ayrı yatıyorlar deyip durdu, ne yaptıysam adamla ayrılmaya ikna edemedim, neyyyyyseeee bir gün eşinden ayrı yatan adamın karısı hamile kaldı, bu masalda burada bitti

ARKADAŞLAR SAKİN OLUN SAHURA KADAR UYUMAYANLAR İÇİN UYKU AÇACAK FAKE KONU AÇTIM PARAGRAFIDA CHAT GPT YE YAZDIRDIM İYİ GECELER SİZE

Yastıktır o yastık

Biliyor musunuz bu hiç şaşmaz. yakında konu sahibinin sevgilisinin karısıda hamile kalır. Ben kendime asla yediremem. Bir adama seni seviyorum diyeceğim dolu dizgin bir aşk yaşayacağım ve akşam olunca başka bir kadının yatağına göndereceğim ve bunu da midem alacak. Pes yani. Adam karısıyla muhteşem bir hayat yaşıyor. Bununla da gezip tozuyor. Akşam karısının dibinden ayrılmaz.

Mune sizin çalışma yönteminizi bilmiyorum, acaba emniyete bilgi veriliyor mu böyle topluma tehlikeli tipler için?
Yetkili mercilere şikayetlerde savcılıktan resmi talep geliyor bize ve evet savcılık istediği takdirde bilgi veriliyor.

Diğer sorunuzu atlamışım özür dilerim, sizler şikayetçi olabiliyorsunuz.

Cevap vermeyince kendi kendime deli gibi hissediyorum zorbalıyoruz kimi zorbaladığıöız belli değil
Konu sahibi şuan başka metres konularını okuyor. Burda biri daha konu açmıştı, evli adamla 500 kişilik nişan yapmış ama karısı boşanmıyormuş Demin o konuya bakıyordu.

Anlattiklariniz 2. Kadın olduğunuzdan başka hiç bir kapıya çıkmıyor adam evli karısı var başka açıklamaya gerek var mı

ARKADAŞLAR SAKİN OLUN SAHURA KADAR UYUMAYANLAR İÇİN UYKU AÇACAK FAKE KONU AÇTIM PARAGRAFIDA CHAT GPT YE YAZDIRDIM İYİ GECELER SİZE
Mune ben daha konu ilk açıldığı an raporlamıştım. Şimdiye kadar yeni üye olup da metres konusu açıp fake çıkmayan olduğunu hatırlamıyorum.

Chatgptnin “karanlık tutkuları birbirimize açarak ve yaşatarak bir bağ kurduk” gibi korkunç bir cümleyi yazdığına inanmadım ama. Üstelik chatgpt yazım kurallarını da güzel kullanıyor. Bu kadar kötü bir konuyu -üstelik sıfır noktalama işaretiyle yazılmış- konu sahibi uydurmuş chatgptye suç atıyor net.

ilgi çekici olması için eklemeler yapabiliyoruz be karanlık tutku her zaman yasadışı şeyler olmayabiliyor lütfen fake olduğunu itiraf ettiğim bir komu üzerinde duyar kasmayalım herhangi bir detay vermedim hız ile ilgili sporlarda var yaşadığımız dünyada

Eklentiler

• IMG_6041.webp
    74 KB · Görüntüleme: 60
Bak işte 15-20 dk önce yeni üye olmuş konu gerçek olmayabilir her ne hikmetse üye olur olmaz 10 dkda kaosluk konu açılmış demiştim. Dediğim gibiymiş. Milletin siniriyle , duygularıyla oynuyorsunuz resmen ya

ay yok artık psikopat değiliz biz
Ya nesiniz? O aşırı hızı nerede yapıyorsunuz, silahla ne yapıyorsunuz? Gözümün önüne keko saç traşlı bir maganda ve siyah dipleri çıkmış çakma sarışın bir varoş gülü geliyor. Adrenalinmiş karanlık tutkularmış...Topluma zararlı tiplersiniz siz. Kariyer meslek başarı peşinde koşayım, kendimi eğiteyim, ayaklarımın üstünde durayım... Böyle şeyler hiç duydunuz mu? Evet evet çok tutkulu çok adrenalinliyiz biz. En çılgın biziz aşkımız eşsiz benzersiz...

Polis molis yazınca da chatgpt çıkıverdi meydana. Tamam ben şikayet etmiycem sizi korkmayın.

Saldırıdan değil bence savcılık gördüğü gibi RRRR yaptı. :)
konuşmayı yapay zekaya hazırlattım ve bütün detayları buraya ekledim karanlık tutku ‘’ herhangi bir yasa dışı detay içermiyor ve hız tutkunu olmak gerekli koşullarda spor dalı bile olabiliyor bilinçsiz bir insan değilim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…