- Konu Sahibi ElaElaElala
-
Doğru düşünüyor o zaman. Adamın yerinde olsam bende hevesimi aldıktan sonra bırakırım. Karanlık tutkularımı açmışım, dağda çamurda arabamı sürmüşüm, e seksimide yapmışım daha ne yapayım? Ayrılır başka heyecanlar aramaya başlarımhayir adam hevesini alinca birakir diye korkuyor. simdi yaşamadığı icin istahi kabariyor adamin. hayallerini fantezilerini süslüyor. hevesini aldiktan sonra evdekinden bir farki olmadigini görüp yuvasini bozmaya değmeyeceğini düşünüp sonlanacagina inanıyor bence.
ay yok artık psikopat değiliz bizAşırı hız yaparken insan veya hayvan bir canlıya çarparız korkunuz da mı yok? Bu adam seri katil veya pedofili de siz kurban mu sağlıyorsunuz? Karanlık tutkular dediğiniz bu mu? Silah milah da var işin içinde. Sizi kanun güçlerine şikayet etmek gerek.Mune sizin çalışma yönteminizi bilmiyorum, acaba emniyete bilgi veriliyor mu böyle topluma tehlikeli tipler için?
Ben konunun sahte kolpa olduğunu düşünüyorum, ilgi bağımlısı biriyle muhatabız bence ama ya değilse biz mi suç duyurusu yapıyoruz siz mi?
Gece gece yine eski bir arkadaşımın kulaklarını çınlatacağım, bu tip konularda çok kereler anlattım onu bir kere daha anlatayım, konu sahibinin bir kulağından girecek öbüründen çıkacak ama en azından evli biriyle olmayı düşünen başka kadınlara ibret olur belki.Sen burda konu açıyorken onlar sarılıp uyuyordur
Yastıktır o yastıkGece gece yine eski bir arkadaşımın kulaklarını çınlatacağım, bu tip konularda çok kereler anlattım onu bir kere daha anlatayım, konu sahibinin bir kulağından girecek öbüründen çıkacak ama en azından evli biriyle olmayı düşünen başka kadınlara ibret olur belki.
Arkadaşımın sevgilisi vardı birkaç yıl gezdiler tozdular, bir gün sevgilisi bizim kültürümüz gereği annemin seçtiği kadınla evlenmem lazım ama senden ayrılmam, o kadınla evlenirim ama birlikte olmayacağım aynı odada bile uyumam demiş, buna kim inanır? Ama benim saftirik arkadaş inandı, ne dediysem adamın yalan söylediğine inandıramadım, hayır Mune ben biliyorum o beni seviyor eşiyle ayrı yatıyorlar deyip durdu, ne yaptıysam adamla ayrılmaya ikna edemedim, neyyyyyseeee bir gün eşinden ayrı yatan adamın karısı hamile kaldı, bu masalda burada bitti
Biliyor musunuz bu hiç şaşmaz.Gece gece yine eski bir arkadaşımın kulaklarını çınlatacağım, bu tip konularda çok kereler anlattım onu bir kere daha anlatayım, konu sahibinin bir kulağından girecek öbüründen çıkacak ama en azından evli biriyle olmayı düşünen başka kadınlara ibret olur belki.
Arkadaşımın sevgilisi vardı birkaç yıl gezdiler tozdular, bir gün sevgilisi bizim kültürümüz gereği annemin seçtiği kadınla evlenmem lazım ama senden ayrılmam, o kadınla evlenirim ama birlikte olmayacağım aynı odada bile uyumam demiş, buna kim inanır? Ama benim saftirik arkadaş inandı, ne dediysem adamın yalan söylediğine inandıramadım, hayır Mune ben biliyorum o beni seviyor eşiyle ayrı yatıyorlar deyip durdu, ne yaptıysam adamla ayrılmaya ikna edemedim, neyyyyyseeee bir gün eşinden ayrı yatan adamın karısı hamile kaldı, bu masalda burada bitti
Yetkili mercilere şikayetlerde savcılıktan resmi talep geliyor bize ve evet savcılık istediği takdirde bilgi veriliyor.Mune sizin çalışma yönteminizi bilmiyorum, acaba emniyete bilgi veriliyor mu böyle topluma tehlikeli tipler için?
Güzel itiraf ettiğine göre aramızdan ayrılabilirsinARKADAŞLAR SAKİN OLUN SAHURA KADAR UYUMAYANLAR İÇİN UYKU AÇACAK FAKE KONU AÇTIM PARAGRAFIDA CHAT GPT YE YAZDIRDIM İYİ GECELER SİZE
Eee nedir bu karanlık tutkularınız? Her cuma saat 6'da buluşup Bridget Jones'un Günlüğünü'nü izleyip Algida Maraş dondurması mı yiyorsunuz?ay yok artık psikopat değiliz biz
Konu sahibi şuan başka metres konularını okuyor. Burda biri daha konu açmıştı, evli adamla 500 kişilik nişan yapmış ama karısı boşanmıyormuşCevap vermeyince kendi kendime deli gibi hissediyorum zorbalıyoruz kimi zorbaladığıöız belli değil
Hahahaha kenarda sinsi sinsi bekler miydinay yok artık psikopat değiliz biz
ARKADAŞLAR SAKİN OLUN SAHURA KADAR UYUMAYANLAR İÇİN UYKU AÇACAK FAKE KONU AÇTIM PARAGRAFIDA CHAT GPT YE YAZDIRDIM İYİ GECELER SİZE
ilgi çekici olması için eklemeler yapabiliyoruz be karanlık tutku her zaman yasadışı şeyler olmayabiliyor lütfen fake olduğunu itiraf ettiğim bir komu üzerinde duyar kasmayalımMune ben daha konu ilk açıldığı an raporlamıştım. Şimdiye kadar yeni üye olup da metres konusu açıp fake çıkmayan olduğunu hatırlamıyorum.
Chatgptnin “karanlık tutkuları birbirimize açarak ve yaşatarak bir bağ kurduk” gibi korkunç bir cümleyi yazdığına inanmadım ama. Üstelik chatgpt yazım kurallarını da güzel kullanıyor. Bu kadar kötü bir konuyu konu sahibi uydurmuş chatgptye suç atıyor net.
Saldırıdan değil bence savcılık gördüğü gibi RRRR yaptı. :)Bence konu fake değil. Saldırı görünce R yaptı. Bir saattir diğer metres konularında fink atıyordu.
Bak işte 15-20 dk önce yeni üye olmuş konu gerçek olmayabilir her ne hikmetse üye olur olmaz 10 dkda kaosluk konu açılmış demiştim. Dediğim gibiymiş. Milletin siniriyle , duygularıyla oynuyorsunuz resmen yaARKADAŞLAR SAKİN OLUN SAHURA KADAR UYUMAYANLAR İÇİN UYKU AÇACAK FAKE KONU AÇTIM PARAGRAFIDA CHAT GPT YE YAZDIRDIM İYİ GECELER SİZE
bence bir aldatmadaki en iğrenç şey busenin yıkayıp ütülediğin kıyafetlerle eşin başka kişilerle buluşuyor
Ya nesiniz? O aşırı hızı nerede yapıyorsunuz, silahla ne yapıyorsunuz? Gözümün önüne keko saç traşlı bir maganda ve siyah dipleri çıkmış çakma sarışın bir varoş gülü geliyor. Adrenalinmiş karanlık tutkularmış...Topluma zararlı tiplersiniz siz. Kariyer meslek başarı peşinde koşayım, kendimi eğiteyim, ayaklarımın üstünde durayım... Böyle şeyler hiç duydunuz mu? Evet evet çok tutkulu çok adrenalinliyiz biz. En çılgın biziz aşkımız eşsiz benzersiz...ay yok artık psikopat değiliz biz
konuşmayı yapay zekaya hazırlattım ve bütün detayları buraya ekledim karanlık tutku ‘’ herhangi bir yasa dışı detay içermiyor ve hız tutkunu olmak gerekli koşullarda spor dalı bile olabiliyor bilinçsiz bir insan değilimSaldırıdan değil bence savcılık gördüğü gibi RRRR yaptı. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?