Evli bir erkekle sadece duygusal bir ilişki yaşamak ne anlama geliyor ?:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yani bir sey diyecegim beddua etmek istemiyorum
ama su alintidan yapmak istedigim yorumumu anlayanlara selam olsun
Aynı beddua benim de içimden geçti ama beddua kötü enerji diye ağzımı tuttum. Ancak kkdan giden beddualar bu hanımı vurursa hiç şaşırmam. Bence bu tarz yerlerde böyle konular açıp kendini toplu beddua seansına sokmak hiç akıllıca değil

Cinsellik neden yok peki? Namusun kirlenir diyemi korkuyorsun

En tuhaf kısmı böyle olunca namuslu olduğunu sanması

Siz büyük kocaman bir aşk yaşadığınızı zannedin adam eve gidince karısının boynuna atlıyor. Size dediği yaptığı şeylerin bin katını karısına yapıyor. Hatta gitmiş kadına nikah kıymış. Siz kimsiniz ? Hatta belki şimdi çatır çatır sevişiyordur karısıyla. Sende yarın olsa da karısının yanından ayrılıp arasa diye bekliyorsun. Sen burda konu açıyorken onlar sarılıp uyuyordur

Ne kadar çirkin bir ilişki ya öbür kadından ne istediniz peki? Baştan beraber olsaydınız bu hikayede yanan öbür kadın olmuş inşalalh tez vakitte ikinzidende kurtulur

Cinsellik neden yok peki? Namusun kirlenir diyemi korkuyorsun
hayir adam hevesini alinca birakir diye korkuyor. simdi yaşamadığı icin istahi kabariyor adamin. hayallerini fantezilerini süslüyor. hevesini aldiktan sonra evdekinden bir farki olmadigini görüp yuvasini bozmaya değmeyeceğini düşünüp sonlanacagina inanıyor bence.

Bir de böyle bi platformda. Çoğu evli, düzenli ilişkisi olan veya etik değerleri savunan bir mecra da… Acaba ilgi çekmeye mi çalışıyor ?

Aldatmak anlamina geliyor. Adam kopmuyor çünkü hiç vermem demiosun, ha bu gün ha yarın vercem vaadi veriyorsun. Yani bu yaşadığınız mikeyim-miktirmemeyeyim mutualizmi dahil tüm aktiviteleriniz birer çomar hobisi işin özü

Aşırı hız yaparken insan veya hayvan bir canlıya çarparız korkunuz da mı yok? Bu adam seri katil veya pedofili de siz kurban mı sağlıyorsunuz? Karanlık tutkular dediğiniz bu mu? Silah milah da var işin içinde. Sizi kanun güçlerine şikayet etmek gerek. Mune sizin çalışma yönteminizi bilmiyorum, acaba emniyete bilgi veriliyor mu böyle topluma tehlikeli tipler için?

Ben konunun sahte kolpa olduğunu düşünüyorum, ilgi bağımlısı biriyle muhatabız bence ama ya değilse biz mi suç duyurusu yapıyoruz siz mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…