- 30 Aralık 2009
- 4.383
- 17.340
- 733
- Konu Sahibi ElaElaElala
Fantezi olarak mı uygulayacaksınsenin düşüncelerini o kadar merak ettim ki ne olabilir mesela
Yaratıcı ol
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fantezi olarak mı uygulayacaksınsenin düşüncelerini o kadar merak ettim ki ne olabilir mesela
Otel ne ya.. Bihterle behlül bile oteli kabul etmediarkadaslar cinsellik yok diyorum götürecek otel yok arabada sıkıştırıyordur diyosunuzsizce ben arabada sıkıştırılmayı kabul eden birisi olsam daha dogrusu götürecek oteli olmayan biriyle olsam tenezzül edipte buraya bulundugum durumu açma gereğinde bulunurmuydum
![]()
Kız bana söyle bari hdjdFantezi olarak mı uygulayacaksın
Yaratıcı ol
Hanımlar ennnnnnn sevdiğiniz konulardan biri olduğu için sakin gidin![]()
Bilmiyorum, belki de öyle olabilir. Ya da konu sahibini korkutmak istemiyordur, ağırdan alıyordur. Birden hadi dese konu sahibi iletişimi keser diye düşünüyor da olabilir.Bence kızı götürecek bir ev yok. Dağda çamurda aşırı hız yaptıktan sonra arabada falan sıkıştırıyordur anca.
Buna benzer konular da açıldı daha önce ve genelde yeni üyelik olunca şüphe uyandırıyor. Adam sizinle eğleniyor sonra evine gidip karısıyla da yatıyor onun ilgisi hoşunuza gidiyor. Peki hiç empati kurmayı denediniz mi? Onunla siz evli olsaydınız? Bu herif sizi de başka bekar bir kadınla aldatırdı. Karısına bunu yapan herkese yapar. Eşinin dünyadan haberi yok çok yazık.ilk defa kadınlar klubunde konu açacak kadar içlendiğim bi durum yaşadıgım için olabilir mi
Adamın sizinle sevişmek için otel odasına götürmesi aşağılayıcı bir şey değil mi ayrıca? Bihter bile yapamamıştı Behlül’le otelde, gururuna yediremedi çıktı evine gitti geri hahahshsarkadaslar cinsellik yok diyorum götürecek otel yok arabada sıkıştırıyordur diyosunuzsizce ben arabada sıkıştırılmayı kabul eden birisi olsam daha dogrusu götürecek oteli olmayan biriyle olsam tenezzül edipte buraya bulundugum durumu açma gereğinde bulunurmuydum
![]()
Neden vermiyosun? Zaten metressin adam içinden hem evli adamla takılıyor hem zoru oynuyor diyoduristiyor ama ileri gitmesine izin vermiyorum dedim
2 yıldır mı ?Bilmiyorum, belki de öyle olabilir. Ya da konu sahibini korkutmak istemiyordur, ağırdan alıyordur. Birden hadi dese konu sahibi iletişimi keser diye düşünüyor da olabilir.
KK kadınları için 5 dakika demek çiğ çiğ yemek kalanı cehennem ateşinde yakıp külleri her yere saçmak demekBi beş dakika özgürsünüz desen aslına, ibreti alem için![]()
Ay Aşkı Memnuyu seyretmek zorunda kalcam bu gidişle, metres konularında konsept dışı kalıyorum olayları bilmediğim içinAdamın sizinle sevişmek için otel odasına götürmesi aşağılayıcı bir şey değil mi ayrıca? Bihter bile yapamamıştı Behlül’le otelde, gururuna yediremedi çıktı evine gitti geri hahahshs
Bekar evinde yaşasa şimdiye kadar mutlaka bir şeyler olurdu. Öyle bir ortamı olmadığı için ağırdan alıyordur evet. Öyle daha heyecanlı olur hem. Ne de olsa idrinilin titkini.Bilmiyorum, belki de öyle olabilir. Ya da konu sahibini korkutmak istemiyordur, ağırdan alıyordur. Birden hadi dese konu sahibi iletişimi keser diye düşünüyor da olabilir.
Üf gurura bak sen (!). Muhtemelen evine gidince karısının etrafında dört dönen bir dediğini iki etmeyip, gecesinde eşiyle olan adamla sevgili ama gururlu yersen.arkadaslar cinsellik yok diyorum götürecek otel yok arabada sıkıştırıyordur diyosunuzsizce ben arabada sıkıştırılmayı kabul eden birisi olsam daha dogrusu götürecek oteli olmayan biriyle olsam tenezzül edipte buraya bulundugum durumu açma gereğinde bulunurmuydum
![]()
Gidilen yol ne kadar zorluysa zafer de o kadar büyük olur Ela.2 yıldır mı ?
Ay bi de iki yıldır devam mı ediyo2 yıldır mı ?
Kızılcık Şerbo’dan daha çok sarıyor aslında.Ay Aşkı Memnuyu seyretmek zorunda kalcam bu gidişle, metres konularında konsept dışı kalıyorum olayları bilmediğim için![]()
Karanlık tutku var onu çözcez az sabretÖfff sıkıldım ya
Seks yoksa ben gidiyorum