• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli bir erkekle sadece duygusal bir ilişki yaşamak ne anlama geliyor ?:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O
arkadaslar cinsellik yok diyorum götürecek otel yok arabada sıkıştırıyordur diyosunuz 🤣 sizce ben arabada sıkıştırılmayı kabul eden birisi olsam daha dogrusu götürecek oteli olmayan biriyle olsam tenezzül edipte buraya bulundugum durumu açma gereğinde bulunurmuydum 🤣
Otel ne ya.. Bihterle behlül bile oteli kabul etmedi

ilk defa kadınlar klubunde konu açacak kadar içlendiğim bi durum yaşadıgım için olabilir mi
Buna benzer konular da açıldı daha önce ve genelde yeni üyelik olunca şüphe uyandırıyor. Adam sizinle eğleniyor sonra evine gidip karısıyla da yatıyor onun ilgisi hoşunuza gidiyor. Peki hiç empati kurmayı denediniz mi? Onunla siz evli olsaydınız? Bu herif sizi de başka bekar bir kadınla aldatırdı. Karısına bunu yapan herkese yapar. Eşinin dünyadan haberi yok çok yazık.

arkadaslar cinsellik yok diyorum götürecek otel yok arabada sıkıştırıyordur diyosunuz 🤣 sizce ben arabada sıkıştırılmayı kabul eden birisi olsam daha dogrusu götürecek oteli olmayan biriyle olsam tenezzül edipte buraya bulundugum durumu açma gereğinde bulunurmuydum 🤣
Adamın sizinle sevişmek için otel odasına götürmesi aşağılayıcı bir şey değil mi ayrıca? Bihter bile yapamamıştı Behlül’le otelde, gururuna yediremedi çıktı evine gitti geri hahahshs

Tüü bir de uzun uzun anlatmış utanmadan. Senin gibilere ne denir ben söylemeyim herkes anladı. Allah senin gibi insanları evlatlarımızın kıyısından köşesinden geçirtmesin. O kadıncağız da umarım o adamı bir an önce boşar.

Adamın sizinle sevişmek için otel odasına götürmesi aşağılayıcı bir şey değil mi ayrıca? Bihter bile yapamamıştı Behlül’le otelde, gururuna yediremedi çıktı evine gitti geri hahahshs
Ay Aşkı Memnuyu seyretmek zorunda kalcam bu gidişle, metres konularında konsept dışı kalıyorum olayları bilmediğim için 😑

Bilmiyorum, belki de öyle olabilir. Ya da konu sahibini korkutmak istemiyordur, ağırdan alıyordur. Birden hadi dese konu sahibi iletişimi keser diye düşünüyor da olabilir.
Bekar evinde yaşasa şimdiye kadar mutlaka bir şeyler olurdu. Öyle bir ortamı olmadığı için ağırdan alıyordur evet. Öyle daha heyecanlı olur hem. Ne de olsa idrinilin titkini.

Üf gurura bak sen (!). Muhtemelen evine gidince karısının etrafında dört dönen bir dediğini iki etmeyip, gecesinde eşiyle olan adamla sevgili ama gururlu yersen.

Ahlâk sukut etmiş, arsız şeyini yaya yaya konuşuyor maşallah, iyi ki arabada sıkıştırılmayi kabul etmiyorsun onun dışında yuva yıkan ahlak yoksunu, ikinci kadın olmayı tercih ediyorsun, değer yargıların müthiş gerçekten. Paranı da alıyormuşsun gerçi senden ne beklenir ki daha.

2 yıldır mı ?
Gidilen yol ne kadar zorluysa zafer de o kadar büyük olur Ela.
Kafaya bir şeyi takmış bir erkek hiç mi görmedin? Ben gördüm şahsen, istediğini alana kadar asla pes etmiyor. Adam seni darlamıyor, vaktini bekliyor olabilir. Kimseden yüzde yüz emin olma bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X