Evli bir erkekle sadece duygusal bir ilişki yaşamak ne anlama geliyor ?:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Chatgpt yazım kurallarına uygun, paragraflara ayrılmış şekilde yazmış sen tüm noktalama işaretlerini kaldırarak ve yazım kurallarını bozarak buraya koymuşsun. Yazıyı kendi zeka seviyene uygun hala getirmen iyi olmuş.

Biliyor musunuz bu hiç şaşmaz.
Aynen öyle, arkadaşım o zamanlar 18-19 yaşındaydı toydu inanmayı seçti ama ne olursa olsun evlenmiş biriyle olması çok rahatsız ediciydi, bu yüzden çok kavga da ettik onunla, adamın yalan söylediği de gün gibi ortadaydı.
Hiçbir evli erkek eşine dokunmadan durmaz, hiçbir erkek de zorla evlenmez, hiçbirinin de evliliğiyle eşiyle ilgili bir sorunu olmuyor.

Benim bir sürü arkadaşım aldatıldı ve hepsinin aldatılma ve sonrasında yanındaydım, üzerine makale yazabilecek kadar çok tecrübe birikti

Başka bir arkadaşım ailece görüştükleri bir kadınla eşini bastı, arkadaşımın eşi boşanmamak için ağlayıp yalvardı.

Aldatan hiçbir erkek karısından boşanmak istemiyor karısı duyar da yediremezse boşuyor, ki bir örneğini de yıllar önce KK ‘da yaşadık, üyelerden biri aldatıldı yediremeyip eşinin ağlamalarına rağmen boşandı, adam ne yapıp edip üyeyle yeniden evlendi bir de çocukları oldu.

Ay neler var ya. Allah hepimizi korusun böyle lanet insanlardan. Çok kötü kalpliler çok. O üye içinde çok üzüldüm. Umarım tekrar üzülmez..

Yetkili mercilere şikayetlerde savcılıktan resmi talep geliyor bize ve evet savcılık istediği takdirde bilgi veriliyor.

Diğer sorunuzu atlamışım özür dilerim, sizler şikayetçi olabiliyorsunuz.
Sağol Mune cevap için. Gerek kalmadı, şikayeti duyunca kuyruğunu kıstırıverdi. Ben yazmadım kuzenim yazdı denmiyor artık, yapay zeka yazdı deniyor.

Neden hazırlandığı şeklinde paylaşmadın o zaman ? Noktalama işareti yok. Bence anlaşıldığın için konuyu yazıldığın gibi yapay zekaya sordun o da düzeltilmiş halini attı. Sende bakın ben uydurduma getiriyorsun. Umarım öyledir. Şunu da belirtmekte fayda var burada kimse bilinçsiz değil. :)

Issız yolları keşfetmek, terk edilmiş yerlere gitmek, gece vakti şehrin farklı yüzlerini görmek gibi gibi bunlarda karanlık tutkular arkadaşlar
Çevir kazı yanmasın. Anlat sen anlat, toplumun yarası olan konularla prim yapmaya çalış, bir de ukala ukala laf yetistir. Komik mi sence, eğlenceli.mi, bu konu da gerçek ya da değil bütün edilen laflar sana öyle çok yakıştı ki...

Adam resmen oyun oynuyor sızınle. Bütün gergınlıgını sızınle tatmın edıyor

Issız yolları keşfetmek, terk edilmiş yerlere gitmek, gece vakti şehrin farklı yüzlerini görmek gibi gibi bunlarda karanlık tutkular arkadaşlar
Yemişim öyle karanlık tutkuyu karanlık tutku deyip gelip yoğurda reçel katıp yiyoruz demediği kaldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…