- 19 Şubat 2019
- 2
- -10
- 1
- 38
- Konu Sahibi hayat232323
arkadaşlar nasıl yapacağımı bilmiyorum bana yardım edin. 2015 yılında biri ile tanıştım. evli olduğunu biliyordum. oda gizlemedi zaten. bir şaka ile başladık konuşmaya görüşmeye. bir yıl geçti bu görüşmelerin sonunda onun yanında o kadar mutlu idim ki anlatamam. hep beraber idik annem ve kardeşim de biliyordu ilişkimizi. onlarla beraberde zaman geçiriyor idik. ben günden güne aşık olmaya başladım tabi oda bana. ilişkimizin ikinci yılında hep ikinci eşi olmam için çaba gösterdi bende onu o kadar çok seviyordum ki bazen kabul ediyor idim bazen vazgeçiyor idim. o eve gidince çocukları ile olunca bende kıskançlık başladı. onu o kadar çok seviyor idim hep benimle olsun istiyordum. buda ister istemez aramızın bazen bozulmasına kavga etmemize sebep oluyordu. ben müsait olduğum zamanalar da benimle zaman geçirmesini istiyordum. oda çoğunlukta oluyordu zaten. ama bazen onun müsait olmama durumunu bilince bilerek gelmesini istiyordum oda gelmeyince kavga ediyorduk ben bazen hakaret beddua edince küsüyordu benimle sonra tekrar gelip yalvarıp barışıyor idik. gittiği yere kadar deyip barışıyorduk. ben ikinci eş olmayacağımı kendisine ifade ettim defalarca. bazen ikinci eş olmayı kabul ettiğim için o da ikinci olmamı kabul ettirmek için uğraşıyordu. bende ondan boşanmasını istedim. bana verdiği cevap eşim akraba böyle bir şey yaparsam aile içinde huzursuzluk çıkar vesaire birşeyler anlattı. biz bu şekilde 2018 temmuz ayına kadar devam ettik. temmuz ayında kavga ettik ve ayrılma nıktasına geldik. 2018 ağustos sonuna doğru bana tekrar geldi. sensiz yapamıyorum seni çok seviyorum dedi bana süre ver dedi boşanacam dedi. bende kendisine kendsinin isteği üzerine üç ay süre verdim. tabi bu üç ay içinde bir kaç kez görüştük . annem ve ben ayrı ayrı ve beraber konuştuk. bana hemen olacak bir şey değil dedi. aile ile eşi ile konuştuğunu söyledi. kendisine söylenen nereye gidersen git kimle olursan ol bizi ilgilendirmez. ama sana da o keyfi vermeyeceğiz boşanma olmaycak demişler. o da bu durumu bana anlattı biraz daha zaman ver direkt dava açıp süreci uzatmak istemiyoum dedi. ikan edeyim felan dedi. bende kabul etmedim ayrıldım. kaç kere konuşmak için bir araya geldik ayrılık için ikimizde ağlayıp üzülünce bir türlü kopamadık. ben biraz daha katı davranıp engelledim herşeyini tabi o da bu arada bitirmemek için elinden geleni yapıyor bazen konuşuyoruz . geçen arkadaşı ile bir araya geldik hep beraber oturup konuştuk. onların dediği bu kişi dört beş yıldır hayatında sana her türlü sevgiyi verdi. acı çektiniz doğru ama bu adam ailesi ile konuştu. bak boşanmak için ailesi ile ters düştü. sen terk edersen haksızlık yaparsın dediler. bende kararlıyım ayrılmak konusunda. ve kendisi geçen dedi ki bu ili terkedecem gidecek buralardan . tabi bende memur olarak atanmam yapıldı bende gidecem. bende yuva kurup çocuk sahibi olmak istiyorum. ama o kendi düzenimi herşeyimi senin yüzünden bozup gidiyorum dedi. ne yapmam lazım. beş yıl süren bir ilişki beni çok seviyor bunu biliyorum. ne yapmam lazım. ayrılırsam haksızlık etmiş olurmuyum. sonuçta beş yıllık bir ilişki . yoksa onun dediği gibi beraber mi gidelim görev aldığım ile.