- 26 Şubat 2013
- 32
- 0
40yaşında henüz buruşulmuyor emin olun19 yaşındaki bir kıza göre ne kadar büyük ve ağır cümleler kurmuşsun.
Kendimi roman okuyormuş gibi hissettim.
Kendine acımaktan bir vazgeç lütfen. Ahlanıp vahlanmayı bırak ve acilen silkelen.
Psikolog değil, bir psikiyatrist ile görüşmeye başlamalısın.
Bağımlı kişilik belirtilerin bu anlattıkların.
Yani tedavi gerektiren bir kişilik durumu.
32 yaşındayım, ben bile 40 yaşındaki bir adama "acaba" diyebilirim. Kendini sokakta mı buldun canım?
En güzel çağlarını buruşmuş bir adamla geçireceksin, peh!
ya diorum 19 yaşındayken acaba benmi çok saftım yoksa senmi safsın 39 yaşındaki adam yahu 39!!!!!!!
şu an bile çok itici geliyo 23 yaşındayım asla demiorum Allah korusun da yani akıl fikirde varken
bide bu ihtiyar bana hakaret etme cürretinde buluncak:)
sen kimsin be moruk derler adama:)
benim merak ettiğim şey şu kendine tacizden başvuran bi hastasına karşı nasıl bu duyguları besledi:)
açıkçası sende çocuk diilsin güzelim 39 yaşındaki bi amcayla beraber olmaman gerektiğini biliodun oldun evlilik konusunu açmıorum bile kaldıki sadece onun anlattığı kadar biliosun :)
bende sana kendimi bi anlatırım 180 derece yani
ayrıcada adam tabi boşanmaz eğer dediği gibiyse bu saatten sonra edindiği malları tekrar yapmaya kalsa 60 yaşında olcak o zaman amca diil dede olur:))))))
erkeklerinde kızları kandırmak için çocukları kullanmasına gıcık oluorum ayrıca ...... snden çocugum olsun istiorum dicek seni inandırcak sonna cumburlop yatağa sonna o yataktan bi kalkcaksın ne adam var ne çocuk:)
olan sana olcak üstelik bunu o taciz gbi kolay kolayda atlamazsın aman diyim ben sana
heycandı yaşandı oldu bitti gitti
40yaşında henüz buruşulmuyor emin olun
Sayenizde moruk olduğumu da öğrenmiş oldum teşekkürler
biliyor muun. Bende sana cok acidim. Bu arkadas hata yapmis duzelir. Ama senden supeliyim...ay bu yoruma koptum bende . tacize uğramış bir kız ve bundan rahatsız olan hastalanan kız nasıl fantazi kurar . kızım bırak bu işleri bizi kandırma . biz kaçın kurasıyız . ap açık adamı tavlamayı kafana koymuşsun . yok boşanıcakmışda bilmem ne . o gavatta buldum çıtırı bırakayım evdekini hasabına düşmüş . bu piksolog mu doktor mu bu arada sinir oldum . hastaya böle yaklaşımlar yapıyor kızı yaşında amcama bakın hele ya .ne insanlar var gerçekçe bu olay sen çok zavallı bir kızsın . 19 yaşının kıymetini bilemiyorsun . o yaştaki ir kız kendi yaşıtlarıyla takılır babası yaşındakilerle değil oldu ki bu adamla evlendin yuva yıktın mutlu mu olucaksın sanıyorsun adam gelicek 50 yaşına sen daha 30 olucaksın hey gidi saf kızım yaa . neyse ne biliyorsan onu yap
sen cocuklarini sakin doktora gonderme. Evde nane.limon kaynat...Allahım sen aklıma mukayyet ol demek istedim sadece ilk sayfayı okuyup. Biri 3 yaşında birisi yolda (28 haftalık hamileyim) 2 kız çocuk annesiyim sen evlatlarımı doğru yoldan ayırma yarabbim. Bu nasıl bişey yaa 19 yaşındasın tacizden kurtulmak için tedavi görüyorsun. Tedavi esnasında karşındaki adam için fantazi kuruyorsun. Şimdi berbat bi ilişkinin ortasındasın nerden tutsan elinde kalır insanın. Bide aile ilişkilerinin içine etmişsin. Hala rabbim bana akıl ver diceğine Allahım bana elini uzatacak kulunu tez gönder ne olursun, tez gönder diyorsun. Ay kimseyi göndermesinde sen kendine gel yaa. Allah annene babana sabır versin. Bir çocuk ne zorluklarla yetiştiriliyor ne hayaller kuruluyor büyütülürken. En güzel en neşe dolu olacak yaşlarında okulunu ailesini ikinci hatta 5. plana itip histeri krizleri geçirecek bir evlat nasılda insanın gücüne gidiyordur. Yazık annenin babanın emeğini düşün bi silkelen kendine gel. Karşındaki seni kandırmış resmen olmak istediğin erkek profili çizmiş . Ben annenin yerinde olsan aranızdaki ilişkiyi eski eşine ve meslek odasına ifşa ederdim. Hem adamı mesleğinden eder hemde karısının donuna kadar alması için fırsat veriridim. Sen acil kendine gel. En fazla 2 sene ağlarsın sonra düzelirsin. 30 yaşında bi kadın gibiyim demişsin 30 yaşında bir kadın hiçye böyle olmaz. 33 yaşında bir kadınım gayette mutluyum ailem yuvam ve geleceğe ait umutlarım var hiçte bezmedim hayattan. Senin ciddi tedaviye ihtiyacın var ama böyle psikolog bozuntularından değil adam gibi bi psikiyatristen tedavi görmen lazım. Ayrıca mümkünse bu psikiyatrist kadın olsun.
bu adamı şikayet edin ayrıca böle hastalara davranmak etik değil . başka kızlarada yapar bu . hani şzofrenler falan gidiyordur kızın aklı başında değil belki taciz ediyor belki birşey yapıyor bilemeyiz yani kendini koruyamayacak durumda olan kızlardan faydalanıyor olabilir .