Evli bir adam ve yıkılan, mahvolan gençliğim... (2013)

Geçmiş olsun. Bir an önce eski sağlığına kavuşursun inşallah. Seni mutsuz ediyor. Bence uzak durmalısın. Kendini okuluna ve ailene vermelisin.

ya diorum 19 yaşındayken acaba benmi çok saftım yoksa senmi safsın 39 yaşındaki adam yahu 39!!!!!!!
şu an bile çok itici geliyo 23 yaşındayım asla demiorum Allah korusun da yani akıl fikirde varken
bide bu ihtiyar bana hakaret etme cürretinde buluncak:)
sen kimsin be moruk derler adama:)

benim merak ettiğim şey şu kendine tacizden başvuran bi hastasına karşı nasıl bu duyguları besledi:)
açıkçası sende çocuk diilsin güzelim 39 yaşındaki bi amcayla beraber olmaman gerektiğini biliodun oldun evlilik konusunu açmıorum bile kaldıki sadece onun anlattığı kadar biliosun :)
bende sana kendimi bi anlatırım 180 derece yani

ayrıcada adam tabi boşanmaz eğer dediği gibiyse bu saatten sonra edindiği malları tekrar yapmaya kalsa 60 yaşında olcak o zaman amca diil dede olur:))))))

erkeklerinde kızları kandırmak için çocukları kullanmasına gıcık oluorum ayrıca ...... snden çocugum olsun istiorum dicek seni inandırcak sonna cumburlop yatağa sonna o yataktan bi kalkcaksın ne adam var ne çocuk:)

olan sana olcak üstelik bunu o taciz gbi kolay kolayda atlamazsın aman diyim ben sana
heycandı yaşandı oldu bitti gitti

40yaşında henüz buruşulmuyor emin olun

Sayenizde moruk olduğumu da öğrenmiş oldum teşekkürler

Son düzenleme:
40yaşında henüz buruşulmuyor emin olun

Sayenizde moruk olduğumu da öğrenmiş oldum teşekkürler

Niye alınganlık yapıyorsunuz tolstoy? Eşiniz/sevgiliniz 19 yaşında mı? Onlar aradaki ucurumun altını cizmek icin öyle söylemişler, 20 yaş var arada 20(yirmiyazıile).

Okurken hem üzüldüm hem kızdım.
Biz de senin yaşında olduk, biz de aşık olduk hem de o olmazsa ayrılırsak nefes bile alamam derdim.
Ama eğer evli olduğunu öğrensem nefretim aşkımın önüne geçer ve aşkımdan ölsem de o adama tekrar dönüp bakmazdım!
ister ayrı yaşasın ister 10 senedir eşiyle görüşmüyor olsun. bu adam sana yalan söyledi sonuçta!
hem de küçük pembe bir yalan değil bu!
kendine gelmen gerektiğini artık fark etmelisin. kendine verdiğin değer bu mu? aşağılanmak mı? kendini düşürdüğün bu halden acilen kurtarmanı dilerim...

Danielle Steel romanı okudum sanki fena edebiyat yapmışsın destansı bir aşk falan da bu evli bir adamla hala beraber oldugun gerçeğini değiştirmiyor.
Aşk acısından ölünmüyor kardeşim.Sevdiğim adam falan lafları hep hikaye.
Gençliğine acıyıp yeni bir hayat kurmak ıcın eğitimine adam gibi devam edebilmek için yapman gereken net.
Amcan kadar adamla olmaz.Kendini kandırma.
Anneni,babanı ondan önce kendini düşün.
Herşeyi enine boyuna düşün.

Evli adamlarla ilgili hikayeler hep mi aynı cümlelerle başlar.."Zaten ayrı yaşıyoruz, zaten boşanma davası devam ediyor, zaten zorla evlendim, zaten sevmiyorum..."demişti.. Yalan olduğunu bile bile de inanmak istiyosunuz..Kusura bakma da şu yaşadıklarının suçlusu sadece sensin ne o adam ne de bi başkası.Yaşadığın taciz olayının üstüne sana sırnaşan o baban yaşındaki adamın niyetini anlaman gerekirdi bu bir..

İkincisi de evli olduğunu ilişkin başladıktan 3 ay sonra öğrenmişsin..Bu süre gayet de geri dönülebilecek bi süre.Kimse 3 ayda kör kütük aşık olmaz..

Ve evet..Sen kötü bi evlatsın..Aşığım diye senden 20 yaş büyük evli bi adamı zavallı anacığının babacığının karşısına çıkarmaya kalkarak onları da mahvetmişsin..İnan insanın ailesinden kıymetli bişey yok.
Ve o adam..İstediği her şeyi almış..Evli olduğu halde seni de çatır çatır kullanmış bi yandan..Parmağında oynatmış..Ne diyim kendi düşen ağlamaz..

Son düzenleme:
Nasıl bir psikologmuş öyle altüst etmiş seni. Zaten 39 yaşında adamın 19 yaşındaki psikolojisi bozuk bir genc kızdan faydalanması konu başlığı altında ayrıca incelenmeli konunuz.

Ayrı yasıyorlardı, herkesin kendi hayatı vardı ama ne hikmetse kimse boşanmak itemiyordu. Bu nasıl bir kafa yapısıdır yahu.

Olan anaya babaya oluyor işte. Besle büyüt, evlat göz göre göre yaksın kendini.

Son düzenleme:
Ne çok yaşla ilgili yorumlara alınan olmuş.
Niçin alınmışlar anlayamadım.
Arada 20 yaş söz konusu iken 19 yaşındaki biri için 39 yaşında biri gerçekten moruk kalır.
Ben şimdi 27 yaşındayım 17 yaşında süt bir oğlanla aşk yaşasam ben onun yanında moruk kalırım.
Gerçek bu..
Alınganlıklar yersiz olmuş.
Arada normal yaş farkları söz konusuyken her yaşın güzelliği, aşkı farklı tatlar verir insana.

Bu adamdan bu kıza ancak baba olur şoklar içindeyim!
Bu yaşımda ben dönüp bakmam yahu istediği kadar karizma olsun.

Konu sahibi git okuluna,derslerine odaklan hayatında illa bir erkek olmak zorunda değil.
En güzel zamanların bunlar. Gez,toz gençliğinin,özgürlüğünün tadını çıkar.
iki aşkım bebeğim için ne bu çile anlayamadım?
İlla birileri ile flört edeceksen de yaşına uygun kişiler olsun lütfen..
Bir tacizciden kaçarken başka tacizcinin ağına düşmüşsün resmen!

Canim bak yaslarimiz yakin 22 yasindayim bende, yani duygularimizin on planda oldugu tecrubesizlikten dolayi pek mantikli dusunemedigimiz bi donem..

19 yasindaki bi kizin neye ihtiyaci oldugunu herkes bilir heleki bu kisi psikolosa.. malesef seni kandiriyor olabilir, yani adam sana hic mi demedi ben senden cok buyugum mutlu edemem seni yasitlarinla olmalisin diye, birak onu demeyi bu adam pesini birakmamis senin, hadi sen yasindan oturu mantikli dusunemiyosun ya bu adam? Bence sen bu adamin umrunda degilsin psikologa gidiyorsu iyilesmek ici daha beter olup cikiyorsun nasil is bu?nasil sevgi bu, genc biri olsa genclik heyecani dicem kac yasindaki adam hicmi dusunmedi senin halini?
Hem karisindan bosaniyormus sebebini net biliyor musun, belki adam azgin herifin teki belki sen ilk degilsin senelerdir karisini aldatiyor olabilir..

bak canim 2 sene sonra "intiharin esigindeyim beni ortada birakti" baslikli bi konu acmak istemiyorsan, gencligin asil mahvolmasi neymis gormek istemiyorsan bu adami hemen birak, bence sevgili islerinede biraz ara ver, evlenmeye hazir oldugunda daha dogru kisiyi bulabilcegine inaniyorum. Simdi derslerine ve ailene yonel, universite hayatinin tadini cikar ben suanda coook ozluyorum kizlarla gezip tozmayi :) evlenince yada bi erkege baglaninca kizkiza takilma imkanin pek olmuyor, seneler sonra 'ne lanet gunlerdi hatirlamak istemiyorum' demek yerine 'universitedeyken hayatimi yasadim' demek daha iyi degil mi?

Birakinca aci cekiceksin evet ama gecicek bunlar, eger birakmazsan bi omur surecek pismanligin olur..

Birde sana sunu soylemwk istiyorum, hayattaki tum sikintilar gunah isledigimiz icin gelmiyor basimiza, bir cogu bizim imtihanimiz oluyor suanda zor bi imtihandan geciyorsun, insallah basarili olursun.. bolca dua et Allahdan yardim dile, eger O ellerinden tutarsa emin ol dunyanin en guclu kizi sen olursun.

Aşkından kim ölmüş ki sen ölesin, bırak şu adamı.

Bırak ki hayatını rayına oturta bil.

Madem en iyi üniversitelerden birinde okuyorsun, kıymetini bil, derslerine çalış, senin baban yaşındaki adamın emrinde köle gibi yaşamaya adım adım yaklaşma.

Ya keske söyle bir sistem olsa. Mesela konu sahibinin bu yazdigi ihbar olarak kabul edilse, Türk Tabipler Birligi bu doktorumsu psikologun pesine düsse ve lisansini elinden alsa. Böylece kendisine tedaviye gelen, ic dünyalari kararmis kücük kizlari avlayamasa. Meslegi geregi, hastasinin kendisine anlattigi özel ve mahrem konulari bilip bundan faydalanamasa. Siz burada dert yaniyorsunuz ask acisi cekiyorum diye. Bu adamin yaptigi dogru mu? Gidin sikayet edin de baskalarinin cocuklarina kizlarina da ayni seyi yapmasin. O adam dr siz de hastasisiniz bitti. Siz veya baska bir kadin, asla bu sekilde göremez yaklasamaz. Aksi, meslegini kullanarak milletin karisina kizina sarkmaktir.

Basiniza bir taciz olayi gelmis. Kendisine ve diplomasina saygisi olan bir doktorun yapmasi gereken iyilesmeniz ve tekrar erkeklere güvenmenizi, kendinizi koruyabilmenizi saglayan bir tedavi uygulamasi. Evliymis de ayri yasiyormus da kaybetme korkusu yüzünden söylememis de... Ya hep ayni cümleler. Bir erkek de ciksin da biz esimle anlasamiyorduk bosandik desin. Doktor hastasini sevemez asik olamaz diye birsey yok. Ama sizin durum buna uymuyor. Adam hem evli hem yalanci hem de kendisine gitmenize sebep olan konu yüzünden sizi kullaniyor. Tedavi etmeyi birak hasta olan ruhunuzu psikolojinizi daha beter kötülestiriyor. Size hodri meydan. Gidin görevini kötüye kullanan bu doktoru ilgili yere bildirin. Diger hastalarina uyguladigi tedaviler geriye dönük incelensin. Cinsel taciz gördügü icin kendisine tedaviye gelen genc kizla iliskiye giren bir psikolog.

Bu arada acilarin kadini yapmissiniz kendinizi. Oturun da hangi meslegi yapsam, hangi kurslara egitimlere katilsam da kendimi gelistirsem kariyer yapsam diye düsünün. Tabi bunun öncesinde isini düzgün yapan gercek bir psikologdan yardim alin.

Allahım sen aklıma mukayyet ol demek istedim sadece ilk sayfayı okuyup. Biri 3 yaşında birisi yolda (28 haftalık hamileyim) 2 kız çocuk annesiyim sen evlatlarımı doğru yoldan ayırma yarabbim. Bu nasıl bişey yaa 19 yaşındasın tacizden kurtulmak için tedavi görüyorsun. Tedavi esnasında karşındaki adam için fantazi kuruyorsun. Şimdi berbat bi ilişkinin ortasındasın nerden tutsan elinde kalır insanın. Bide aile ilişkilerinin içine etmişsin. Hala rabbim bana akıl ver diceğine Allahım bana elini uzatacak kulunu tez gönder ne olursun, tez gönder diyorsun. Ay kimseyi göndermesinde sen kendine gel yaa. Allah annene babana sabır versin. Bir çocuk ne zorluklarla yetiştiriliyor ne hayaller kuruluyor büyütülürken. En güzel en neşe dolu olacak yaşlarında okulunu ailesini ikinci hatta 5. plana itip histeri krizleri geçirecek bir evlat nasılda insanın gücüne gidiyordur. Yazık annenin babanın emeğini düşün bi silkelen kendine gel. Karşındaki seni kandırmış resmen olmak istediğin erkek profili çizmiş . Ben annenin yerinde olsan aranızdaki ilişkiyi eski eşine ve meslek odasına ifşa ederdim. Hem adamı mesleğinden eder hemde karısının donuna kadar alması için fırsat veriridim. Sen acil kendine gel. En fazla 2 sene ağlarsın sonra düzelirsin. 30 yaşında bi kadın gibiyim demişsin 30 yaşında bir kadın hiçye böyle olmaz. 33 yaşında bir kadınım gayette mutluyum ailem yuvam ve geleceğe ait umutlarım var hiçte bezmedim hayattan. Senin ciddi tedaviye ihtiyacın var ama böyle psikolog bozuntularından değil adam gibi bi psikiyatristen tedavi görmen lazım. Ayrıca mümkünse bu psikiyatrist kadın olsun.

başlığında zaten söylemişsin. yıkılan mahvolan gençliğim diye.. birşeylerin farkındaysan değiştirmek de senin elinde bunu bil..

tacize uğradığın zaman nasıl ki dünyan yıkılmıştı ama seni kurtaracak (!) bir güç buldun, şimdi herşeyi geriye bıraktığında da seni kurtaracak bişeyler mutlaka olacaktır.

üzüldüğüm nokta henüz 19 yaşındasın ama geriye baktığında seni üzecek 2 büyük olay yaşamışsın.. herşey kader denebilir ama unutmaki tedbir takdirin önündedir.. bundan sonraki hayatında daha seçici ol...dilerim kendini bu durumdan çıkaracak gücü bi an önce bulabilirsin...

biliyor muun. Bende sana cok acidim. Bu arkadas hata yapmis duzelir. Ama senden supeliyim...

sen cocuklarini sakin doktora gonderme. Evde nane.limon kaynat...

Ben de ayni seyi yazdim. Yasi daha kücük olan cocuklar veya ruhsal problem yasayan savunmasiz baska kizlara yapmasin bari. Ama konu sahibi ve ailesi aman kizimizin adi cikar diye susmayi sinmeyi secmisler. Onlar sikayet etmedigi icin de tedavi yerine cinsel taciz uygulayan bir asagilik sapik ta elini kolunu sallaya sallaya psikologum ben diye gezsin ortalarda. Konu bir meydana ciksa belki de sikayet dilekceleri arka arkaya gidecek ilgili yere. Dediginiz gibi bu zihniyette bir adam acigini yakaladigi herkese yapiyordur bunu. Vallahi midem bulandi seans sonu sariliyormus bir de.

bak arkadaşım sen buraya konu açtın fikir istedin yorumlara bak kimse sana diyemez evlen o adamla mutlu olacaksın diye
olmaz olamaz bunu kendinde çok iyi biliyorsun senden 20 yaş büyük ve üstelik hala evli görünen oda yetmez miş gibi kendi piskolojisi bozuk dengesiz bir psikolog sen birşeyler yaşamış ve atlatmak için destek alıyorsun ama karaktersiz bir kendini bilmez seni parmağında oynatıyo ve oynatmaya da devam edecek onunla olmaya devam edersen anlamıyorum nasıl anlayamadın evli olduğunu kendinden büyük 20 yaş birisi ve dr hani bilinmeyen biri olsa hadi neyse dr kimliği olan birinin evli olup olmadığını öğrenmek hiç de zor olmasa gerek

o kişi sana sıkıntı stresden sonra ne verebilir hala resmi olduğu o eşi nafakada anlaşamayacakları için davaları devam edecek anneciğin ,babacığın sana ve yaşadıklarına üzülmekden kahrolmuştur aklını başına al onlara ve kendine bunu yapmaya hakkın yok hayatını 1 hasta, sübyancı için mahfetme o kazandığın bölümün hakkını ver artık kendini ve aileni üzme o kişiden de uzaklaşşşşşşşşşşş yoksa daha çok ağlanası hale düşeceksin kendine bir düzen vermedende aşık olma bu sana ders olsun hiç bir hata 2 kez yapılmaz yapılırsa hata olmaz
yorumlara ,düşüncelere önem ver .

canım..
yaptığın yanlışların farkında olduğunu düşünerek tekrar aynı şeyleri yazmayacağım. sadece bazı şeyleri yaşamak için birinin ahını almak veya çok büyük hatalar yapmak gerekmez bu dünya sınav yeri ve atlatabilirsin illa ki birinin senin ellerinden tutmasını istiyorsan rabbine sığın gör bak nasıl iyileşiyorsun..
sadece isteğin hayatı seç gençliğini o adama mı heba etmek yoksa yeniden kendine çeki düzen verip hayatına kaldığı yerden devam mı etmek yaşadıkların zor o nedenle üstüne gelip öyle hatalısın böyle yanlışsın demek istemiyorum sadece bir yol göstermek istedim o yol Allah'ın yolu denemeni tavsiye ederim isterim..

Hata herkes icindir. Yoktur ki yeryuzunde hic bir fani hatasizdir gunahsizdir. Burda cogu arkadasimiz agir yorumlar yapiyorlar.
Hic dusunmuyorsunuz benim evladiminda benimde basima gelebilir diye. Dusmez kalkmaz bir allah tir.
Burda sizlerden bizlerden yardim istemis arkadasimiz elbet hatasinin farkinda. Ama bunca agirligina agirlik katmak hangi insanliga ait bilemedim. İnsanin ruh hali oyle gariptir ki denize dusen yilana sarilir. Oyle olmus nitekim.
Kimse onun icinde neler yasadigini bilmez.
Allah sizin cocuklariniza guzel gelecekler versin ama sakin buyuk konusmayin..hersey.uc kelimeye bakar.NEYDİM NE.OLDUM NE OLACAGİM.
Ayrica 15 yas 20 yas herkes sevmek.istedigini.sever yas anlaminda...
Arkadasim silkelen kendine gel imtihan dunyasi.allahin kimi neyle sinayacagini bilemiyoruz. Toparlan bol bol dua et...allah bir kapiyi kapatirken bir kapiyi muhakak acar...dogru yolda yurumek icin daha yolun cok basindasin...sevgiler saygilar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…