- 26 Ekim 2010
- 870
- 636
sen cocuklarini sakin doktora gonderme. Evde nane.limon kaynat...
Benim çocuklarımımın konuyla ne ilgisi var. Allaha şükür ne zaman dr ye götürüp ne zaman götürmemem gerektiğini biliyorum. Pedegoğuda var doktoruda var sevgi dolu aileside var çocuklarımın. Size düşmez benim çocuklarıma nasıl davranacağımı söylemek.
Ben sadece annesinin babasının hissettiklerini anladığım için yazdım. Hiç düşündün mü sen bana bu cevabı verirken o annenin babanın hissettiklerini. Çocuklarının hayatını mahvedip geleceğini çöpe atışlarını izlemenin nasıl acı verdiğini. Sen annemisin bilmiyorum ama olunca anlarsın ne demek istediğimi. Allah kimseyi çocuğu ile sınamasın. 19 yaş çocuk olunan bi yaş değil doğruyu yanlışı bildiğin bi yaş. Ha hata yapılmayacak bi yaşmı tabi ki değil. Ama hatayı anlayıp geri dönülecek bi yaş kör kör parmağım gözüme yaşamanın bi anlamı yok. Bi an önce silkelenip kendine gelmesi lazım. Ayrıca tekrar söylüyorum psikiyatriste ihtiyacı var ama yok gösteren erkeğe eğilim duyuyor maalesef karşısındakide kötü niyetli olunca bu konuda olduğu gibi faydalanıyor işte. Bu yüzden gideceği pisikiyatrist kadın olsa iyi olur.