Kendinizi onun yerine koyun.
Aynen katiliyorum.Gerçekler bazen cok acıtıyor ama bilmesi lazım arkadaşımızın.Ben kesinlikle bilmek isterdim. Hatta arkadaşından rica eder buluşma ayarlar kendim giderdim !
Bekarim, büyük konuşmak istemiyorum. Ancak gururum herşeyden önemli. Sonuçta evlilik cok ciddi. Hayatlarını birleştirmişler ne demek tanımadığı biriyle tanışmaya çalışmak.
Demekki sevgisi, saygısı felan yok. O zaman yuva kavramı da yok bence.
eşim beni aldatsaydı arkadaşım da lohusalığımın geçmesini beklemeden felaket tellalı gibi bana hemen söyleseydi arkadaşımın kötü niyetini sezip kocamdan boşanacağım varsa da boşanmazdım.
Telefonu dogru mu acaba? Cunku bir arkadasim tesadufen bir arkadasinin haber vermesiyle ogrenmisti, kendine ait fotograflarin birkaciyla birisi sahte hesap acmisti oyle birsey olmasin?
Kötü niyet mi ?
Ee aldatsin, gitsin başkalarıyla yatsin kalksin, sarkıntılık etsin ama ona rağmen ben cocugumun babasi deyip onun utusunu yemeğini yapip gönlünü hoş edeyim ? Kocam diyeyim?
Bana fazla ağır geliyor. Boşanır veya boşanmaz bence kandırıldığını bilmemek resmen enayi yerine koymam demek arkadaşımı.
Buda benim karakterime, duruşuma, mesleğime büyük hakaret olur.
bunu düşündüğünü hiç sanmıyorum. yuva yıkılsın istiyormuşsun gibi geldiği için kötü niyet dedim. yoksa daha kırkı çıkmamış kadına yetiştirmezdin. sana bekle dedik. yok illa hemen söylicem. iyi söyle o zaman. hatta şimdi ara. sütü ne kadar erken kesilirse o kadar iyi.
Sonucu ne olursa olsun söylemelisinizMerhaba arkadaşlar,
Dünden beri aklım o kadar karışık ki : (
Kısaca size olaydan bahsedeyim;
En yakın arkadaşıma sosyal hesabından hiç tanımadığı bir beyefendi arkadaşlık isteği göndermiş ve bir süre konuşmaya başlamışlar. Ancak arkadaşım pek güvenemediği için buluşma veya telefon ile herhangi bir irtibat sağlanmamış kısa bir süre orada yazışmaya devam etmişler. Banada aynı büroda olduğumuzdan dolayı ara sıra bahsediyordu.
Dün öğle arası bu konudan bahsederken haliyle fotoğrafını göstermeye geldi muhabbet ! Vee fotoğrafını gördüğümde şok geçirdim !
Başka bir arkadaşımın eşi kendisi ve yaklaşık 2 yıllık evliler . Kız arkadaşım bu beyefendi için birde yaşadığı şehri, ailesini bırakıp buraya gelmişti. Yeni doğum yaptı büyük ihtimal doğum izninde şuanda kendisi. Bebeği daha 2-3 aylıktır.
Daha sonra emin olmak adına birkaç soru daha sordurdum ismi aynı soyadı farklı, çalıştığı Kurumu başka söyledi. Numarasına kadar da yazdı.Sürekli de buluşmak için ısrar edip durmuş. Sadece birkaç tane kendine ait fotoğraf eklemiş. Büyük ihtimal bunun için ayrı bir sosyal hesap açmış kendisi.
Sizce ekran görüntüsünü alıp arkadaşıma ulaştırayım mı yoksa hiç mi karışmayım. Fikirlerinize ihtiyacım var.
Teşekkür ediyorum şimdiden.
Ben olsam söylemem, buradan okuyoruz bosanmamak için yavrum falan diyor kadınlarımız. Durduk yerde kötü ben olurum, ne hali varsa görsün herkes
Tabikide söyleyin ,neden düşünüyorsunuz ki ,baba olmayı da hak etmemiş zaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?