Evli bir adam sorunu : /

Kendinizi onun yerine koyun.

Ben kesinlikle bilmek isterdim. Hatta arkadaşından rica eder buluşma ayarlar kendim giderdim !

Bekarim, büyük konuşmak istemiyorum. Ancak gururum herşeyden önemli. Sonuçta evlilik cok ciddi. Hayatlarını birleştirmişler ne demek tanımadığı biriyle tanışmaya çalışmak.

Demekki sevgisi, saygısı felan yok. O zaman yuva kavramı da yok bence.

eşim beni aldatsaydı arkadaşım da lohusalığımın geçmesini beklemeden felaket tellalı gibi bana hemen söyleseydi arkadaşımın kötü niyetini sezip kocamdan boşanacağım varsa da boşanmazdım.

Aynen katiliyorum.Gerçekler bazen cok acıtıyor ama bilmesi lazım arkadaşımızın.

Ay sütten kesilir kadıncağız. Adamı azarlayın tehdit edin karına söyliyeyim mi seni diye! Kıvransın sonra

Telefonu dogru mu acaba? Cunku bir arkadasim tesadufen bir arkadasinin haber vermesiyle ogrenmisti, kendine ait fotograflarin birkaciyla birisi sahte hesap acmisti oyle birsey olmasin?

eşim beni aldatsaydı arkadaşım da lohusalığımın geçmesini beklemeden felaket tellalı gibi bana hemen söyleseydi arkadaşımın kötü niyetini sezip kocamdan boşanacağım varsa da boşanmazdım.

Kötü niyet mi ?
Ee aldatsin, gitsin başkalarıyla yatsin kalksin, sarkıntılık etsin ama ona rağmen ben cocugumun babasi deyip onun utusunu yemeğini yapip gönlünü hoş edeyim ? Kocam diyeyim?

Bana fazla ağır geliyor. Boşanır veya boşanmaz bence kandırıldığını bilmemek resmen enayi yerine koymam demek arkadaşımı.

Buda benim karakterime, duruşuma, mesleğime büyük hakaret olur.

Telefonu dogru mu acaba? Cunku bir arkadasim tesadufen bir arkadasinin haber vermesiyle ogrenmisti, kendine ait fotograflarin birkaciyla birisi sahte hesap acmisti oyle birsey olmasin?

Canım bende öyle düşünmek isterdim yarın numarasını teyid ettireceğim.
Büyük ihtimal o çünkü eşi de şuanda ailesinin yanına şehir dışına çıkmış.
Karısıda burada yokken birşeyler peşinde.
Belkide buradayken de yapmaya çalışıyordur bilemiyorum.

bunu düşündüğünü hiç sanmıyorum. yuva yıkılsın istiyormuşsun gibi geldiği için kötü niyet dedim. yoksa daha kırkı çıkmamış kadına yetiştirmezdin. sana bekle dedik. yok illa hemen söylicem. iyi söyle o zaman. hatta şimdi ara. sütü ne kadar erken kesilirse o kadar iyi.

"Bebekleri daha 2-3 aylik, sütü kesilirmi, biraz daha mi beklemem doğru " içerikli bir sürü mesajim var ama siz yinede öyle bilin.

Buraya konu açmak yerine dün arkadaşıma söylerdim amacım bu odaklı olsaydı.

Neyse inşallah aldatilmazsınız, şayet aldatildiysaniz veya aldatilacaksaniz da umarim hic duymaz, duysaniz da bosanmazsiniz, diyelim.

Bilmek hakkı ama şu an zamanı degil. Ben böyle bir durumda bilmek istemezdim gerçekten de istemezdim ilk çocuğum olmuş ve bir kaç ay sonra travma yaşıyorum korkunc bir durum. kandırılmış olmayı tercih ederim her şeyden habersiz. Bebeğimi sevmek hissetmemek ona alismak annelige alismak gibi yeri dolmaz duyguları yaşamak ve habersiz olmak isterdim. Aldatan kendini aldatır. Asla söylemeyin zamanı degil.

Evet iki ucu b*lu değnek ama bence bilmeli. Çünkü o adam onunla bununla birlikte olup eşine hastalık bulaştırsa daha mi iyi?

Arkdasına ziyarete git
Önce agız ara
Sonra ortaya bi şüphe at
Üstüne düşerse anlat

Tabikide söyleyin ,neden düşünüyorsunuz ki ,baba olmayı da hak etmemiş zaar

Resmi gosteren arkadasinizla beraber adam da (adam kategorisinde sayiliyor malesef) evdeyken bebek gormeye gidin bence!
Hay Allahim yaa sinirlerim ayaga kalkti gece gece!

Sonucu ne olursa olsun söylemelisiniz

Ben olsam söylemem, buradan okuyoruz bosanmamak için yavrum falan diyor kadınlarımız. Durduk yerde kötü ben olurum, ne hali varsa görsün herkes

Ben olsam söylemem, buradan okuyoruz bosanmamak için yavrum falan diyor kadınlarımız. Durduk yerde kötü ben olurum, ne hali varsa görsün herkes

Yani söyle diyen kadar söyleme diyen de var.

Kendimi yerine koyduğumda sonucu nolursa olsun bilmek, öğrenmek isterdim. Eğer ki bu benim karşıma çıktıysa boşuna çıkmadı öyle basit bir tesadüf değil ki.

Kırk yılda bir olacak olay resmen bula bula pislik kocası benim arkadaşımı bulmuş ve ben gördüm. Sadece birkaç ay beklerim sonra da söylerim kimliğimi belli etmeden.

Aldatıldığını bilmeli gerisine kendisi karar versin
.

Tabikide söyleyin ,neden düşünüyorsunuz ki ,baba olmayı da hak etmemiş zaar

İşte çok zor bir karar. söylemek mi doğru söylememek mi bir türlü emin olamıyorum ki. ama en doğrusu yorumlardan da anladığım kadarıyla bilmesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…